Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (2023)

Päivitetty 23.2.2023


Vuosien varrella Nerf on julkaissut laajan valikoiman blastereita eri sarjoissa erilaisiin peliskenaarioihin. Jotkut aseet soveltuvat erinomaisesti ulkoilman Nerf-sotiin koko jengin kanssa, ja jotkut ovat kesyjä ja täydellisiä perheen sisätiloihin. Lapsina olemme kaikki omistaneet Nerf-arsenaalimme ja odottaneet täydellisiä hetkiä päästäksemme takaisin ystäviemme kanssa hyvin kohdistetuilla kostolaukauksilla. Mutta nämä hienot lelut ovat kehittyneet kanssamme. Parhaat 90-luvun Nerf-aseet eivät yksinkertaisesti onnistu vuonna 2023. Lapset ovat nyt onnekkaita, kun he voivat leikkiä blasterilla, jotka itse asiassa ylittävät viranomaisten leluaseita koskevien rajoitusten rajoja. Myös teini-ikäiset ja aikuiset nauttivat Nerf-peleistä HvZ:n ja toimiston Nerf warsin muodossa.

Niin sanotusti Nerf-sota tulee kohottamaan mielialaasi iästäsi riippumatta. Se voi piristää juhlia ystävien kanssa, virkistäytyä toimistossa tai auttaa sinua luomaan siteitä lapsiisi leikin aikana. Tarvitset vain muutaman blasterin ja dart-ammuksia ja aloita omat nerfitaistelusi. Parasta Nerfissä on, että voit pitää hauskaa huolehtimatta mistään turvallisuusprotokollasta, sillä jokainen blasteri on suunniteltu ja valmistettu tuotteen myyntimaan asettamien rajoitusten mukaisesti.

Kuitenkin voittaaksesi takapihan nerfisodan, sinun tulee valita vain parhaat saatavilla olevat nerfiaseet. Mutta kun on valittava paras Nerf-ase - vastaus on yksinkertainen: kaikki riippuu! Vaahtoa lentelevistä pedoista akkukäyttöisiin blasteriin, jotka ampuvat vaahtomuovin seiniä, tikkaa laukaiseviin Nerf-aseisiin, jotka ampuvat uskomattoman tarkasti, jokaiselle Nerf-fanittajalle löytyy jotakin – parasta kaikkiin Nerf-taisteluihin! Joten oikean Nerf-aseen löytäminen voi olla melko hankalaa!

Mutta älä pelkää! Olemme tehneet tutkimuksen ja testanneet erilaisia ​​Nerf-aseita ja esittelemme sinulle vuoden 2023 huippuluokan blasterimme. Tämä luettelo antaa sinulle käsityksen aseista, jotka ostetaan tänä vuonna nerfin hauskanpitoon. Tutustutaanpa tämän luettelon upeisiin blasteriin!

1. Nerf N-Strike Elite Demolisher 2 in 1: Best Multifunction Blaster

Tämä on ehdottomasti yksi ostetuimmista nerf-aseista vuonna 2023! Tämä on ase, jolla voit tehdä vakavaa vahinkoa nerfisodassa. Tämä ase voi ampua tavallisia vaahtonuolia, ja lisälyöntiä varten siinä on oma integroitu ohjuksenheitin, joka ampuu vaahtoohjuksia! Se on valmistettu alan standardien mukaisesta kestävästä muovista, mikä tekee siitä täysin turvallisen kaiken ikäisille lapsille, vaikka sitä mainostetaankin 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Elite Demolisher on yksi ase, joka kestää pitkään. Tämä mahtava ase voi ampua jopa 10 tikkaa ja tavoittaa vihollisesi jopa 90 jalkaan! Ohjus voidaan räjäyttää jopa 50 jalkaan riippuen siitä, kuinka paljon voimaa käytät ohjuksen laukaisuliukukappaleen vetämiseen. Ohjuksia ampuva piippuraketin laukaisulaite on hyvin integroitu eikä irrotettavissa.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (1)

Tarkista hinta

Demolisherin mukana tuleva varasto on tukeva, joten käyttäjä voi kohdistaa tarkasti. Lisäksi siinä on pistoke ylimääräisen rakettiohjuksen tallentamiseen, mikä antaa sinulle lisäetua nerf-sodassa. Ensisijainen tähän aseeseen asennettu tikkapuhallusmekanismi on tehokas moottoroitu vauhtipyöräjärjestelmä. Sen avulla voit ampua nopeammin, kauemmas ja tarkemmin. Koska se on elektroninen, se vaatii toimiakseen paristot, tarkalleen 4 AA-paristoa. Tähän jo ennestään aseen hirviöön voidaan liittää taktisia tähtäimen lisälaitteita tai laserlisäosia, jotta siitä tulee entistä tehokkaampi.

Liipaisin on sileä ja helppokäyttöinen, ja siinä on erittäin mukava ote. Esitäyttöä ei tarvita, ja voit yksinkertaisesti saada vauhtipyörät käyntiin apuliipaisimen avulla samalla, kun pääliipaisinta painetaan, jolloin tikka laukeaa. Nämä edut, muotoilu ja keveys tekevät pienten lasten käytöstä helppoa ilman kovaa vaivaa, vaikka tämä ase ei olekaan pieni pistoolimalli.

Mitä tulee hankaluuksiin, näitä tulee hyvin vähän. Jotkut sanovat, että akut rikkovat sopimuksen, mutta vauhtipyöräjärjestelmä ei voi toimia ilman niitä. Toinen ominaisuus, joka voi mahdollisesti tulla haitaksi missä tahansa nerfisodassa, on se, että moottorit voivat olla hieman meluisia. Joten sinun on vaikea saada vihollisiasi luokse suojasta. Joskus Elite Demolisherin kanssa saattaa ilmetä tukosongelmia, mutta siinä on tukosluukku, jonka avulla voit poistaa juuttuneet nuolet. Kaikissa Demolisherin edut ovat massiivisesti suurempia kuin haitat. Nerf Elite 2 in 1 Demolisherin keskimääräinen vähittäismyyntihinta oli noin 39 dollaria, ja nyt se on pudonnut noin 37 dollariin. Vaikka se julkaistiin vuonna 2014, Demolisher sijoittuu edelleen vuoden 2016 parhaiden nerf-aseiden luetteloon.

