Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (2024)

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (1)

Of je nu gaat voor een actieve wintervakantie, een avontuurlijke tocht door de jungle of savanne of een relax moment op het strand of de camping, kom niet voor onaangename verassingen te staan en plan je travel outfits!Je kleding moet praktisch zijn, maar als het kan ook zeker volgens de laatste mode. Je wilt immers in elke situatie een goede indruk achterlaten en unieke herinneringsfoto's schieten.

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (2)

Tips & Tricks van onze stylist

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (3)

In de zon, aan zee en op het strand wil je altijd lichte stoffen die je zo koel mogelijk houden. Denk aan alles wat luchtig en zwierig valt en niet te strak zit, van een wijd vallende broek met een hoge taille tot een luchtig zomerjurkje. Als het zomer is, vind ik het altijd de tijd om donkere kleuren te vermijden en felle kleuren te omarmen.

Denk ook eens aan prints en heldere kleurstellingen om een zomers gevoel te creëren, maar ook aan wittinten die zo mooi contrasteren met je zomerse huidskleur. De perfecte accessoire voor een zomervakantie is een slap vallende hoed die een stijlvol effect geeft, maar ook je huid en haren beschermt tegen schadelijke effecten van zonlicht.

Een safari outfit - prachtige kleding voor het avontuur van je leven

Het belangrijkste uitgangspunt bij een safari is dit: zien, zonder gezien te worden. Dus denk je in eerste instantie aan kledingstukken in schutkleuren zoals bruin, beige en groen. Hou je een safaritocht in het oerwoud, dan werkt kleding in camouflagepatronen bijzonder goed.

Kies voor jesafari outfitlichtgewicht kleding, gemaakt van natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen. In deze kleding ben je beter bestand tegen de hitte.Als je bovendien effectieve anti-insectensprays gebruikt, werken natuurlijke vezels beter dan kunststofvezels.

Bekijk gauw al onze safari outfit tips!

Prachtige kleding voor het avontuur van je leven

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (4)

Je ski outfit - inspirerende modellen voor je wintervakantie

Als je een stijlvolle en tevens praktischeski outfitwilt, heb je meer nodig dan alleen maar een eenvoudig jack en een paar skischoenen.Maak een planning van alle activiteiten die je wilt ondernemen en pas je garderobe daarop aan. Behalve een skiuitrusting pak je ooktruien, een poncho, mutsen, een fleece-trui en thermo-ondergoed in je koffer.

robeer zoveel mogelijk laagjes over elkaar te dragen, zodat je je altijd op een flexibele manier kunt aan- en uitkleden en zo je outfit kunt aanpassen aan de temperatuur en weersomstandigheden. Een smaakvol samengestelde outfit laat je op een goede manier opvallen als je ‘s avonds geniet van après-ski.

Bekijk gauw al onze ski outfit tips!

Inspirerende modellen voor je wintervakantie

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (5)

Camping outfit tips - comfortabel en verzorgd

De paden op, de lanen in. We gaan genieten van de vrije natuur, een kampvuur en slapen onder sterrenlicht. Of we kiezen voor iets meer luxe en gaan heerlijk glampen.Als je gaat kamperen, moet je er rekening mee houden dat je te maken krijgt met temperatuurschommelingen tussen dag en nacht. Kies daarom jecamping outfitmet zorg.

Zorg voor de wat hogere schoenen die ook je enkels beschermen. Goedewandelschoenenof bergschoenen zijn een must als trektochten een onderdeel zijn van je kampeervakantie.Kreukvrije kleding van natuurlijke stoffen staat niet alleen beter, maar zit ook een stuk comfortabeler. Natuurlijk investeer je in een goederugzak, zeker als je van plan bent veel te wandelen. Bepaal wat je zelf aan kilo’s en volume aankunt en pas de maten van je rugzak daarop aan.

Bekijk gauw al onze camping outfit tips!

Comfortabel en verzorgd

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (6)

Slim, snel en handig je koffer inpakken

Telkens trap je er weer in, je hebt de neiging te veel mee te nemen. Soms lijkt je koffer op een driedimensionale puzzel die je maar op één manier goed kunt inpakken. Helaas op een manier die jou ontgaat.Jekoffer inpakkenis iets dat je het beste planmatig aan kunt pakken. Wat is er dan handiger dan het maken van een checklist? Vermeld op je checklist die items die écht mee moeten en waar je niet zonder kunt.

Opladers en snoertjes rol je op en doe je in een apart zakje dat je misschien wel in een van je schoenen kwijt kunt. Ga je jekoffer inpakkenvoor je heenreis, hou dan voldoende ruimte over om extra items op je terugreis mee te kunnen nemen.

Bekijk gauw al onze inpaktips!

Slim, snel en handig je koffer inpakken

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (7)

Ben jij enthousiast geworden van onze tips? Laat het shoppen dan maar beginnen! Meld je gratis aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken.Acties zijn altijd tijdelijk en kennen een gelimiteerde oplage. Je schaft nieuwe outfits aan met kortingen die kunnen oplopen tot 75%* van de winkelwaarde.

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor Lounge by Zalando met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Travel outfits inspiratie en advies | Lounge by Zalando NL Magazine (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5847

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.