Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (2023)

Vuonna 1992, 23 vuotta brändin perustamisen jälkeen, NERF esitteli kaikkien aikojen ensimmäisen Blasterin, jossa on Sharpshooter. Tämä aloitti jatkuvasti kasvavan leluaseiden sarjan, joka jatkuu edelleen. Seuraavien kolmen vuosikymmenen aikana NERF:n valikoimapelata aseitaon tullut yhä monimutkaisemmaksi, mikä huipentuu nykyiseen täysin moottoroitujen Blastereiden satoon.

Paremman tarkkuuden, tulinopeuden ja tehon ansiosta myös aikuiset voivat nauttia kourallisesta NERF:n uusimmista aseista, mikä tarjoaa leikkisän vaihtoehdon airsoft- ja paintball-taisteluille. Ja juuri tähän valikoimaan aikuisille soveltuvia Blastereita perehdymme tänään tässä oppaassa, joka käsittelee parhaita aikuisille tarkoitettuja NERF-blastereja, joita voit ostaa. Joten, olitpa etsimässä sivuaseen rentoa räpyttelyä varten tai täyden arsenaalin vaahtomuovitikkasotaa varten, tämä luettelo auttaa sinua.

Parhaat NERF-aseet aikuisille

Tärkeät NERF-tiedot

Tärkeimmät tekijät, jotka on otettava huomioon ostettaessa uutta NERF Blaster -laitetta

Ellet ole elänyt kiven alla viimeisten 30 vuoden ajan, olet todennäköisesti tietoinen siitä, mitä NERF Blaster on. Tästä huolimatta NERF Blasterit ovat kehittyneet valtavasti vuosien varrella yksinkertaisista jousikuormitetuista sivuvarsista massiivisiin moottoroituihin hihnasyötteisiin automatiikoihin. Auttaaksemme sinua selvittämään, mitä tekijöitä sinun pitäisi ottaa huomioon, olemme eritelleet puoli tusinaa tärkeimpiä asioita, jotka on otettava huomioon ostaessasi uutta NERF Blaster -laitetta.

Aseen tyyli:Kuten yllä on lyhyesti käsitelty, moderneja NERF Blastereja on valtavasti erilaisia ​​muotoja ja kokoja, pistooleista kompakteihin SMG-tyylisiin esineisiin, tarkka-ampujista NERF-tyylisiin rynnäkkökivääriin – joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja heikkoutensa. Saatavilla on myös ei-perinteisiä NERF Blastereja, kuten brändin Gelfire-mallisto.

Sytytysmekanismi:Vuosien ajan lähes jokainen NERF Blaster ammuttiin perinteisellä laukaisuasetuksella, vaikka viime vuosina Hasbron omistama asu on tuonut markkinoille useita vähemmän perinteisiä Blastereja, joissa on lukemattomia erilaisia ​​laukaisumekanismikokoonpanoja.

Latausjärjestelmä:Yhtä monipuolinen kuin NERF:n laaja laukaisumekanismien valikoima on tuotemerkin valikoima lastausjärjestelmiä. Nämä vaihtelevat rikkoutuneista asetuksista vyö- ja magsyötettyihin esineisiin paintball-tyylisiin suppiloihin. Monissa nykyaikaisissa NERF Blastereissa on myös ammuksia tai lehtiä.

Latausasetukset:Tämä alue liittyy elementtiin, joka luo paineen tai varauksen, joka todella ajaa Blasterin laukauksia. Usein nämä luottavat käsin pumpattuihin painepohjaisiin järjestelmiin tai jousikuormitettuihin mekanismeihin, vaikka on myös elektronisesti toimivia moottoroidut yksiköt – joista jälkimmäiset tarjoavat paremman suorituskyvyn ja suuremman palonopeuden, vaikka ne vaativat myös paristoja toimiakseen ja lukituksen avaamiseen. paine- ja jousikuormitetut Blasterit.

Lapsiystävällisyys:Tosiasia on, että edes vastuuttoimmissa käsissä NERF Blaster (ainakaan muuttamattomassa varastossa) ei vammauta tai tapa ketään. Näin ollen jotkut NERF Blasterit ovat huomattavasti lapsiystävällisempiä kuin toiset – tämä alue on ehdottomasti otettava huomioon, varsinkin jos ostat Blasterin perheeseen, jossa on lapsia.