Alla olevasta linkistä saat yksityiskohtaisen arvion eduista ja haitoista.

Arvostelu

hitto

2. Nerf N-Strike Elite Strongarm: Paras Revolver Blaster

Elite Strongarm julkaistiin vuonna 2013 ja valloitti välittömästi Nerferien sydämet kaikkialla maailmassa. Ja teki siitä nopeasti myydyimmän Amazonin leluasekategorian alla. Syy on yksinkertainen. Tämä on yksi mahtava revolveriräjähdys. Se on Nerf Maverick Rev-6:n seuraaja. Strongarm on kooltaan hieman suurempi kuin Nerf Maverick ja huomattavasti tehokkaampi, tarkempi kuin edeltäjänsä. Tämä blasteri on luokiteltu parhaaksi Nerf Sidearm -blasteriksi ja se voi toimia täydellisenä toissijaisena aseena koteloidaksesi Nerf-sodissasi. Se tuntuu kevyeltä käsissäsi ja mukavalta käyttää yhdellä kädellä yksinkertaisen mutta näyttävän muotoilun ansiosta. Siinä on jopa erilaisia ​​väriteemoja, kuten XDblue valkoinen ja oranssi tai viileät Sonic Fire punaisen ja oranssin yhdistelmät.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (2)

Tarkista hinta

Elite Strongarmin mukana tulee taakse sijoitettu primer, jota lapset voivat helposti liu'uttaa. Se tukee slam fires -toimintoa, jonka avulla käyttäjä voi yksinkertaisesti pitää liipaisin painettuna ja vain liu'uttaa pohjustusta takaisin ampuaksesi tikkaa. Voit ladata tämän blasterin enintään 6 tikkalla, mutta sen lataaminen on helppoa. Voit yksinkertaisesti nostaa pyörivän piipun ulos ja ladata siihen tikkaa, joka liukuu täydellisesti paikalleen. Tämä mahdollistaa nopean toiminnan ja nopean kuvaamisen.

Tämä blasteri on vakaa ja antaa sinulle tarkan tavoitteen. Koska se on kevyt, se antaa käyttäjän tehdä itse ja ampua blasterin vähimmällä vaivalla. Tukkeumat eivät juuri koskaan tapahdu Strongarmissa, koska kääntömäntä ja ammuttava tikka ovat melko lailla ulkona. Jos harvoin tukostapauksessa, on melko yksinkertaista poistaa juuttunut tikka ja jatkaa pelaamista. Kätevä. Ja mikä tärkeintä, kun olet mukana intensiivisessä Nerf-sodassa, ratkaisevaa on vain se, kuinka pitkälle tikkasi voi yltää, ja koska Elite Strongarm on täysin Elite, voit ampua tikkaa jopa 75 jalkaa!

Tämä blaster on täydellinen aloitusmalli. Olitpa ostamassa ensimmäistä nerfblasteria lapsellesi tai ostamassa tehokasta ja kätevää sivuaseen nerfitaistelujasi varten, tämä on oikea valinta. Lisäksi tämä blasteri on melko halpa, vähittäismyynti Amazonissa alle 10 dollarilla.

Katso lisätietoja alla olevasta linkistä.

Arvostelu

Tarkista hinta

3. Nerf N-Strike Modulus ECS-10: Paras muokattavissa oleva blasteri

Modulus ECS-10 on N-Strike Modulus -sarjan Nerf-blasterien lippulaivamalli. Modulus-sarja käynnistettiin vuonna 2015 räätälöinnin pääpainopisteenä. Modulus-blasterien tunnusomaisia ​​piirteitä ovat useat taktiset kiskot, tuki- ja piippujatkopaikat, kirkkaan valkoinen oranssilla, vihreällä ja harmaalla grafiikalla ja tehokkaat sisäosat.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (3)

Tarkista hinta

Modulus ECS-10:n mukana tulee useita lisävarusteita. 10 pyöreä banaanipidike, etukahva lisää tarkkuutta, lyhyt piipun jatke omalla jatkepaikallaan, kiikarikiinnitys, hieman hauras mutta vaihdettava tukki ja joitain moduuliteemoja. Näiden lisäosien avulla voit luoda useita kokoonpanoja yhdellä blasterilla, jotta voit muokata pelattavuuttasi tarpeen mukaan.

Modulus ECS-10 -blasterin sisäosat ovat samanlaisia ​​kuin Elite-blasterit ja tämä takaa erinomaisen suorituskyvyn. Kantama on jopa 90 jalkaa kulmissa annetuilla laukauksilla ja tikkien kuononopeudella jopa 78 jalkaa sekunnissa. Tämä on vaikuttavaa eikä uhraa voimaa. Tikkaa ampuvat moottoroidut vauhtipyörät vaativat toimiakseen 4 AA-paristoa. ECS-10 on puoliautomaattinen blasteri, joka on samanlainen kuin Elite Stryfe. Sinun on pidettävä kiihtyvyysliipaisinta painettuna, jotta vauhtipyörät nousevat, ja paina liipaisinta yksittäistä tikkaa varten. Se ei ole painava kaikista lisälaitteista huolimatta ja tekee siitä täydellisen sekä lapsille että aikuisille.

ECS-10-peruspaketin lisäksi Moduluksessa on myös useita yhdistelmäsarjoja, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä muutoksia tähän blasteriin. Sarjat, kuten stealth ops, puolustus ja pitkän kantaman sarjat, voidaan ostaa erikseen lisäämään Modulus-kokemusta. Tämä on paras blaster ihmisille, jotka pitävät modifioinnista, maalaamisesta ja cosplaysta. Kaiken kaikkiaan tämä on yksi tehokas paketti sekä tehon että uudelleenkonfiguroinnin suhteen, ja se pitää lapset taatusti kiireisinä menettämättä kiinnostusta ja hylkäämättä sitä pelkkänä leluna!

