Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (2023)

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (1) Miksi voit luottaa CNETiin

Asiantunteva, palkittu henkilökuntamme valitsee kattamamme tuotteet ja tutkii ja testaa tiukasti parhaat valintamme. Jos ostat linkkien kautta, voimme saada palkkion. Arvostelee eettisiä lausuntoja

  • Koti

Olemme testanneet venelastan Nerf-tyylisiä aseita ja meillä on tiedot, jotka näyttävät sinulle parhaat ja huonoimmat Nerf-aseet.

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (2)
Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (3)

Steve Conaway Labs Manager / vanhempi tekninen projektipäällikkö

Olen CNETin kotiosaston laboratoriopäällikkö Louisvillessä, KY. Kiinnostukseni tekniikkaa kohtaan alkoi 90-luvun alussa, ja pian sen jälkeen aloitin kaksoispääaineeni tietojenkäsittelytieteessä ja tietotekniikassa. Olen työskennellyt monilla aloilla, mukaan lukien tietokonelaitteistot, ohjelmistot, teknologia, verkot, graafinen suunnittelu, opastus, rakentaminen, musiikki ja jopa juhlasalitanssi! 65 % Ron Swanson, 25 % Ben Wyatt, 10 % Andy Dwyer.

Asiantuntemus Olen ollut ulkoilun harrastaja koko ikäni. Remontin, käännän ja rakennan taloja myös "vapa-ajallani". Yhdessä testilaboratoriotilojemme kanssa kirjoitan monista ulkoiluun liittyvistä asioista - kannettavista voimalaitoksista, työkaluista jne.

Katso koko bio

Steve Conaway

10 min lukeminen

22 dollaria Amazonissa

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (4)

Zuru X-Shot Fury 4

Paras Blaster-tyylinen nerf-ase

20 dollaria Targetissa

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (6)

Zuru X-Shot Excel murskain

Edullisin Nerf-ase

60 dollaria Amazonissa

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (7)

Dart Zone Pro-Series MK-3 moottoroitu vauhtipyörä Pro Dart Blaster

Kaiken kaikkiaan paras Nerf-ase

Se on Nerf tai ei mitään. Monien lapsuutemme laulu. Vaikka Nerf itsessään on merkki, "Nerf-aseet" on puhekielessä käytetty termi viittaamaan useimpiin pehmeäammusisiin asetyyppisiin leluihin. Ja vaikka testasimme useita Nerf-tuotemerkin tuotteita, yllättäen yksikään niistä ei päässyt voittokehään tiukan testauksen jälkeen.

Brändien edetessä Zurun omistamat X-Shot-tuotteet näyttävät yleisesti pärjäävän paremmin kuin viralliset Nerf-tuotteet. Tietysti, kuten luet seuraavista kohdista, se on itse asiassaei kumpikaannäistä brändeistä, jotka päätyvät saamaan eniten tunnustuksia täällä. Minulla on kovat tiedot osoittamaan, mitkä aseet hallitsevat ja mitkä kuolaa. Ota kiinni ja laita ne suojalasit!

Joten, kävelen eräänä iltapäivänä vähittäiskaupan läpi ja näen tämän paketin, jossa on kaksi Nerf-tyylistä blasteria, joiden hinta oli 15 dollaria. Luulin, että ne olivat niin halpoja, koska ne eivät olleet hyviä. Poika, olinko väärässä.

X-Shot Fury 4 onmahtavablasteri. Ja saat niitä kaksi yhden hinnalla! Ainoa todellinen valitus näistä on se, että pyörivä piippu mahtuu vain neljä tikkaa kerrallaan. Mutta se saattaa riittää työn suorittamiseen joka tapauksessa.

Fury 4:llä oli suurin keskinopeus blasterimalleistamme, vain yksi yksilaukauskivääreistä oli nopeampi - sama monilaukauskivääreissä. Se osoitti myös keskimääräistä suorituskykyä etäisyys- ja tarkkuustesteissämme. Täydellisen Nerf-sodan aikana valitsen todennäköisesti jotain, jolla on suurempi tikkakapasiteetti, tai ainakin aikakauslehtiä, jotka voit vaihtaa nopeasti. Mutta jos olet korkean panoksen villin lännen välienselvittelyssä, kurotan ensin tähän blasteriin.

