Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (2023)

Hyvää perjantaita, Polygonin lukijat!

Keräämme viikoittain merkittävimmät suoratoiston ja VOD:n uudet julkaisut ja korostamme suurimpia ja parhaita uusia elokuvia, joita voit katsoa kotona. Tällä viikolla meillä on Netflixissä Jackie Chan/John Cena -toimintaelokuva sekä Disneyn live-action-sovituksen suoratoistodebyyttiPieni merenneitoPääosassa Halle Bailey.

Lisäksi,Transformers: Rise of the Beasts ilmestyy Paramount Plus -palveluun viime viikon VOD-ensiesityksen jälkeen. Satiirinen supersankarikomediaTupakointi aiheuttaa yskäätulee suoratoistoon Hulussa, kun taas elämäkerrallinen komediaPipo-kuplaensi-ilta Apple TV Plus:ssa. VOD:ssa on useita uusia julkaisuja edellä mainitun Disney-musikaalin lisäksi, kuten psykologinen trilleriSympatiaa paholaisellePääosissa Joel Kinnaman (Itsemurharyhmä) ja Nicolas Cage.

Tässä on katsaus kaikesta uudesta katsottavaksi tänä viikonloppuna!

Uutta Netflixissä

Piilotettu lakko

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistona Netflixissä

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (1) Kuva: XYZ Films

Genre:Toimintaseikkailu
Ajoaika:1h 43m
Johtaja:Scott Waugh
Heittää:Jackie Chan, John Cena, Pilou Asbaek

Jackie Chan ja John Cena näyttelevät kahta entistä erikoisjoukkojen sotilasta, joiden tehtävänä on saattaa siviilejä yhdelle maailman vaarallisimmista alueista tässä räjähdysmäisessä toimintaseikkailuelokuvassa. Tämä elokuva on viettänyt vuosia jälkituotannossa, mutta meillä on vihdoin mahdollisuus nähdä kaksi sukupolvensa ikonisinta toimintatähteä tekemässä asioita yhdessä.

Onnea aloittelijoille

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistona Netflixissä

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (2) Kuva: Barbara Nitke/Netflix

Genre:Romanttinen komedia
Ajoaika:1h 43m
Johtaja:Vicky Wight
Heittää:Luke Grimes, Ellie Kemper, Ben Cook

Tämä romanttinen komedia seuraa Helenia (Ellie Kemper), äskettäin eronnutta naista, joka lähtee selviytymiskurssille Appalakkien polulla ryhmän tuntemattomien kanssa. Matkallaan hän löytää uudelleen paitsi oman sietokykynsä, myös halunsa - kuten Netflixin virallinen yhteenveto sanoo - "elä ja rakastaa uudelleen".

Miraculous: Leppäkerttu & Cat Noir, The Movie

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistona Netflixissä

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (3) Kuva: Netflix

Genre:Musiikillinen supersankariromantiikka
Ajoaika:1h 45m
Johtaja:Jeremy Zag
Heittää:Cristina Valenzuela, Bryce Papenbrook, Keith Silverstein

Tämä samannimiseen ranskalaiseen animoituun lastenohjelmaan perustuva musikaalinen supersankarielokuva seuraa kahta teini-ikäistä, jotka muuttuvat Leppäkerttu ja Cat Noir, valppaat kaksikko, jotka yhdistävät voimansa suojellakseen Pariisin kaupunkia uuden vihollisensa johtamalta superroistolta. Hawk Moth.

Uutta Hulussa

Tupakointi aiheuttaa yskää

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistoonHulu

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (4) Kuva: Magnet Releasing

Genre:Komedia antologia
Ajoaika:1h 17m
Johtaja:Quentin Dupieux
Heittää:Gilles Lellouche, Vincent Lacoste, Anais Demoustier

Ohjaaja Quentin Dupieux'n uusi elokuva (Kumi), joka tunnetaan myös musiikillisella aliaksellaan Mr. Oizo, on kunnioittamaton parodia japanilaisista sci-fi-tokusatsu-elokuvista ("erikoistehosteet") ja ikonisesta Super Sentai -televisiosarjasta (alias Power Rangers).

Saatuaan alien kilpikonnahirviön potkimaan aaseihinsa viisi "Tupakkavoimana" tunnettua supersankaria lähetetään tiiminrakennusretriinille parantamaan työsuhteitaan. Asiat, kuten voit luultavasti odottaa, eivät mene aivan suunnitelmien mukaan.