Yksityiskohtainen arvostelu täällä:

Arvostelu

hitto hinta

4. Nerf N-Strike Elite Rampage: paras pumppukäyttöinen haulikko

Toinen hämmästyttävä blasteri Elite-sarjasta on Nerf N-Strike Elite Rampage. Tämä mekaaninen blaster julkaistiin vuonna 2012 ja on päivitetty versio Nerf Raider Rapid Fire -pelistä. Tämä blasteri on paras haulikko tässä parhaiden nerf-aseluettelossa.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (4)

Tarkista hinta

Tämän blasterin suunnittelutyö on vain silmiinpistävää, ja siinä on tyylikäs ulkonäkö ja selkeät, rohkeat oranssit ja siniset Elite-värit. Sen mukana tulee 25 tikkarummun piippu, joka saattaa aluksi kuulostaa paljon, mutta on itse asiassa pienempi kuin Nerf Raiderin mukana tullut 35 tikkarumpu. Pieni tynnyrikoko kompensoituu lisääntyneellä ketteryydellä ja pienemmällä painolla.

Tämän blasterin pito ja puolestaan ​​käsittely on huippuluokkaa. Vaikka rummun piipulla on huomattava paino, blasterin kokonaispainon jakautuminen on tasapainoinen. Rampage on varustettu kahdella laukaisutilalla, joista toinen on yksitulitila ja toinen slam-tulitila, mikä voi antaa sinulle lisäetua nerfisodassa. Slam-sytytystilassa voit ampua noin kolmesta neljään tikkaa sekunnissa riippuen siitä, kuinka nopeasti voit pumpata sytytin samalla kun pidät liipaisinta painettuna! Rampage on todella helppokäyttöinen. Ammuttaaksesi sinun tarvitsee vain vetää kahvaa taaksepäin, painaa liipaisinta ja ampua tikkaa. Joten teknisesti tämä on puoliautomaattinen blasteri, mutta toimii hyvin, jos haluat myös yhden laukauksen joka kerta. Jos kuitenkin haluat nopean ampumisen, riehuminen on paras vaihtoehto mekaanisissa eliittiblastereissa. Kun käytät slam fire -tilaa, sinun on oltava erityisen varovainen kahvan esikäsittelyssä edestakaisin. Epäasianmukainen ja epätäydellinen kiireellinen esitäyttö voi saada nuolen jumittua ennen mäntää. Mutta sen poistamiseksi on tukosluukku, mutta sitä tarvitaan vain harvoin.

Rampagein asennettu suora mäntäjärjestelmä on tehokas ja mahdollistaa jopa 50 jalan etäisyyksien saavuttamisen lonkkatulituskulmissa. 75 jalkaa kulmasta ammuttaessa. Sen edeltäjällä on paljon pienempi alue. Jos sinulla on tavoite, joka on yli 50 jalan korkeudella, voit yksinkertaisesti kallistaa blasterin ylöspäin ja saavuttaa tavoitteesi! Sen tarkkuudella et varmasti epäonnistu. Nerf N-Strike Elite Rampagesin vähittäismyyntihinta on keskimäärin 39 dollaria. Äärimmäisen toimiva muotoilu, helppokäyttöinen pohjamaali, iso ammuspiippu ja uskomaton Nerfin rakennuslaatu tekevät tästä blasterista täydellisen varastamisen tähän hintaan.

Yksityiskohtainen katsaus plussin ja miinuksin on alla

ArvosteluTarkista hinta

5. Nerf N-Strike Elite Rapidstrike CS-18: Paras täysautomaattinen kivääri

Jos olet katsonut nerf-spektrin huippua, olet varmasti kuullut RapidStrikestä. Suosituimpien nerf-aseiden luettelo olisi tyhjä mainitsematta Rapidstrikeä. Tämä Blaster on Stampede ECS:n uusittu ja parannettu versio. Stampede oli edellisen sukupolven N-Strike-blasterien tehokkain ja erittäin halutuin Nerf-blasteri. RapidStrike, joka on sen seuraaja Elite-sarjassa, on onnistunut erittäin hyvin pitämään vaipan. Se on tehokkaampi, tarkempi, helpompi käyttää ja ennen kaikkea erittäin hyvin suunniteltu. Tämä blaster on paljon enemmän kuin pelkkä lelu. Kaunis osa hyvin suunniteltua konetta.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (5)

Tarkista hinta

Hasbro ylitti itsensä täysin tätä suunnitellessaan. Rapidstrike on erittäin muokattavissa oleva blasteri, ja siinä on viisi taktista kiskoa. Yksi taktinen kisko on blasterin kahvassa, kun taas kaksi muuta ovat etupiimun ylä- ja alaosassa. Kaksi viimeistä kiskoa on kiinnitetty blasterin kummallekin puolelle. Siinä on myös läpinäkyvä tikkaklipsi, joka voi sisältää enintään 18 tikkaa ja jonka avulla voit seurata jäljellä olevia ammuksia. Pikapalojärjestelmä käyttää vauhtipyöriä, jotka käyttävät 4 C-kokoista paristoa. Pakkauksen mukana tuleva varasto on tukeva ja mahdollistaa tarkat laukaukset. Kaikki nämä lisävarusteet lisäävät blasterin painoa ja vaativat kaksi kättä toimiakseen. Mutta tämä on suosittu valinta ensisijaiseksi aseeksi nerf warsissa ja HvZ:ssä, joten kahden käden käyttö on perusteltua.

Voit ampua RapidStriken kahdella tavalla. Voit ampua yksittäisiä laukauksia pitämällä kaasuliipaisinta painettuna ja vetämällä laukaisinta hieman. Sarjakuvauksessa sinun on vain pidettävä laukaisinta painettuna. Rapidstrike on tehokas täydellä automaattisella laukaisuominaisuuksilla. Keskimäärin lonkkatulen tasolla tikka voi kulkea jopa 55 jalkaa, mutta kulmassa tulella pystyt saavuttamaan etäisyydet jopa 75 jalkaa! Vaikuttavin asia tässä dynaamisessa blasterissa on kuitenkin se, että yhdellä tikkalla voi olla jopa jopa70 jalkaa sekunnissa, koska suuri nopeus työntää tikkaa kattamaan hieman pidemmän matkan.

