Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (2023)

Täydellisen NERF-aseen löytäminen voi olla hankalaa. Vaikka nämä vaahtomuovi-dart-puhalluslaitteet saattavat näyttää pinnalta katsottuna yksinkertaisilta, on paljon harkittavaa. Uusia sarjoja lisätään NERF-valikoimaan joka kuukausi, joten on ymmärrettävää, jos tunnet olosi ylivoimaiseksi. Esimerkiksi mitä eroa on kilpailijan jaElite 2.0blasteri?

Auttaaksemme sinua navigoimaan jatkuvasti laajenevassa NERF-universumissa, olemme koonneet luettelon parhaista saatavilla olevista NERF-aseista. Jokainen blaster sopii paremmin tiettyyn pelityyliin, joten muista käydä läpi koko lista ja valita suosikkisi.

Jos etsit jotain tietystä valikoimasta, katso muut sarjakohtaiset top 10 -sarjamme.

1. NERF N-Strike Elite Infinus

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (1)

ominaisuudet

Täysin automaattinen

Moottoroitu blasteri

"Speed ​​Load" -tekniikka

30 pyöreä tikkarumpu

Sisältää 30 Eliteätikkaa

Vaatii 4 D-paristoa

Aina silloin tällöin Hasbro esittelee peliä muuttavan tekniikan kääntääkseen räjähdyspelisi päälaelleen. NERF N-Strike Elite Infinus ei ole pelkästään vaikuttava moottoroitu blasteri itsessään (sitä lisää myöhemmin), vaan siinä on vallankumouksellinen "Speed-Load Technology", jonka avulla voit syöttää blasteriin jatkuvastitikkaatarvitsematta irrottaa 30 tikun rumpua. Uudelleenlataus on Infinuksen kanssa menneisyyttä!

Infinus on moottoroitu täysautomaattinen blasteri ja se on tarpeeksi kevyt antaakseen sinulle erinomaisen ketteryyden kentällä. Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaat Infinuksessa, on aukko integroidun olkapäätuen edessä – tämä on itse asiassa pikakuormaaja! Sinun tarvitsee vain syöttää tikkasi reiän läpi, ja ne latautuvat automaattisesti blasteriin. On oudon nautinnollista vain jatkuvasti ruokkia blasteria, kun NERF-sekoilu virtaa vihollisesi tielle.

Infinus sisältää 2 taktista kiskoa (edessä ja takana), jotka sijaitsevat Blasterin päällä, mikä antaa sinulle paljon räätälöintivaihtoehtoja. Blasterin ympärillä on myös neljä nostopistettä siltä varalta, että haluat kiinnittää hihnan pitämään asiat vakaana.

Emme ole olleet niin innoissamme blasterista pitkään aikaan. Nopeuslataustekniikka on todella pelin muuttava. Emme enää näe painajaisia ​​siitä, että joudumme tulitaistelun keskelle ja ymmärrämme, että meidän on ladattava uudelleen!

NERF Infinus N-Strike Elite Toy Motorisoitu Blaster Speed-Load Technologylla (FFP), ruskea

97,99 dollaria

N-strike Elite blasteritja Elite darts tarjoavat äärimmäisen blaster-suorituskyvyn Mega-sarjan blastereissa on Mega Whistler -nuolet, jotka huutavat ilmassa Puolusta zombien hyökkäystä ZombieStrike-blasterilla Sytytä yö FireVisillä...Lue lisää

Osta nyt

2. NERF ULTRA SELECT

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (2)

ominaisuudet

Täysautomaattinen

Moottoroitu blasteri

Integroitu rautatähtäin

Integroitu olkavarsi

Sisältää 2 x 10 tikkapidikettä

Helppo klipsien vaihto

Irrotettava olkavarsi (klipsisäilytys)

1x taktinen kisko

5x hihnan kiinnityskohtaa

Sisältää 10 AccuStrike ULTRA NERF tikkaa ja 10 ULTRA NERF tikkaa

Vaatii 6 C paristoa

TheNERF UltraSelect on ensimmäinen täysautomaattinen ULTRA NERF -ase – siinä yhdistyvät Ultra-sarjan ilmiömäinen laukaisuetäisyys ja pelkkä täysautomaattisen blasterin inspiroima kauhu.

Täysautomaattisena blasterina Select polttaa NERF-ammuksiasi hälyttävällä nopeudella, mutta uuden leikkeenvalitsimen ansiosta voit ladata kaksi 10 tikkaa kerralla. Kun olet käyttänyt ensimmäisen leikkeen, siirrä klipsivalitsimen kahvaa (sijaitsee juuri piipun alla) vaihtaaksesi välittömästi uuteen lehteen. Leikkeen valitsin ei ainoastaan ​​tarkoita, että sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta, vaan se mahdollistaa myös erittäin strategisen ajattelun… Selectin mukana tulee sekä 10 pitkän matkan ULTRA-nukkaa että 10 erityistä AccuStrike ULTRA -nukkaa, jotka on suunniteltu tarkasti. Sillä ei ole väliä, onko vihollisesi lähellä vai kaukana, kukaan ei voi paeta sinua nyt!

Muista nyt, että koska tämä on täysautomaattinen NERF-ase, sinun ei tarvitse painaa liipaisinta jokaisella laukauksella. Kun olet painanut kiihdytinpainiketta (sijaitsee liipaisimen alla), sinun tarvitsee vain puristaa liipaisinta ja vaahtohelvetti lentää vastustajiasi vastaan. Integroidun olkapäätuen pitäisi myös auttaa sinua selviytymään tarkkuudestasi, kun kuljet täydellä Rambolla taistelukentällä.