Frommeidän arvostelumme:

Kohtaessaan välitöntä tuhoa sankarimme päätyvät joka tapauksessa hermostuneeseen ketjutupakointiin pohtien samalla elämänsä järjettömyyttä ja menetettyjä mahdollisuuksia. Jos sieltä on yksi takeawayTupakointi aiheuttaa yskää, voi olla, että: Elämä on lyhyttä ja epäloogista, ja se tuntuu usein yhdeltä suurelta vitsiltä, ​​joka on vain askeleen päässä lyöntilinjasta.

Uutta Crunchyrollissa

One Piece Film: Red

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistona Crunchyrollissa

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (5) Kuva: Toei/Crunchyroll

Genre:Fantasia-toimintaseikkailu
Ajoaika:1h 55m
Johtaja:Gorô Taniguchi
Heittää:Mayumi Tanaka, Shuichi Ikeda, Kaori Nazuka

Viidestoista erillinen elokuva, joka sijoittuu Eiichiro Odan universumiinsuosittu fantasiaseikkailusarjaseuraa Monkey D. Luffyta ja hänen Straw Hat Pirate -miehistöään heidän osallistuessaan Utan, maailman vaikeaselkoisimman poptähden, konserttiin. Kun Uta paljastaa henkilöllisyytensä Luffyn entisen mentorin "punatukkaisen" Shanksin adoptoituna tyttärenä, se käynnistää tapahtumaketjun, joka uhkaa muuttaa maailmanhallituksen ja merirosvojen välistä voimatasapainoa pysyvästi. Juuri ajoissa ennen julkaisuaNetflixin oma live-action TV-sovitusPääosissa Iñaki Godoy ja Mackenyu (Rurouni Kenshin: Finaali).

Meiltäarvostelu,

Kaikille noille nyökkäyksilleYksi kappale's mennyt,One Piece Film: Redon täysin uusien tulokkaiden käytettävissä. Jopa ihmiset, jotka eivät ole koskaan nähneet yhtäkään sarjan jaksoa tai lukeneet mitään mangaa, voivat silti seurata ja nauttiaPunainen. Jotkut yksityiskohdat lentävät heidän päänsä yli, mutta eloisan tarinan ja mukaansatempaavien kappaleiden pitäisi pitää heidät viihdyttävinä. (Vaikka emme koskaan saisi kuulla Luffyn laulamista.)

Pitkä aikaYksi kappalefanit odottavat kuitenkin jotain maagista. Uta edustaa mahdollisesti valtavaa muutosta voimatasapainossaYksi kappale. Vaikka elokuvan tapahtumia ei ole vahvistettu sarjan kaanoniksi, Uta itse esiintyy mangan luvussa 1055, mikä tarkoittaa, että hänOnosa pääjuontaa. Jos hänen hahmonsa ja motivaationsa siirretään tarinan viralliseen jatkumoon, se voi tarkoittaa sitä jännittävintäYksi kappaletarinat ovat vielä edessämme.

Uutta Paramount Plusissa

Transformers: Rise of the Beasts

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistoonParamount Plus

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (6) Kuva: Paramount Pictures

Genre:Scifi-toimintaa
Ajoaika:2h 7m
Johtaja:Steven Caple Jr.
Heittää:Anthony Ramos, Dominique Fishback, Peter Cullen

Tämä itsenäinen jatko-osa vuodelle 2018Bumblebeeja Michael Bayn esiosaMuuntajatseuraa Optimus Primea ja hänen autobottiryhmäänsä, kun he liittoutuvat kybertronilaisten Maximaalien kanssa taistellakseen jättiläisplaneettoja syövää kauhistusta vastaan, joka tunnetaan nimellä Unicron (ajatellen Marvelin Galactusta, mutta sen robottiversiota).

Meiltäarvostelu:

Alien-robottiautot ja niiden avaruustaistelut ovat konsepteja, joilla on niin perus-sci-fi-vetovoima, että ne ovat toimineet useita kertoja vuosikymmenien sarjakuvien ja sarjakuvien aikana. Silti Transformersin live-action-elokuvat sisältävät vain vähän lapsellista ihmettä, jotka usein täyttävät kehyksensä visuaalisesti ahdistavilla, silmiä särkevillä käsityksillä asioista, joiden pitäisi olla yksinkertaisia ​​ja mielikuvituksellisia. Käytännössä kaikkiMuuntajatelokuvat tuntuvat yrittävän voittaa yleisönsä, mutta tällä kertaa elokuva voittaa.