X-Shot Dino Attack Claw Hunter on toinen tapaus, jossa ainoa todellinen valitukseni on, että sinun on ladattava se manuaalisesti usein, koska siihen mahtuu vain kaksi tikkaa samanaikaisesti.

Zuru X-Shot Dino Attack Claw Hunterilla on suurin keskinopeus kaikista testaamistamme ei-akkukäyttöisistä laitteista ja toiseksi korkein keskimääräinen etäisyys kaikista testaamistamme malleista. Se jäi hieman alle tarkkuustesteissä kaiken kaikkiaan, mutta tämä ase vain tuntuu hyvältä käyttää. Kysy vain Rubylta, yhdeltä lapsitestaajistamme. Hän nosti tämän aseen kädessään kävellessään ovesta sisään, ja meidän piti käytännössä repiä se pois hänen käsistään antaaksemme kenenkään muun käyttää sitä!

Kun tämä julkaistaan, se on Amazonissa 20 dollarilla. Hanki se. Varsinkin jos haluat satuttaa jotain -- tarkoitan, että se on osa Dino Attack -sarjaa. Oletan, että haluat meganopeuden, jos aiot ottaa T-Rexin.

Tämä ase näyttää siistiltä. Koska olen suuri Arnold Schwarzenegger -fani kasvaessani, otan kaikki tekosyyt esittää uudelleen Terminator 2 -kohtauksen tällä miniaseella, joillakin sävyillä ja yhdellä pahimmista itävaltalaisista aksenteista tähän mennessä.

Zuru X-Shot Excel Crusherin kanssa en voi tehdä samoja valituksia, joita olen tehnyt edellä riittämättömästä tikkamäärästä. Tässä esineessä on automaattisesti pyörivä ammushihna, jonka kapasiteetti on 35 tikkaa. En ollut aluksi kovin innoissani tämän aseen suorituskyvystä. Se testasi keskinopeusnopeuksien alemmalla puoliskolla ja heikensi suorituskykyä matkatesteissä. Se sijoittui kuitenkin kokonaismäärässä kolmanneksi tarkkuus- ja johdonmukaisuustesteissämme.

Nopeasti eteenpäin testijaksomme loppuun, ja viimeinen jäljellä oleva osa Nerf-tyylisten aseiden arvioinneista oli Capture the Flag -pelin isännöinti testauslaitoksessamme. Olin kiireinen kentän luomisessa ja muualla, joten siihen mennessä kun pääsin aseiden valintataulukkoon, suurin osa ilmeisistä valinnoista oli poissa -- Fury 4s, Dino Attack, tarkkuuskiväärit jne. Joten olinjuuttunutminiaseella. Ja... Minä... Dominoin. Ja oppi prosessissa tärkeän läksyn.

Dart-kapasiteetti on tärkeä näkökohta tämäntyyppisissä tapahtumissa. Minulla oli tarpeeksi tikat valmiina ampumaan, jotta saatoin laskea armottoman tukahduttavan tulen ja antaa joukkuetoverini saavuttaa tavoitteemme. Jos löydän itseni toisessa Nerf-sotaehdotuksessa, Crusher on ensimmäinen valintani.

OK. Yritän tehdä tämän mahdollisimman lyhyeksi. TL;DR tässä on se, että Dart Zone Pro-Series MK-3 Motorized Flywheel Pro Dart Blaster (wow!) päihitti nämä muut aseet, kuten Mike Tyson, vastaan ​​8-vuotiaan veljenpoikasi.

Olin suunnitellut useita muita luokkia tälle listalle: Paras monilaukauskivääri, paras moottoroitu, eniten verilöyly, paras tarkkuus, pisin matka jne. Mutta MK-3 vei ne kaikki. Joten tiivistin sen Best Overall -tittelillä, ja nyt olen täällä laulamassa sen ylistystä ennen kuin jatkan elämääni.