Franchising-yhteys:On myös tullut yhä yleisempää nähdä aseita suosituista TV-ohjelmista, videopeleistä ja elokuvista, jotka on luotu uudelleen NERF-säteilijöiksi. Nämä "näytöllä käytetyt" Blasterit valmistetaan usein rajoitettuina erinä, ja ne koostuvat kaikesta aseista, jotka saavat valoa inspiraatiota elokuvista, pelistä tai TV-vastaavista, aina lähes kopioihin.

NERF Rival Knockout XX-100 Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (6)
Plussat
 • Erittäin kompakti murtuman kuormitusrakenne
 • Erinomainen sisäkäyttöön ja lähiympäristöön
 • Tarjoaa suuren arvon
 • Varustettu Picatinny-kiskolla
Haittoja
 • Rajoitettu valikoima
 • Rajoitettu ammuskapasiteetti/varasto

Paras CQC Blaster: Lähiympäristöön suunniteltu NERF Rival Knockout XX-100 Blaster on kompakti sivuvarsimainen blasteri, jossa on jousitoiminen laukaisumekanismi ja lukko. Akun sijasta blasteria ladataan pistoolin kahvaan sisäänrakennetulla käsin pumpattavalla liukukappaleella. Ammuntalaukkuja jopa 90 FPS:ssä, XX-100:ssa on myös sisäinen säilytystila lisäammuksia varten. Lisäksi tässä murtumassa lastaavassa blasterissa on myös Picatinny-kisko lisävarusteiden kiinnitystä varten.

NERF Rival Finisher XX-700 Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (7)
Plussat
 • Syötetään 7-kierroksen lippaan kautta
 • Käyttää pumppukäyttöistä esitäyttöä
 • Liipaisimen lukitus estää tahattoman laukaisun
 • Varustettu Picatinny-kiskolla
Haittoja
 • Se on pumpattava uudelleen joka kerta

Paras Sidearm Blaster: Melkein varmasti hienoin NERF:n tällä hetkellä valmistama sivuase, Rival Finisher XX-700 on lipasyötteinen Blaster, joka ampuu NERF Rival -laukauksia. Turvallisuuden lisäksi Rival Finisher XX-700:ssa on myös nopeasti ladattava seitsemän patruunan lipas, joka voidaan asettaa aseeseen tai täyttää ylhäältä. Mielenkiintoista on, että tämä ase käyttää pumppukäyttöistä esitäyttömenetelmää, joka ajaa takaisin jousen, joka laukeaa sitten, kun Blasterin liipaisinta vedetään.

NERF Ultra Three Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (8)
Plussat
 • Pumpputoiminen haulikkotyylinen Blaster
 • Ammu klassisia NERF-tikkaheittoja
 • Voi ampua jopa 120′
 • Sisältää pistoolin kahvan ja sisäisen 8 tikkataulun
Haittoja
 • Sisäinen lipas ei ole irrotettavissa/vaihdettava

Paras haulikkotyyppinen Blaster: NERF Ultra Three Blaster on pumppukäyttöinen haulikkotyyppinen ase, joka on varustettu sisäisellä kahdeksan patruunan pidikkeellä, jota täydennetään laivassa olevalla säilytystilalla neljälle ylimääräiselle tikkalle. Ultra Three -mallin jousikuormitteinen pumpputoiminto tarjoaa myös Blasterille vaikuttavan, jopa 120′:n kantaman. Aseen valtava kantama on mahdollista myös käyttämällä NERF:n kaikkien aikojen kauimpana lentäviä laukkuja – esineitä, jotka on luotu käyttämällä innovatiivista lentokärkeä, uutta NERF Ultra -vaahtorakennetta ja Aerofin-tekniikkaa.