Uutta Apple TV Plus:ssa

Pipo-kupla

Missä katsoa:Saatavilla suoratoistoonApple TV Plus

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (7) Kuva: Apple TV Plus

Genre:Komedia
Ajoaika:1h 50m
Ohjaajat:Kristin Gore, Damian Kulash
Heittää:Zach Galifianakis, Elizabeth Banks, Sarah Snook

Ennen ei-korjattavia rahakkeita ja Bitcoinia oli Beanie Babies. Tässä komediassa Zach Galifianakis näyttelee Ty Warneria, miljardöörileluvalmistajaa, joka vastaa ikonisesta pehmustetuista lelusarjasta. Hän kuvailee vaurautta ja valtaa sekä myöhempää kaatumistaan.

Uusi vuokralle

Pieni merenneito

Missä katsoa:Ostettavissa hintaan 19,99 dollariaAmazon,Omena, jaVudu

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (8) Kuva: Walt Disney Pictures

Genre:Fantasiamusikaali
Ajoaika:2h 15m
Johtaja:Rob Marshall
Heittää:Halle Bailey, Daveed Diggs, Jacob Tremblay

Uusin live-action-sovitus animoidusta Disney-klassikosta asettaa laulaja Halle Baileyn Arielin rooliin. Yksivuoden suurimmat lipputulottoistaiseksi se on vihdoin katsottavissa kotona.

Meiltäarvostelu:

Mikä tekeePieni merenneitoei olenäyttääkö kala hyvältä, tai mikä tarkalleen ruokkii Tritonin ja Ursulan riitaa. Kaikki palaa Arieliin ja hänen matkaansa, jota ruokkii hänen ja Ericin välinen keskeinen romanssi. Se, että Ariel rakastuu, ei tarkoita, etteikö hän olisi vahva ja rakastettu päähenkilö, ja se, että Eric on komea ja reipas prinssi, ei tarkoitahäneltä puuttuu ainetuon viehättävän hymyn takana. Päivittämällä heidän romanssinsa, 2023Pieni merenneitotekee rakkaustarinasta tyydyttävämmän - ja resonoivan uudelle sukupolvelle.

Joy Ride

Missä katsoa:Vuokrattavissa hintaan 19,99 dollariaAmazon,Omena, jaVudu

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (9) Kuva: Araquel/Lionsgate

Genre:Komedia
Ajoaika:1h 35m
Johtaja:Adele Lim
Heittää:Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu

Mitä jos joku otti vuoden 2017 komedianTyttöjen matkaja yhdisti sen sielua etsivään draamaanPaluu Souliin? Saatat saada jotain sellaistaJoy Ride, uusi komedia neljästä kiinalaisamerikkalaisesta ystävästä, jotka yhdistävät yhteisen seikkailunsa jäljittääkseen syntymääitinsä.

Sympatiaa paholaiselle

Missä katsoa:Vuokrattavissa hintaan 6,99 dollariaAmazon,Omena, jaVudu

Transformers: Rise of the Beasts, Pieni merenneito ja kaikki muut uudet elokuvat kotona katsottavaksi tänä viikonloppuna (10) Kuva: RLJE Films

Genre:Psykologinen trilleri
Ajoaika:1h 30m
Johtaja:Yuval Adler
Heittää:Nicolas Cage, Joel Kinnaman

Muistatko vuoden 2004 elokuvanVakuus? Tiedätkö sen, jossa Jamie Foxx esittää taksinkuljettajaa, joka on pakotettu kuljettamaan Tom Cruisen näyttelemää sopimusmurhaajaa Los Angelesissa, kun hän poimii kohteita yksitellen yön aikana? Se elokuva kiihottaa. Entä jos kertoisin sinulle, että on olemassa sellainen elokuva, mutta sen sijaan siinä nähdään, että Joel Kinnaman pakotetaan ajamaan Nicolas Cagen esittämää psykoottista aseita kantavaa matkustajaa? No, se on tämä elokuva!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 07/12/2023

Views: 6289

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.