Ollakseni rehellinen, tämä ase maksoi hieman enemmän, ja sen nimessä on ilmaus "Pro-Series". Meitä kaikkia on kuitenkin huijattu samanlaisilla nimimerkillä ennenkin, joten ajattelin, että se ansaitsi tulla koetukselle. Siinä on valinnainen täysautomaattinen laukaisutila ja mukana tulee sekä täysi- että puolikokoinen urheilullinen tikka.

Osittain siksi, että tämä oli moottoroitu yksikkö, Pro Series MK-3:n nopeus oli enemmän kuinnelinkertaistaatoisen sijan haastaja. Tämä massiivinen nopeusluku muuttuu luonnollisesti suuremmiksi etäisyyksiksi radalla. Näimme noin 30 %:n lisäyksen etäisyydellä tämän yksikön ja toiseksi tulleen välillä. Tarkkuus ja johdonmukaisuus olivat yhtä vaikuttavaa. Arvosanalla 2,5 (alempi on parempi), MK-3:n puolikokoiset darts ovat vaikuttavan yhdenmukaisia. Toisen sijan pistemäärä oli 3,4 ja viimeinen 8,6.

Tällä suurella tulivoimalla sen pitäisi olla ilmeistä, mutta siinä on sanottava suoraan: Tämä ase ei ole lapsille, ja sitä suositellaan 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Jos kelpaat, voin kertoa sinulle, että tämä ase on erittäin miellyttävä ampua. Erinomaisten testitulosten vuoksi hylkäsimme tämän aseen käytöstä viimeisessä Capture the Flag -taistelussamme, koska emme halunneetitse asiassamurhata joku.

Jos haluat parasta, ota MK-3. Tällä hetkellä Amazonissa 130 dollaria.

Muita testaamiamme Nerf-tyylisiä aseita

Nerf Elite Disruptor: Tämä on itse asiassa loistava blasteri, ei vain paras. Sillä oli suurin maksimi räjähdysnopeus, ja se vain puuttui korkeimmasta keskiarvosta. Häiriö voitti myös räjähdysten etäisyystestit, mutta se testasi kuitenkin toiseksi alhaisimman tarkkuuden ja johdonmukaisuuden kokonaispistemäärän.

Nerf Elite 2.0 Phoenix CS-6: Tämä moottoroitu blasteri ei otettu hyvin vastaan. Sillä oli alhaisin keskimääräinen räjähdysnopeus ja -etäisyyspisteet, ja se testasi kolmanneksi huonoimman kokonaisuuden johdonmukaisuuden ja tarkkuuden suhteen. Moottoroituna luulisi tämän aseen toimivan useimpien puhtaasti mekaanisten mallien suorituskykyä paremmin, mutta se ei vain toimi.

Nerf Zombie Strike Hammershot Blaster: Näyttää siistiltä (olen zombi-harrastaja), mutta suorituskyky on aivan OK. Sen johdonmukaisuus ja tarkkuuspisteet olivat hyvät, mutta kaikki muu putosi vain keskitasoa. Hyvä estetiikka, mutta on parempia blastereja.

X-Shot Excel Hawk Eye Blaster: Tällä kiväärillä on hauska ampua iskupiipulla. Se sai suoran keskiarvon kaikissa testeissämme. Voit ladata vain yhden tikan kerrallaan, joten tämä saattaa olla loistava vaihtoehto nuoremmille Nerf-harrastajille, joita et ehkä halua.jatkuvastisataa raivoa päällesi.

Nerf Longstrike -moduuli laajennuksilla: Molemmat testaamamme kiikarikiväärit olivat ylivoimaisia. Sanon, että Nerf Longstrike Modulustunsi olonsavakaampi kuin X-Shot-vaihtoehto. Verrattuna X-Shotiin sen suorituskyky oli kuitenkin juuri tarpeeksi huonompi ollakseen havaittavissa.

Zuru X-Shot Excel Regeneraattori: Verrattuna Nerf-sniper-vaihtoehtoon, tämä ase tuntui halvemmalta ja hauraammalta – varsinkin kaikkien pinottavien lisäosien kanssa (suurimmillaan, kun kaikki laajennukset olivat paikoillaan, koimme useita laukaisukatkoja). Mutta luvut eivät valehtele, ja Regenerator suoritti Longstrike Moduluksen. Tämä täydellinen rakennelma, sytytyskatkoksista huolimatta, antoi meille toiseksi parhaan tarkkuuspisteen kaikista yksiköistä 3,5.