Tällä blasterilla ei ole juuri mitään hankaluuksia. Mutta yksi asia, joka on huomioitava Rapidstriken kanssa, on se, että koska se ampuu tikkaa niin nopeasti, sinun on ladattava uudelleen enemmän kuin odotit. Alle 7 sekunnissa voit tyhjentää koko 18 laukauksen kiinnikkeen ja tämä tulinopeus lisää eksponentiaalisesti ammusten kulutusta. Nerf N-Strike RapidStrike CS-18 on hieman kalliimpi verrattuna muihin "eliitti"-sarjan blasteriin, mutta RapidStrike tuo paljon enemmän pöytään. Kaiken kaikkiaan premium-varustepaketti oikeutettuun hintaan.

Yksityiskohtainen katsaus:

ArvosteluTarkista hinta

6. Nerf N-Strike Elite Rayven CS-18 Blaster

N-Strike Elite Rayven CS-18 Blasterin julkaisun myötä monet ihmettelevät, mikä erottaa tämän mallin edeltäjistään. N-Strike Elite Rayven CS-18 Blasterissa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset Nerf-pelisi kehittämiseen.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (6)

Klipsijärjestelmällä varustettu ja vuonna 2013 julkaistu Rayven CS-18 on uskomatonN-Strike Elite -sarjan Nerf Blaster, joka räjäyttää vastustajasi pois. Rayven on tehokas, keskikokoinen bullpup-blasteri, jota on parannettu tarjoamaan poikkeuksellisia pitkän matkan ominaisuuksia. Edeltäjäänsä verrattuna se on tehokkaampi ja sen raportti on äänekkäämpi.

Blasterin kantokahva on varustettu toptaktisella kiskolla, kun taas oikealla puolella on taktinen lisäkisko, mikä antaa Blasterille yhteensä kaksi kiskoa. Vaikka sen mukana ei tule abarrel-pidennystä, tämä tuote on silti täysin yhteensopiva niiden kanssa. Kaksi kiinnityskohtaa kuonon yläpuolella ja yksi takatukin kummallakin puolella, blaster on täydellinen kumppani kantohihnan tai Bandolier-hihnan kantamiseen.

Yksityiskohtainen katsaus:

Arvostelu

7. Nerf N-Strike Elite Mega Magnus Blaster

N-Strike Elite Mega Magnus Blaster on pakollinen lelu jokaiselle vakavalle Nerf-harrastajalle. Suurella ja tehokkaalla muotoilullaan Magnus tekee varmasti vaikutuksen kaikkiin Nerf-ystäviin.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (7)

Vuonna 2014 Nerf julkaisi Magnus Blasterin, N-Strike Mega -alasarjan tuotteen, joka sisältää kolme Mega Dartsia heti pakkauksesta.

Magnus on mahtava liukutoiminen blasteri, jonka sisällä on klipsi, johon mahtuu enintään kolme tikkaa. Blaster on helppo ladata uudelleen tikkailla ylälatausportin kautta. Lisäksi blasterissa on vasemmalla puolella oleva tukosten vapautuspainike, joka vaatii näppärästi kynän tai paperiliittimen aktivoitumiseen, sekä pienen taktisen kaiteen, joka on piilotettu kuonon alle, ja kahvaan upotetun hihnan pisteen kuljettamisen helpottamiseksi.

Tällä hämmästyttävällä tuotteella on vaikuttava kantama jopa 85 jalkaa (26 metriä) – täydellinen maalien ammunta kaukaa!

Yksityiskohtainen katsaus plussin ja miinuksin on alla

Arvostelu

8. Nerf Zombie Strike SlingFire

Nerf-aseiden monipuolisessa maailmassa, jossa on runsaasti valinnanvaraa ja erottuvia lelupuseroja, on muutamia, jotka todella kurkistavat kiinnostuksemme ja saavat meidät kaipaamaan lisää arvokasta peliaikaa. Sling Fire on yksi tällainen blasteri. Se vangitsee Zombie-iskusarjan olemuksen, ja sen pääasiallisena motiivina on helppokäyttöinen ase HvZ- ja nerf-sotiin. Se sisältää sekä käytännöllisyyden että tyylin, joita selitämme tässä artikkelissa.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (8)

Tämä malli on ainutlaatuinen monella tapaa. SlingFire on ainoa nerf-ase, jossa on kaikkien tuotannossa olevien Nerf-blasterien sytytysmekanismi. Tämä malli houkuttelee meitä eniten sen toimintatavan läheisyys tosielämän Winchester-viputoimiseen haulikkoon. Lisäksi tämä on Zombie Strike -sarjan ainoa blasteri, jossa on klipsisyöttöjärjestelmä. Pakkauksesta otettuna sen mukana tulee 6 patruunainen lipas, mutta se voidaan helposti päivittää 18 patruunan makaajaksi tai 25 patruunan piippuun ostamalla ne erikseen. Liipaisin on tässä mallissa yksiteräinen, kuten tosielämän aseissa, toisin kuin litteät integroidut liipaisimet kuten muissa nerf-malleissa.

Blasterissa on upea muotoilu ja laatu, mikä tekee temppulaukauksista, joita et yleensä näe mahdollisina. Se on tyylikkään näköinen Nerf-ase, joka sopii kaiken ikäisille, joten se on täydellinen kaikille, jotka arvostavat sen tarjoamaa ainutlaatuisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä. Se on varmasti hitti useimpien ihmisten keskuudessa!

