Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä viivästyy vuonna 2020: SutoBura OVA -jakso esittelee alkuperäisen tarinan (2023)

Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä viivästyy vuonna 2020: SutoBura OVA -jakso esittelee alkuperäisen tarinan (1)

The Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä on virallisesti vahvistettu tulevaksi vuonna 2020. Strike The Blood Fourth (tai Strike The Blood 4) -niminen neljäs kausi on sarja Strike The Blood OVA -jaksoja, jotka julkaistaan ​​​​Blu- Ray/DVD-kotivideojulkaisut huhtikuusta 2020 kesäkuuhun 2021.

Lisäksi jaksojen määrä on enemmän kuin Strike The Blood -kausi 3. Mikä parasta, sarja saa erillisen Strike The Blood OVA -jakson, joka on alkuperäinen tarina.

Alkuperäinen jakso on nimeltään Strike The Blood: Disappearing Holy Lance Arc (Strike The Blood: Kieta Seiso-hen). Animaatiostudio on julkaissut tämän uuden jakson keskeisen visuaalin sekä trailerivideon.

OVA-jakso oli ensimmäinen kerta, kun anime kertoi alkuperäisen tarinan, joka ei kuulunut kevyeen romaanisarjaan.

Ainoa huono uutinen on, että SARS-COV-2-koronaviruspandemia on aiheuttanut useita viivästyksiä Strike The Blood 4:lle. Japani oli hätätilassa suuren osan keväästä 2020 ja useat osat viivästyivät COVID-vaikutusten vuoksi. 19.

Ohjaaja Hideyo Yamamoto palaa johtamaan Studio Connect -projektia. Hiroyuki Yoshino kirjoittaa jälleen käsikirjoitukset. Keiichi Sano on jälleen luomassa animehahmoja, ja Jin Aketagawa valvoo äänen luomista Magic Capsulessa.

Kishida Kyodan & The Akeboshi Rockets esittää Strike The Blood 4:n avaus (OP) tunnarimusiikin. Lopettavan tunnuskappaleen esittää Risa Taneda.

Tässä on Strike The Blood Season 4 -sarjan koko näyttelijä, joka on julkistettu tähän mennessä.

  • Yoshimasa Hosoya hahmona Kojo Akatsuki
  • Risa Taneda Yukina Himeragina
  • Asami Seto hahmona Asagi Aiba

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, saako Strike The Blood -kausi 4 englanninkielisen dubauksen. Ensimmäiselle kaudelle Discotek lisensoi dubatun version julkaistavaksi Pohjois-Amerikassa.

Strike The Blood -kausi 2, kausi 3 ja muut OVA-projektit eivät kuitenkaan saaneet englanninkielistä dubausta. Kuten edelliselläkin kaudella, Strike The Blood Season 4:ssä on luultavasti vain englanninkielinen tekstitys.

Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä viivästyy vuonna 2020: SutoBura OVA -jakso esittelee alkuperäisen tarinan (2)

Elokuussa 2020,Crunchyrollilmoitti aloittavansa Strike The Bloodin ensimmäisen, toisen ja kolmannen kauden suoratoiston. 4. elokuuta 2020 alkaen Crunchyroll aloitti ensimmäisen kauden suoratoiston Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Alankomaissa, Skandinavian maissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, Keski-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa.

Vaikka anime-suoratoistopalvelu sisältää nyt kauden 1 ensimmäiset 24 jaksoa, toinen ja kolmas kausi julkaistaan ​​määrittelemättömänä myöhemmin. Crunchyroll ei ole vielä ilmoittanut Strike The Blood -kauden 4:n striimaussuunnitelmista.

  • Päivitetty 14. syyskuuta 2020: Lisätty uusi Strike The Blood -kauden 4 avainvisuaali.
  • Päivitetty 5. elokuuta 2020: Crunchyrollin Strike The Blood -sarjan suoratoisto.
  • Päivitetty 9. heinäkuuta 2020: Strike The Blood -kausi 4, osat 3 ja 5 myöhässä.
  • Päivitetty 3. kesäkuuta 2020: Strike The Blood päättyy osaan 22.
  • Päivitetty 26.5.2020: Strike The Blood 4 Volume 2 viivästyy koronaviruksen vuoksi.
  • Päivitetty 30. maaliskuuta 2020: Lisätty uusi Strike The Blood -kauden 4 traileri.
  • Päivitetty 16. joulukuuta 2019: Lisätty Strike The Blood 4:n julkaisupäivän viive osalle 1.

Tämä artikkeli sisältää kaiken, mitä tiedetään Strike The Blood -kaudesta 4 (Strike The Blood Fourth) ja kaikki siihen liittyvät uutiset. Sellaisenaan tätä artikkelia päivitetään ajan myötä uutisilla, huhuilla ja analyyseillä. Sillä välin syvennytään siihen, mikä tiedetään varmasti.

Strike The Blood light -romaaneja verrattuna animeen

Anime-tarina perustuu kirjailija Gakuto Mikumon ja kuvittaja Manyakon Strike The Blood light -romaanisarjaan. Toukokuussa 2011 julkaistu kirjasarja on jo tammikuusta 2020 alkaen 21. luvulle asti.