Nerf Mega Mastodon: Oikein nimetty Mega Mastodon on hauskaa. Sillä on suurin ei-MK-3-nopeus, mutta sen etäisyys on silti vain keskimääräinen. Tämä johtuu todennäköisesti osittain siitä, että tikat ovat suurempia ja painavat yli kolme kertaa niin paljon kuin puolikokoiset MK-3-tikat. Tarkkuus ja johdonmukaisuus eivät myöskään olleet kovin vaikuttavia. Tikat viheltävät kuitenkin lentäessään ilmassa! Sen täytyy olla jotain arvoista, eikö??

Kuinka testaamme Nerf-aseita

Yleisen tarkastusvaiheen lisäksi meillä on kolme päätestiä, jotka suoritamme näille Nerf-tyylisille pehmeille ammusleluille.

Ensinnäkin meillä on nopeustesti. Lukitsemme jokaisen yksikön paikoilleen ja ammumme 10 tikkaa kronografin läpi, joka on ammuksen nopeuden testaamiseen käytettävä mittari. Heitämme pois kaikki ilmeiset poikkeamat, sytytyskatkot jne. ja laskemme 10 hyvän laukauksen keskinopeuden. Sitten vertaamme keskiarvoja ja laadimme alla olevan kaltaisen kaavion. Dart Zone Pro-Series MK-3:ssa on selvä voittaja, jopa sen pidempi tikka päihittää kilpailun. Näet, että Nerf Mega Mastodon on selvästi toisella sijalla, ja useimmat muut taistelevat romuista, hieman Zurun X-Shot Dino Attackiin verrattuna.

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (12)

Sieltä siirrymme etäisyystesteihin. Testiyksiköt ovat edelleen lukittuna paikoilleen, ja ammumme 10 tikkaa pitkin pitkää käytävää. Minulla on juoksijoita käytettävissä jokaisen laukauksen ottamisen yhteydessä, ja he merkitsevät teipillä lattialle jokaisen nuolen pisteen.ensimmäinenkoskettaa lattiaa. Emme laske pomppimia tai heittoja. Samoin kuin nopeusmittauksissa, laskemme näiden pisteiden keskiarvoa tarkastellaksemme suorituskykyä. Seuraavassa kaaviossa näet, että olen listannut sekä keskimääräiset etäisyydet jokaiselle aseelle että suurimman saavutetun etäisyyden kustakin yksiköstä. Taaskin Dart Zone ottaa selvästi luokan useiden kannattajien perässä.

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (13)

Päätän testauksen tarkkuus- ja johdonmukaisuustestillämme. Pidän tästä testistä, koska se pystyy tuottamaan sekä vertailevaa numeerista dataa (numeronörtti tässä, jos et olisi huomannut) että hienon visuaalisen kaavion. Olen jakanut nämä kaaviot kolmeen eri luokkaan: Blasterit, yksilaukaiset kiväärit ja monilaukauskiväärit.

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (14)

Testien suorittamiseksi ammumme viisi tikkaa jokaisesta yksiköstä, kun ne ovat edelleen lukittuina paikoilleen aiemmista testeistä. Ennen kuin jokainen tikka laukaisee, painamme kärjen mustetyynyä vasten. Tämä jättää erittäin selvän jäljen tavoitepaperiimme. Kun kaikki viisi tikkaa ovat jättäneet jälkensä, mittaamme etäisyydet nuolesta 1 kuhunkin muuhun neljään -- sitten tikkasta 2 kuhunkin muuhun neljään, niin edelleen ja niin edelleen. Kun laskemme näiden lukujen keskiarvon, jäljelle jää yksi johdonmukaisuuspiste, joka on vertailukelpoinen yksiköstä toiseen. Numero on tuumien mitta. Tämä osoittaa, kuinka paljon varianssia keskimäärin voit odottaa näkeväsi samasta yksiköstä laukaistun nuolta toiseen.