NERF Ultra Pharaoh Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (9)
Plussat
 • Varustettu pehmustetulla tuella ja tähtäimellä
 • Sisältää pulttimekanismin
 • Punainen irrotettavan 10 tikkan lippaan kautta
 • Tarjoaa 120′ kantaman
Haittoja
 • Kantavuus ei ole parempi kuin muiden tavallisten ei-sniper NERF Blastereiden
 • Scope ei tarjoa suurennusta

Paras NERF-sniper: Ultra Pharaoh -malli on atarkkuuskiväärin inspiroimaBlaster, jossa on kiikaritähtäin, irrotettava kymmenen pyöreä pidike ja pehmustettu tukki, jossa on kiinnityspiste toisen pidikkeen (myydään erikseen) kiinnitystä varten. Pulttitoimisen jousikuormitteisen järjestelmän avulla uudelleenladatun Ultra Pharaoh Blasterin kantama on 120′ – jälleen suurelta osin NERF Ultra -nuolien käytön ansiosta. Ensiluokkaisilla kultakoristeilla koristeltua Blasteriä myydään myös kymmenen erityisen rajoitetun erän kultaisen NERF ULTRA -nuolen kanssa.

NERF Hyper Mach-100 Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (10)
Plussat
 • Moottoroitu Blaster kuvaa 110 FPS:n nopeudella
 • Kompakti taktinen muotoilu
 • Hopperiin mahtuu yli 100 patruunaa
 • Varustettu Picatinny-kiskolla
Haittoja
 • Vaatii paristot toimiakseen

Paras SMG-tyylinen Blaster: Kieltämättä moderni NERF Blaster, Hyper Mach-100 on moottoroitu, täysin automaattinen tykki, joka on kehitetty erityisesti vaahtomuovitikkasotaa varten. Perinteisen leikkeen sijastakorkean teknologian leluBlaster syötetään ylisuuren suppilon kautta, jossa on 100 patruunan kapasiteetti, mikä minimoi huomattavasti uudelleenlataustarpeen kesken taistelun (tosin on huomattava, että ase myydään vain 80 patruunan mukana, vaikka enemmänkin voidaan ostaa). Tämän mallin erottaa entisestään muista NERF Blastereista sen huomattava 110 jalkaa sekunnissa nopeus, mikä tekee siitä yhden maailman nopeimmin ampuvista Blastereista.

NERF Elite 2.0 Turbine CS-18 Moottoroitu Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (11)
Plussat
 • Moottoroitu Blaster automaattisella laukaisulla
 • Tarjoaa 90′ kantaman
 • Varustettu 4 Picatinny-kiskolla
 • Siinä on kiihdytyspainike, jota voidaan pitää painettuna latautuaksesi / tehostaaksesi kuvia
Haittoja
 • 18-pyörinen lipas ei ole irrotettavissa
 • Vaatii paristot toimiakseen

Paras moottoroitu Blaster: NERF:n näkemys amoderni hyökkäysaseElite 2.0 Turbine CS-18 on toinen täysin moottoroitu Blaster, joka sisältää 18 kierrosta. Tässä aseessa myydään yhteensä kolme tusinaa tikkaa, ja siinä on myös kiihdytyspainike, jota voidaan painaa käynnistääkseen sen moottorin, mikä mahdollistaa nopean tulitoiminnan jopa 90′ kantomatkalla. Lisäksi neljän taktisen kiskon ja etupään kiinnityspisteen käyttö tekee tästä Blasterista erityisen räätälöitävän.

NERF Modulus Tri-Strike

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (12)
Plussat
 • Hyväksyy kolmenlaisia ​​kierroksia
 • Käyttää pulttitoimimekanismia
 • Voi ampua 4 tikkaa kerralla
 • Sisältää NERF-raketinheitinliittimen
 • Syötetään irrotettavalla 10-kierroksisella pidikkeellä
Haittoja
 • Lisälaitteet eivät tunnu kovin turvallisilta, kun ne on asennettu Blasteriin

Paras Multi-ammo Blaster:Sopivasti nimetty Modulus Tri-Strike on modulaarinen Blaster, joka voi ampua kolmea erilaista laukausta. Modulus Tri-Strike ampuu tavallisen kymmenen tikkaklipin lisäksi neljä NERF MEGA -nukkaa ja yhden ohjuksen – NERF:n näkemys kranaatinheittimestä. Täyden varaston, etukahvan ja toiminnallisen kaukoputken käyttö yhdessä tekevät myös yhden markkinoiden ainutlaatuisimmista NERF Blastereista. Lisäksi NERF tuottaa myös kourallisen päivityssarjoja, jotka on tehty erityisesti Modulus Tri-Strikea varten.