Yksityiskohtainen katsaus plussin ja miinuksin on alla

Arvostelu

9. Nerf N-Strike Mega Centurion : Paras Nerf Sniper

Oletko joku, joka rakastaa itbig? Jos näin on, tervehdi historian pisintä Nerf Blasteria: Mega Centurion! Tämä yli metrin pituinen blasteri ei vain näytä vaikuttavalta, vaan sisältää myös vakavaa tulivoimaa. Tämä iso blasteri, jota suositellaan vain 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille rehuille, on kokoonsa nähden sopivan painava 4,8 kilon painollaan.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (9)

Tämä pulttitoiminen blasteri on manuaalinen yksitulinen ase, ja sen lippaan mahtuu yhteensä 6 tikkaa kerralla. Vaikka tämä saattaa aluksi tuntua vaikuttamattomalta, ota huomioon, että se käyttää Mega Dartsia ja voi ampua niitä jopa 100 jalan etäisyydelle. Kulmakuvat tietysti ihanteellisissa olosuhteissa. Tämä on itse asiassa suurin mainostettu etäisyys mille tahansa Nerf Blasterille, mikä osoittaa, että koolla on todella paljon tehoa. Palonopeus on käyttäjän päätettävissä sen mukaan, kuinka kauan nuolen ampuminen ja ampuminen kestää. Blaster toimii käyttämällä käänteistä mäntämekanismia sisäosinaan. Lisäksi siinä on kaksi taktista kiskoa, jotka sijaitsevat kuonolla ja kannan päässä. Siinä on myös integroitu olkatuki lisätukea varten.

Tämä nerf-ase on tarkoitukseltaan hyvin tarkka. Kärsivällisyys on avain. Jos löydät paikkasi, odota tikka ladattuna ja poimi vihollisesi yksitellen kaukaa, niin Mega Centurion olisi hyvä valinta. Centurion on erittäin menestynyt ja suosittu malli, ja sen hinta Amazonissa on 40 dollaria erittäin suotuisilla luokituksilla.

Katso lisätietoja alla olevasta linkistä.

Arvostelu

10. Nerf Elite HyperFire: Nopein blasteri

NERF Hyperfire on nopeuden huippu – akkukäyttöisen moottorin ja 25 laukauksen rumpulippaan ansiosta voit ampua jopa viisi vaahtomuovitikkaa sekunnissa! Kaikkien aikojen nopeimmin ampuva NERF-ase.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (10)

Elite Hyperfire ei vaadi kokoonpanoa, vain 4 D-tyypin akkua, jotka sopivat tiukasti varastoon, kiinnitetään kahdella ristipääruuvilla. Laatikosta löytyy vain blaster, rumpulehti ja 25 Elite-tikkan paketti, jotka antavat sille paksun ja tympeän ilmeen, aivan kuin se olisi futuristinen Thompsonin rumpukäyttöinen konepistooli! Tässä blasterissa on piipun päällä oleva lisävarustekisko, jonka alapuolella on mahtava kädensija. Se on ensisijaisesti sini-oranssi muovitapaus, mutta kiskon takana on luukku mahdollisten tukosten poistamiseksi. Valitettavasti luukku ei aukea erityisen leveästi, joten se ei ole niin hyödyllinen kuin se voisi olla.

Joten jos olet tyyppi, joka yksinkertaisesti ottaa blasterin laatikosta ja alkaa ampua sydämesi kyllyydestä, Nerf Elite HyperFire on paras ase. Täydellinen sci-fi-pikatulirynnäkkökiväärimalli Nerfiltä lyömättömällä Elite-suorituskyvyllä.

Yksityiskohtainen katsaus:

Arvostelu

11. Nerf Mega Mastodon : Suurin ja huonoin Nerf Gun

Jos etsit suurinta ja huonointa NERF-asetta, älä etsi kauempaa kuin Mega Mastodon! Tämä täysautomaattinen blasterin peto ampuu vaikuttavat kolme tikkaa sekunnissa 24-kierroksisesta pyörivästä sylinteristään ja pystyy laukaisemaan NERF:n ylisuuria Mega-nuolia maksimaalisen vaikutuksen ja mahtavan viheltävän äänen noustessa ilmassa. Ja paras osa? Massiivisesta koostaan ​​huolimatta tämä tehokas NERF-ase on silti helppo kuljettaa mukana sen kätevän olkahihnan avulla, mikä tekee siitä täydellisen jopa 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille sotureille.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (11)

Yksityiskohtiin mennään… ammusrummun piipussa on 24 tikkaa, mikä tekee Mastodonista tällä hetkellä suurimman ammuskapasiteetin omaavan Mega Blasterin. Tulinopeus on myös mieletön. Lähes 4 tikkaa sekunnissa ja koko piippu voidaan purkaa noin 6 sekunnissa. Tämä tulinopeus on melko lähellä RapidFire CS-18:n tulinopeutta, mutta ottaen huomioon, että tämä blasteri ampuu valtavia Mega-nuolia, se on uskomatonta. Koska tämä on myös ensimmäinen vauhtipyörällä toimiva Megablaster, se vaatii toimiakseen 6 D-akkua, jotka lisäävät jo ennestään raskaan nerf-aseen tehoa. paino.

Pakkauksesta otettu ammusrumpu on jaettu osiin, jotka on kiinnitettävä blasterin päärunkoon. Sama koskee pieniä kilpiä, jotka peittävät ammuksen piipun jommankumman yläpuolen. Mukana on myös alempi häkkitanko suojaamaan rumpua ja myös asettamaan Mastodonin mukavasti pinnalle. Pakkauksessa on myös 24 tikkaa, kantohihna ja kantokahva. Hihnatelineen molemmissa päissä on metalliset puristimet, jotka tukevat blasterin painoa kokonaisuudessaan, koska muovi saattaa yksinkertaisesti rikkoutua.

Tämä Mega Blaster on uskollinen sarjansa hyveille. Se on tällä hetkellä Big Brother kaikille julkaistuille Nerf blasterseille.