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (15)

Esimerkiksi Dart Zone Pro-Series MK-3:sta ammuttujen puolikokoisten tikkojen varianssi on 2,5 (tuumaa), kun taas vähemmän johdonmukainen X-Shot Regenerator, jossa on pitkä piippu, osoittaa 8,6 (omituista kyllä) , saman yksikön täysin pukeutuneena varianssi on vain 3,5 - toiseksi paras konsistenssipistemäärä).

Vuoden 2022 parhaat Nerf Guns (16)

Lasten valinta

Olisin välinpitämätön jättää tämä osa Nerf-asearvioinnista pois. Rekrytoimme kolme ammattimaista lelutestaajaa: 10-vuotiaan Jacksonin sekä Hamiltonin ja Rubyn, molemmat 8-vuotiaat. Heille annettiin laboratoriotyötä päivä, jolloin he repivät läpi satoja, mahdollisesti tuhansia ampumia tikkoja (jotkut suoraan testaushenkilökuntaa kohti). !). Päivän päätteeksi jokaisella tutkittavallamme oli vahvat mielipiteet suosikkiaseestaan.

Aloitan Rubysta, jota kutsumme tästä lähtien Nerf Clairvoyantiksi. Ruby käveli sisään, melkein heti tunnisti suosikkiaseensa, Zuru X-Shot Dino Attack Claw Hunterin, ja nauroimme hiljaa. Hän saattoi tuskin vetää mäntää taaksepäin ampuakseen sen. Kuinka hän saattoi rakastaa tätä kahden tikkakapasiteetin asetta niin paljon, että hän tuskin pystyi ampumaan? Ilmeisesti tiedon ja kokemuksen puute vaivasi häntä. Mutta kun testitulokset tulivat, hymyt katosivat kasvoiltamme, kun tajusimme, että Ruby oli todellakin valittu. Valittiin johdattamaan meidät yhteen parhaista aseista, joita voisimme testata. Kuvittelen, että hän nukkuu ase tyynyn alla tähän päivään asti.

Jackson valitsi Nerf Longstrike Moduluksen. Vaikka tämä ase ei menestynyt hyvin muodollisissa testeissämme, Jacksonilla on ilmeisesti hienostunut kitalaki, ja hän valitsi listan kalleimman moottorittoman yksikön. Sen mukana tulee kaksi makasiinia, irrotettava tähtäin, laajennettavat bipodin jalat ja piipun jatke. Tämän aseen pulttitoiminta on todella tyydyttävää. Kenen pitää ampua nopeimmin, kauimpana tai tarkimmin, kun käytät näin siistiä asetta? Jacksonin mukaan ei kukaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Hamilton. Kuten arvata saattaa, Hamilton valitsi Nerf Mega Mastodonin. Hamilton pitää suurista asioista. Isoja kuorma-autoja, suuria ilotulitteita, suuria vesiroiskeita, suuria räjähdyksiä. Joten ei todellakaan ollut yllätys hänelle, että hän valitsi aseen, joka muistuttaa eniten räjähdeasiantuntijan asetta, varustettuna tikkamaailman kranaatinheittimillä. Voin henkilökohtaisesti todistaa Hamiltonin tuhoisan luonteen, ja olen varma, että yksikään viaton naapuri tai pieni eläin ei ole turvassa hänen tuhon laastilta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Nerf-aseista

Mihin Nerf-aseeseen mahtuu eniten ammuksia?

Saatavilla on muutamia vaihtoehtoja, joihin mahtuu noin 50 tikkaa, mutta nykyisen tittelin haltijan tulisi valita Nerf Elite Hail Fire Blaster. Tähän aseeseen mahtuu jopa 144 tikkaa (edellyttää tikkaa ja lippaan ostoa).

Ovatko kaikki Nerf-luotit samanlaisia?

Nerf-tyyliset leluammukset tai darts/luodit ovateiaivan sama. Suurin osa näistä leluista voi käyttää samoja tikkoja kuin useimmat muut lelut, mutta on olemassa useita poikkeuksia. Paras käytäntö on huomioida tuotteen pakkaus, josta tulee selkeästi mainita, minkä tikkasarjan kanssa kukin tuote on yhteensopiva.

Voiko Nerf-ase vahingoittaa sinua?