NERF LMTD ALIENS M41-A Pulse Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (13)
Plussat
 • Colonial Marinesin M41A-pulssikiväärin kopio Alien-sarjasta
 • Toimiva digitaalinen tikkalaskuri/ammo-näyttö
 • Tekee elokuvan tarkkoja räjäytysääniä
 • Tarjoaa täysin moottoroidun vauhtipyörän Elite- tai pumppukäyttöisen Mega dart -puhalluksen
Haittoja
 • Voi olla vaikea löytää varastosta
 • Vaatii paristot

Paras Blaster-replica: Tässä näkyvä esine on yllättävän tarkka kopio kuuluisasta M41-A:sta, jota Colonial Marines käytti Ridley Scottin hitissäVuoden 1979 scifi-leffa, Alien. Tämä elokuvan 35-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistu Blaster-kopio – jonka pituus on 28 tuumaa – antaa käyttäjille mahdollisuuden valita täysin moottoroidun automaattisen tai haulikkotyyppisen pumppausammun välillä. Lisäksi siinä on äänitehosteita, jotka perustuvat kameran ääniin. elokuva ja elektroninen tikkalaskuri. Mikä todella saa tämän esineen loistamaan, on kuitenkin se, kuinka totta sen muotoilu pysyy elokuvan aseessa.

NERF LMTD Halo Needler

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (14)
Plussat
 • NERF-kopio Yhdistyneiden Kansakuntien avaruuskomennon Type-33 Needleristä Halosta
 • Syötetään 10-kierroksen pyörivän rummun kautta
 • Neulat syttyvät, kun kahvasta pidetään kiinni
 • Sisältää näyttötilan ja mukana tulevan jalustan
Haittoja
 • Ei kovin lapsiystävällinen
 • Vaatii paristot

Paras rajoitetun erän Blaster: Tämä Halo-videopelisarjan kuuluisan "Needler" aseen kopio on huippuluokan tulkinta "tyypin 33" avaruusaseesta. Tämä Blaster sisältää pyörivän kymmenen kierroksen rummun, avaussuojan ja joukon "neuloja", jotka valaistaan ​​LED-valoilla. Ja kuten edellisen Halo x NERF Blasterin kanssa tässä luettelossa, "Needler" myydään myös kortin kanssa, jonka avulla käyttäjät voivat avata tämän aseen erityisen ihon pelin sisällä. Se on kuitenkin rajoitettu painos, joten sinun on etsittävä sellainen jälleenmyyntimarkkinoilla.

NERF Elite Titan CS-50 Toy Blaster

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (15)
Plussat
 • Pyörivä gatling-tyylinen piippu
 • Syöttö on massiivinen irrotettava 50-kierroksen kaksirumpuinen lipas
 • Yksi suurimmista ja tehokkaimmista koskaan tehdyistä NERF Blastereista
 • Sisältää säädettävän etukahvan ja olkahihnan
Haittoja
 • Kallis Hinta

Paras Gatling-tyylinen Blaster: Tuotannon NERF Blastersin pyhä malja, mahtava Elite Titan CS-50 on täysi Gatlingin asetyyppinen esine, jossa on pyörivä piippu ja massiivinen 50 kierroksen rumpu. Tämä lonkasta ammuttu ylikokoinen Blaster on yhdistetty olkahihnaan sekä ylöskäännettävään kahvaan, mikä vahvistaa raskaan aseen liikkuvuutta. Elite Titan CS-50 on siis ase, vaikka se ei ole halpaa, jos etsit markkinoiden tehokkainta NERF Blaster -laitetta.

Parhaat LEGO-autosetit

Parhaat NERF-aseet aikuisille ostettavaksi juuri nyt (16)

Oletko kiinnostunut tutustumaan toiseen valikoimaan nykyajan leluja lapsuudestasi? Muista sitten tutustua oppaaseemmeparhaat LEGO-autosetitnykypäivän tyylikkäimmille tiilipohjaisille ajoneuvoille.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 16/09/2023

Views: 5687

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.