Strike The Blood Volume 22:n julkaisupäivä on 7. elokuuta 2020. Se on pitkäkestoisen kevytromaanisarjan viimeinen kirja.

Strike The Blood -manga-sovituksen loi alkuperäinen kirjailija ja taiteilija Tate. Strike The Blood -mangan päättyessä maaliskuussa 2017 Volume 10 oli viimeinen ja viimeinen osa, joka julkaistiin ennen mangan peruuttamista.

Sekä mangan että kevyen romaanisarjan englanninkielisestä käännöksestä vastaa Yen Press. Englannin mangan loppu päättyi Volume 10:een, kun taas englanninkieliset kevyet romaanit ovat syyskuun 17. päivänä vasta 13. osaan asti. Englanninkielisen osan 14 on määrä julkaista 21. tammikuuta 2020.

Alun perin vuonna 2012 julkaistu animesarjan ensimmäinen kausi mukautti kuusi osaa alkuperäisestä kevyestä romaanisarjasta 24 jaksoksi. Vuoden 2015 OVA Strike The Blood: Kingdom of the Valkyria (Valkyria no Oukoku-hen) oli Gakuton kirjoittama alkuperäinen tarina.

Tahti kiihtyi sen jälkeen, koska Strike The Blood -kauden 2 (OVA 2) kahdeksassa jaksossa mukautettiin kolme tarinan kaarta osista 9, 10 ja 12. On suositeltavaa, että sarjan fanit palaavat takaisin lukemaan osat, jotka ohitettiin anime-sovitus.

Kolmas kausi mukautti pyhän sodan (Seisen) kaaren tarinatapahtumia. Tämä tarkoittaa, että kolmas tuotantokausi on peitetty Volume 17: The Broken Holy Spear kautta, joka on Holy War -tarinakaaren loppu.

Siksi on hyvin todennäköistä, että Strike The Blood Season 4 mukauttaa osat 18–20, loput tällä hetkellä saatavilla olevista kirjoista.

Koska Volume 22 sisältää tarinan lopullisen lopun, Strike The Blood -kauden 5 pitäisi olla myös animesarjan päätös.

Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä

Animaatiostudiot Silver Link ja Connect ovat vahvistaneet, että Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä on 2020–2021. Strike The Blood 4:n jaksojen määrä on yhteensä 12, mikä tarkoittaa, että tämä kolmas kausi on pidempi kuin 10 jaksoa. Strike The Blood 3:sta.

Jokainen kuudesta Blu-Ray/DVD-kotivideojulkaisusta sisältää kaksi jaksoa. Laatikkosarjat julkaistaan ​​Japanissa 8. huhtikuuta 2020 (viivästyy 25. maaliskuuta 2020), 29. heinäkuuta 2020 (viive 24. kesäkuuta 2020), 9. lokakuuta 2020 (viivästyy 30. syyskuuta 2020), 23. joulukuuta, 2020, 26.3.2021 (viivästyy 24.3.2021 alkaen) ja 30.6.2021.

The Strike The Blood 4 OVA -jakso, joka kertoo Disappearing Holy Lance Arcista, julkaistiin 29. tammikuuta 2020.

Strike The Blood -kauden 4 julkaisupäivä viivästyy vuonna 2020: SutoBura OVA -jakso esittelee alkuperäisen tarinan (3)

Strike The Blood 4 -spoilerit (juonen yhteenveto/tiivistelmä)

Prinsessa La Folia kutsuu Kojo Akatsukin vierailemaan Ardigian kuningaskunnassa. Hän päättää hyväksyä kutsun saatuaan tietää, että Natsune Kanase tulee hänen mukaansa.

Ardigiassa järjestetään seremonia rauhansopimuksen solmimisen muistoksi. Tapahtuman aikana Ardigian kuninkaallinen palatsi joutuu salaperäisen hirviön hyökkäyksen kohteeksi

Osoittautuu, että hyökkäys on vasta alkua laajamittaiselle terroristisuunnitelmalle. Ja tietysti Kojo imeytyy tähän juonittelun pyörteeseen.

Ardigia on vasta alkua, sillä kun Kojo palaa Itogamin saarelle, demonien pyhäkkö joutuu myös itseään Order Of The Endiksi kutsuvan ryhmän hyökkäyksen kohteeksi. Mikä pahempaa, tämän ryhmän johtaja kutsuu itseään "neljänneksi alkukantaiseksi".

Vampyyrikuninkaan tarkoitus paljastuu, kun todelliset esi-isät kokoontuvat yhteen. MAR on julistanut puolueettomuuden, mutta mikä on heidän todellinen tarkoitus kaikessa tässä kaaoksessa.

Valitettavasti animefanit joutuvat odottamaan, kunnes Strike The Blood Season 4 alkaa ilmestyä vuonna 2020 nähdäkseen mitä tapahtuu seuraavaksi. Pysy kanavalla!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 14/12/2023

Views: 6287

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.