Nerf-tyylisissä leluissa käytetään tikkaa ammuksena. Näissä tikoissa on erittäin pehmeä runko, joka ei aiheuta todellista loukkaantumisriskiä. Tikan kärjet on kuitenkin valmistettu kovemmasta muovista, ja niissä on pieni loukkaantumisriski, yleisimmin mahdollisten silmävaurioiden vuoksi. Tästä syystä on suositeltavaa käyttää silmälaseja, kun käytät näitä leluja.

FAQs

What is the most powerful Nerf gun 2022? ›

BEST NERF GUN OF 2022: NERF RIVAL NEMESIS

This NERF gun is an absolute beast! It is fully automatic and fires at over 100 FPS with Rival High Impact ammo and manages to hold over 100 of those little suckers.

What is the fastest full auto Nerf gun? ›

Fastest Firing Nerf Blaster

The Nerf N-Strike Elite HyperFire blaster is the fastest-firing Nerf dart blaster. This fully motorized blaster unleashes up to 5 darts per second with fresh batteries, so kids can rain down a deluge of darts onto targets.

What is the oldest Nerf? ›

What Was the First Nerf Gun? As mentioned, the first Nerf blaster was the Blast-a-Ball, released in 1989. However, the first Nerf dart gun was the Sharpshooter, released in 1992.

What is the Nerf nuke? ›

2546 saves. Obliterate your co-workers with the NERF nuclear bomb launcher. Once the nuke is fired off deep into enemy territory, the nuke head deploys eighty NERF darts in every direction possible, ensuring no survivors. It's The NERF weapon to end all NERF wars! $99.99.

What is the easiest Nerf gun to prime? ›

Nerf N-Strike GlowShot Blaster

It is also very easy for small hands to prime and load. The gun is front loaded with a single dart, and primed by pulling the loop at the back. The loop is easy to grip and pulls straight back with ease, keeping things super simple.

What Nerf gun holds the most ammo? ›

From the Manufacturer

The Hail-Fire blaster's unique rotating ammo rack gives it the highest capacity of any Nerf blaster ever. The Hail-Fire blaster comes with 4 Quick Reload clips and 24 Elite Darts, but it can hold up to 4 more Quick Reload ammo clips and up to 144 darts.

What is the longest shooting Nerf gun? ›

NERF N-Strike Longstrike CS-6 Dart Blaster

As it is 3 feet long, this is perhaps the longest NERF blaster in its class ever manufactured. With this long size come a long shot that will take your opponents by surprise. Since it can hold two quick-load clips, you will never have to worry about running out of ammunition.

Does Nerf have a shotgun? ›

Nerf Zombie Strike SledgeFire. The last blaster on this list of best (real) Nerf shotguns is very similar to the Trilogy DS-15, not based on looks, but more so based on how it works. The Nerf Zombie Strike SledgeFire uses shells to fire three darts at the same time.

Is Nerf a gun? ›

A Nerf Blaster is a toy gun made by Hasbro that fires foam darts, arrows, discs, or foam balls. The term "Nerf gun" or the more common term “Nerf blaster” is often used to describe the toy.

Is there a Nerf revolver? ›

Nerf Zombie Strike Hammershot

It is a revolver style blaster that holds 5 N-Strike Elite darts, which is less than the Disruptor or Strongarm, but it has one very big advantage…you can prime it one-handed! Instead of the priming handle you get on most NERF blasters, it has a hammer much more similar to a real revolver.

What is the most powerful Nerf toy gun? ›

The Nerf N-Strike Elite HyperFire blaster is the fastest-firing Nerf dart blaster. This fully motorized blaster unleashes up to 5 darts per second with fresh batteries, so kids can rain down a deluge of darts onto targets. Press the acceleration button, pull the trigger, and let the rapid-fire action begin!

What Nerf gun has the highest capacity? ›

The Hail-Fire blaster's unique rotating ammo rack gives it the highest capacity of any Nerf blaster ever. The Hail-Fire blaster comes with 4 Quick Reload clips and 24 Elite Darts, but it can hold up to 4 more Quick Reload ammo clips and up to 144 darts.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 11/02/2023

Views: 5695

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.