Tarkista tämä saadaksesi yksityiskohtaisen arvion

Arvostelu

12. NERF PRO GELFIRE MYTHIC 10 000 Gelfire-kierroksella

Mitä tulee Nerf-ammuksiin, kuvittelet todennäköisesti yrityksen perinteiset vaahtomuovitikat. Nerf kuitenkin yrittää nyt jotain innovatiivista Pro Gelfire Mythic Blasterilla! Vaahdon sijaan tämä lelupuhallus ampuu "Gelfire" -palloja – pieniä hydratoituja geelipalloja, jotka räjähtävät osuessaan kohteeseensa eivätkä jätä jälkeensä sotkua. Se on vallankumouksellinen konsepti!

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (12)

Ennen kuin osallistut Nerf-sotaan, sinun on ensin valmisteltava aseesi! Blaster on varustettu 10 000 Nerfin Gelfire-patsaasta. Lisää vain vettä pieniin kuivattuihin pelletteihin, ja ne laajenevat "pehmeiksi, erittäin imukykyisiksi polymeeriammuksiksi". Täytä sitten HopperHopper (johon mahtuu jopa 800 patruunaa) ja ammu pois! Nämä Gelfire kiertää tulipalon suurella nopeudella, ja törmäyksen jälkeen ne liukenevat ohueseen ilmaan, mikä tekee siitä sotkuttoman taistelun!

Kahdella erillisellä tilalla – puoliautomaattisella ja täysautomaattisella – se vapauttaa armottoman hydratoituneiden pellettien hyökkäyksen lähettäen jopa 10 laukausta sekunnissa hyväuskoisia vastustajia kohti!

Vaikka Blaser saattaa olla hieman kallis, se on ehdottomasti rahan arvoinen: saat 10 000 Gelfire-laukkua, suojalasit, USB-A–USB-C-kaapelin akun lataamista varten, irrotettavan piipun ja 800 kierroksen kapasiteetin suppilon. se on täydellinen paketti kuvaustarpeisiisi!

Yksityiskohtaisen arvostelun saat alla olevasta linkistä.

Arvostelu

13. NERF Elite 2.0 Commander Rd-6 Blaster Review

Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 saapui vuonna 2020, ja se on tehokas lisä mihin tahansa Nerf-arsenaaliin. Tämä "Commanderina" arvostettu dynaaminen blasteri tarjoaa erinomaisen monipuolisuuden viidellä kiinnityspisteellä ja muokattavissa olevilla ominaisuuksilla, jotka ylittävät kaikki muut blasterit hintaluokissaan. Keskihintaan vain 13 dollaria Commander on jousivoimainen blasteri, joka on varustettu 6 tikkalla pyörivällä sylinterillä. Sen mukana tulee runsaat 12 Nerf Elite -nukkaa (6 sinistä ja 6 oranssia), ja se voi toimia jopa edistyneiden vohvelipään tikkojen kanssa. Se on valmis ampumaan helposti saavutettavan liukusäätimen päällä ja voi laukaista laukauksen pitämällä liipaisinta painettuna ja esittelemällä blasteria toistuvasti nopeaa laukaisua varten.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (13)

Commanderin suorituskyky on hintaansa nähden erinomaista, ja se laukaisee tavalliset Nerf Elite -tikat huimalla 75 FPS:n nopeudella jopa 80 jalkaan asti! Slam-fire-kyvyn ansiosta voit jopa lähettää jopa neljä tikkaa sekunnissa nousemaan ilmassa. Lisäksi Commanderissa on runsaasti päivitysmahdollisuuksia – sen etupiippukorvake on yhteensopiva kaikkien N-Strike-piippukiinnikkeiden kanssa, olkapääkiinnitys takana ja kolme taktista kiskoa (yksi ylhäällä ja kaksi alhaalla) N-Strikea varten. lisälaitteet, kuten tähtäimet, taskulamput ja ammukset.

Elite 2.0 Commander on lyömätön lähtötason blasteri, joka on täydellinen niille, jotka etsivät intensiivistä ja jännittävää kokemusta, niin lapsille kuin aikuisillekin – pankkia rikkomatta!

Yksityiskohtainen katsaus eduista ja haitoista löytyy alla olevasta linkistä.

Arvostelu

14. Nerf Rival Nemesis MXVII-10K

Nerf Rival Nemesis MXVII-10K tarjoaa äärimmäistä uhkailua – se voi lähettää viholliset kiihkeälle pakopaikalle vain pienen ruskean täplän alushousuissa. Tämä uraauurtava Nerf-blasteri tarjoaa hellittämättömän tarkkuuden ja tehokkaan suorituskyvyn, minkä vuoksi sitä on kehuttu vuoden 2023 parhaimmaksi Nerf-aseeksi. Puhumattakaan, se on myös ykkössija monissa muissa sijoituksissa, mukaan lukien parhaat Nerf Rival -blasterit ja paras akku. -moottorikäyttöiset puhaltimet.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (14)

Nerf-insinöörit ovat keksineet koko Ammusten syöttömekanismin Nemesisille, ja tämä on ehdottomasti pelin muuttaja. Tavallinen Nerf-nukka on kohdistettava lippaan tiettyyn suuntaan, jotta se ammutaan pää edellä. Mutta koska Rival-ammukset ovat pohjimmiltaan pyöreitä palloja, niitä pitäisi voida ladata kuten paintballs. Rival Artemiin asti (julkaistu ennen Nemesistä) meidän piti lapioida jokainen pallo yksitellen lippaan sisään ja ladata se Rival Blasteriin. Mutta nyt Nemesiksellä on uusi syöttömekanismi, HopperHopper, joka välttää kokonaan aikakauslehtiä.

Nemesis on todella mahtava blasteri massiivisella suppilolla, johon mahtuu jopa 100 patruunaa (mutta huikeat 110 patruunaa mahtuu tiukasti ilman ongelmia). Tämä on helppo ladata, ja se toimii kuudella D-solulla. Saat vieläkin enemmän tehoa päivittämällä lipo-akkuun, mikä lisää sekä sen fps että kantamaa, mikä tekee siitä loistavan sijoituksen verrattuna kertalataukseen.

Nemesis on epäilemättä ihanteellinen Rival Blaster – kevyt, ketterä, tarkka ja tehokas, siinä on vakava isku ja runsaasti ammuksia! Joten ellet ole pieni lapsi tai joku, jolla on pienen lapsen kipukynnys, et yksinkertaisesti voi mennä pieleen tämän upean blasterin kanssa!

Katso lisätietoja alla olevasta linkistä.

Arvostelu

15. Nerf Rival Prometheus MXVIII-20K

Nerf Rival Prometheus MXVIII-20K on nimetty kreikkalaisen jumalan mukaan, joka lahjoitti tiedon liekin ihmiskunnalle, ja se on voimakas räjähdyskone, behemotti kaikkien vastineidensa joukossa. Sen luoja on varmasti hullu nero, sillä tähän Blasteriin voidaan ladata uskomattomat 200 kilpailevaa kierrosta yksinkertaisesti avaamalla yläluukku ja pudottamalla siihen kourallisia palloja. Tällä aseella on varmaa, että kuka tahansa voi tulla vaahtosodan mestariksi.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (15)

Prometheus MXVIII-20K, joka lanseerattiin syksyllä 2018 osanaPhantom Corps -alasarja, tuo mahtavaa hauskuutta! Täysautomaattisella vauhtipyörällä ja massiivisella irrotettavalla suppilolla, johon mahtuu uskomattomat 240 patruunaa – vaikka sitä markkinoidaankin sisältävänä 200 – blaster on todella näkemisen arvoinen! Lisäksi tämän tuotteen ergonominen, käännettävä kantokahva takaa nautinnollisen ja tarkan kohdistus- ja kuljetuskokemuksen. Blasterissa on häikäisevä valo, joka valaisee akun jäljellä olevan virran, kun taas näppärästi sijoitettu toinen kantokahva takaa pitelevän liipaisimesta turvallisesti.

Tämä blaster on varustettu kahdella taktisella kiskolla – näkyvällä ylhäällä ja hienovaraisemmalla alhaalla, joten tämä blaster on tähtäin kipeille silmille! Lisäksi hienovarainen nokkakiinnike on sovitettu taitavasti piipun alle, kun taas toinen on nerokkaasti kiinnitetty liipaisimen kahvaan. Pakkaus.

Prometheus on todellinen voimanpesä; se varastoi suuria määriä ammuksia ja lähettää ne salamannopeasti varmistaen, että vastustajasi tuntevat sen täyden voimansa. Ennen kaikkea se jättää sinulle voittoisan hymyn!

Katso lisätietoja alla olevasta linkistä.

Arvostelu

16. Nerf Rival Perses MXIX-5000 blasteri

Nerf Rival Perses MXIX-5000, SMG-tyylinen blasteri, joka on saanut inspiraationsa Kreikan tuhon ja rauhan titaanista, on yhtä voimakas kuin pieni kissanpentu, jolla on terävät kynnet ja uhkaava käytös.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (16)

Tässä huippuluokan Perses MXIX-5000 -blasterissa on vaikuttava vauhtipyörä- ja kuljetinkäyttöinen järjestelmä, mukava olkavarsi ja yksi hihnakiinnitys kahvan alla, ja kiihdytysliipaisin sijaitsee kätevästi laukaisulaukaisimen alapuolella.

Perses Blasterin huipulla istuu sen HopperHopper, johon mahtuu jopa viisikymmentä High-Impact-laukaa. Rautatähtäin sijaitsee aivan kuonon yläpuolella, mikä mahdollistaa tarkan tähtäyksen. Turvakytkimellä ja taktisella kiskolla varustetun Blasterin vasemmalla puolella on ylimääräinen tukospainike toimintahäiriön varalta. Lisäksi HopperHopperin edessä on juuttunut ovi. Lisäksi sen mukana tulee NiMH-akku ja laturi, molemmat ladattavia!

Jos haluat olla taistelukentälläsi sankari, katso Nerf Rival Perses MXIX-5000! Tämä kevyt SMG-tyylinen blasteri on kaikki mitä tarvitset yllättääksesi vastustajasi vaahtopalloilla ennen kuin he edes ajattelevat puolustavansa!

Yksityiskohtaisen arvostelun saat alla olevasta linkistä.

Arvostelu

17. Nerf Rival Kronos XVIII-500

Tunne jumalien voima Nerf Rival Kronos XVIII-500:n kanssa! Legendaarisen ensimmäisen kreikkalaisen titaanin Cronoksen ja mahtavan Zeuksen isän mukaan nimetty tämä jousivoimainen blasteri voi iskeä vihollisesi pelon viidellä pienten vaahtopallojen kilpailijakierroksella. Pohjusta se helposti käyttämällä yläkäsiliukua ja katso, kuinka ne tärisevät ennen voimaasi!

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (17)

Kronos on saatavana useissa eri väreissä, kuten Team Red, Team Blue ja Phantom Corps White, ja sen vaikuttava laukaisunopeus on 90 jalkaa sekunnissa ja keskimääräinen kantama noin 83 jalkaa. Käsin esitteleminen voi johtaa hieman hitaampaan tulinopeutta, mutta silti on helppo ampua kaikki viisi laukausta neljässä sekunnissa – varsinkin kun päivität Worker 14KG -jousella, mikä parantaa sen yleistä suorituskykyä.

Kolme pientä taktista kiskoa, kaksipuoleinen käsittely (lukuun ottamatta turvalukkoa, joka on vain oikeakätisille käyttäjille) ja edullinen hintalappu, Kronos Nerf Pistol on loistava esimerkki tarkkuudesta ja hauskuudesta! Tarkka, tehokas ja runsaasti viihdettä käynnistykseen, ei ole ihme, miksi Kronos on täydellinen pistooli kaikille Nerf-harrastajille.

Yksityiskohtainen arvostelu täällä:

Arvostelu

18. Nerf Ultra Pharaoh

Oletko valmis viemään ampumataitosi uudelle tasolle? Hanki Nerf Ultra Pharaoh – vuoden 2023 paras Nerf-ampuja! Sen kiinteä kiikaritähtäin, pulttitoiminen esikäsittelykahva ja suujarru antavat sille tyylikkään ja tehokkaan ilmeen. Lisäksi pääset hyödyntämään sen 10 tikkaa sisältävää lehteä ja erittäin tarkkoja Nerf Ultra -nuolia. Huomautus: Pharaoh ei ole yhteensopiva muiden Nerf-tikkatyyppien, kuten Nerf Elite -tikkojen, kanssa.

Nerf Ultra Pharaoh on voimakas blasteri, joka julkaistiin 1. lokakuuta 2020. Tämän erittäin nopean ammuntablasterin vaikuttava tikkanopeus on yli 100 FPS ja kantama 120 jalkaa. Se on varustettu pehmeällä, voitaisella pulttitoimisella laukaisujärjestelmällä ja klipsiliipasimella nopeaa uudelleenlatausta varten. Lisäksi piipussa on yksi taktinen kisko, joten voit kiinnittää minkä tahansa N-strike-lisävarusteen. Lisäksi varastossa oleva kätevä tukosovi ja klipsisäilytys takaavat, että et koskaan jää ilman ylimääräistä pidikettä. Siinä on myös jännittävä ampumarata, joka on jopa vaikuttava 120 jalkaa.

Joten pelaatko sisällä tai ulkona, sinulla on paras työkalu työsi suorittamiseen. Nerf Ultra Pharaoh Blasterilla et koskaan menetä tavoitettasi.

Yksityiskohtainen arvostelu täällä:

Arvostelu

Arvostelu

19. Nerf Ultra Select

Ultra Select hallitsee huippuluokan Nerf-asevalintamme; Vaikka kalliimpia vaihtoehtoja on paljon, se on edelleen suhteellisen edullinen, näyttää upealta ja siinä on älykäs temppu, joka todella oikeuttaa sen lisäkustannukset!

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (18)

Tämä Nerf Blaster on varustettu kahdella erillisellä lippaalla, jotka on täytetty erilaisilla nuolilla, ja se antaa sinulle voiman tehdä nopeita päätöksiä yhdellä kytkimen painalluksella. Oletko valmis vapauttamaan Ultra-ammuksia laajennetulla kantamalla? Valitse vain tämä vaihtoehto ja tarjoa peittävä tuli. Sitten, jos haluat osua maaliin tarkemmin, vaihda nopeasti vaihtoehtoiseen Ultra-nukkaan ja ota se huomioon! Sen lisäksi, että se on hieno ominaisuus, se on hyödyllinen useissa tilanteissa – ehdottomasti mukava uutuus.

Akkuvirralla toimiva Ultra Select laukaisee kuvia nopeasti ja tarkasti, mikä antaa sille etulyöntiaseman muihin Nerf-vaihtoehtoihin nähden, jotka eivät ole täysin mitoittavia. Sen laukaisumekanismi nostaa sen uusiin korkeuksiin ja saa sen todella seisomaan pään ja hartioiden yläpuolelle.

Yksityiskohtaisen arvostelun saat alla olevasta linkistä.

Arvostelu

20.Nerf ULTRA SPEED

Seikkailu odottaa Nerf Ultra Speed ​​Fully Motorized Blasterilla! Päästä valloilleen intensiivinen, nopea räjäytys tällä mahtavalla blasterilla, joka ampuu jopa 24 tikkaa peräkkäin! Tämän blasterin vallankumouksellinen muotoilu – sen sulavalinjainen ulkonäkö, taktinen kisko ja tarkkuutta parantava kääntötähtäin – tekee siitä voittavan valinnan kaikkiin ammuntatarpeisiisi.

Parhaat Nerf Guns -aseet vuonna 2023 (19)

SPEED on häikäisevä ULTRA-sarjan Nerf Blaster, joka saa ensi-iltansa elokuussa 2022. Täydellinen sarja sisältää kaksitoista tikkaklipsiä, 24 AccuStrike ULTRA Dartsia ja yksinkertaiset ohjeet.

SPEED on innovatiivinen vauhtipyöräsuihkulaite, joka ampuu klipsien avulla uskomattomalla nopeudella. Siinä ei ole vain kätevä etukahva kuono-osan alla, vaan siinä on myös integroitu olkapää, johon mahtuu lisäklipsi, joka on ULTRA Dart -yhteensopiva. Blasterin päällä on taktinen kisko, jonka kuonon päällä on rautainen tähtäin. Lisäksi SPEED ULTRA Blaster tarjoaa vallankumouksellisen laukaisunopeuden, joka on jopa seitsemän tikkaa sekunnissa.

Yksityiskohtaisen arvostelun saat alla olevasta linkistä.

Arvostelu

21. Nerf Elite Infinus Blaster

Nyt Hasbron peliä muuttavan NERF N-Strike Elite Infinus -blasterin myötä lataaminen on mennyttä! Vallankumouksellisella Speed-Load-tekniikalla voit ampua jopa 30 tikkaa jatkuvasti – sinun ei tarvitse irrottaa rumpua lataamista varten – jolloin voit hallita peliä enemmän kuin koskaan ennen!

N-Strike Elite Infinus ei ole vain kevyt, vaan se on myös täysin automaattinen ja moottoroitu. Yksi sen mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on integroitu olkatuki, jonka edessä on aukko – tämä on pikakuormaaja! Sinun tarvitsee vain syöttää tikkasi reiän läpi, ja ne ladataan suoraan blasteriin.

Blaster on varustettu kahdella taktisella kiskolla, jotka on sijoitettu Blasterin päälle lisämukavuutta varten, ja neljällä kätevällä nostopisteellä. Infinus on valmis kaikkiin haasteisiin – voit kiinnittää hihnan turvallisesti vakaan otteen takaamiseksi. Voin syöttää Smart Stick Tikat sen ladattuihin pidikkeisiin, vaikka blaster ei voi ampua niitä.

Nerf N-Strike Elite Infinus täydellä automaattisella tulivoimallaan, vaikuttavalla ammuskapasiteetilla, pelottavalla tekijällä ja erinomaisella automaattilataimellaan on hintansa arvoinen!

Yksityiskohtainen arvostelu täällä:

Arvostelu

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated: 30/08/2023

Views: 5823

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.