Kun yhteen blasteriin on ahdettu niin paljon, Select on yllättävän kevyt – paino on 4,24 puntaa – mutta jos haluat lisätukea, blasterin ympärillä on viisi nostopistettä, jotka auttavat levittämään taakkaa. Jos haluat lisätä vielä enemmän, sinulla on jopa taktinen kisko, jota voit lisätä joihinkin liitteisiin.

ULTRA-sarjan kiistaton kuningas Select yhdistää kaikkien muiden räjähdysten parhaat puolet ja puristaa ne tuhoavaksi paketiksi – se näyttää myös melko pelottavalta käynnistää!

NERF Ultra Select Täysin moottoroitu Blaster, Tuli etäisyyttä tai tarkkuutta varten, sisältää leikkeet ja darts, ...

66,99 dollaria 39,99 dollaria

VALITSE ETÄISYYS TAI TARKKUUS: Nerf Ultra Select Blaster sisältää 2 pidikettä ja sisältää 10 Nerf Ultran etäisyysnukkaa ja 10 Nerf Ultra -tarkkuusnukkaa. Valitse leike siirtämällä leikkeen valitsinta. Ultra NerfLisätarvikkeet. TÄYSIN MOOTTORIN PUHDISTUS: Teho ...Lue lisää

Osta nyt

3. NERF ULTRA SPEED

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (3)

ominaisuudet

Täysin automaattinen

Rautaiset tähtäimet

Integroitu klipsisäilytys

2x 12 tikka Ultra Speed ​​-klipsiä

1x taktinen kisko

Sisältää24 NERF AccuStrike Ultra tikkaa

Vaatii 6 "C" paristoa

Haluatko tuhota kilpailijasi kokonaan? NERF Ultra Speed ​​on vaahtomuovin tikka-kuolemakone. Tulinopeudella 7 tikkaa sekunnissa yhdistettynä 24 NERF AccuStrike Ultra -nukkaan, Ultra Speed ​​jättää vihollisesi pölyyn ennen kuin he edes tietävät, että olet paikalla.

Ultra Speed ​​Blaster on täysautomaattinen NERF-ase, jonka avulla voit laukaista tikkaa ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti painaa liipaisinta. Ultra Speedissä on 2 erikoistunutta 12 tikkaklipsiä ja näppärä säilytyspaikka olkavarren alla, joten sinun ei tarvitse huolehtia tikkien loppumisesta, kun lähdet verilöylyyn. Yksi huomioitava asia on kuitenkin se, että koska Speedissä on erikoisleikkeitä, et voi käyttää muita Ultra- tai NERF-leikkeitäsi tässä.

NERF Ultra Speed ​​Blasterissa on myös 24 NERF AccuStrike Ultra -nukkaa, joten voit tuoda kaksi täyttä klipsiä kentälle mukaasi. Tuntuu melkein epäreilulta, että tämä blasteri ei vain laukaise tikkaa nopeassa tahdissa, vaan koska kyseessä ovat Ultra AccuStrikes, se on myös tappavan tarkka!

Aloita räjäytys asettamalla klipsi Speedin alapuolelle, pitämällä kiihdytyspainiketta painettuna käynnistääksesi moottorin ja painamalla laukaisinta. Speedissä on alasvetokahva aivan kuonon alla, jotta pysyt vakaana, ja päällä on jopa integroitu rautatähtäin, joka auttaa sinua kohdistamaan vaikeita laukauksia.

Jos etsit vakavaa tulivoimaa etkä halua tinkiä tarkkuudesta, suosittelemme vakavasti Ultra Speedin hankkimista. Muista kuitenkin, että paristot eivät sisälly toimitukseen, joten sinun on hankittava 6 "C"-paristoa, jotta tämä paha poika pääsee alkuun.

NERF Ultra Speed ​​täysin moottoroitu Blaster, nopeimmin ampuva Ultra Blaster, 24 AccuStrike Ultra Darts, U...

71,99 dollaria 62,19 dollaria

NOPEIN SYÖTTYVÄ NERF ULTRA BLASTER: Dart Blaster ampuu 7 tikkaa sekunnissa täysin moottoroidulla tikkapuhalluksella. Vaatii 6 kpl 1,5 V C-alkaliparistoa (eivät sisälly) CLIP-FED PUHALLUS: Vapauta tikat nopeasti clip-feed tikkapuhalluksella. Sisältää 2 kpl 12 tikkaa...Lue lisää

Osta nyt

4. NERF Elite 2.0 Flipshots Flip-32

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (4)

ominaisuudet

Manuaalinen blasteri

Edestä ladattu

Flip-shot blasteri

Ammu kaksi tikkaa kerrallaan

Kapasiteetti 32 tikkaa (4 x 8 ammuttua piippua)

1x taktinen kisko

Sisältää 32 Elite 2.0 NERF tikkaa

Kun näimme ensimmäisen kerran NERF Elite 2.0 Flipshots Flip-32:n, se räjäytti mielemme (ei kirjaimellisesti, olemme kunnossa). Tuntuu, että Hasbro heitti sääntökirjan ulos ikkunasta suunnitellessaan Elite 2.0:n Flipshots-alasarjaa.

Flipshots-alasarjan Blastereissa on ainutlaatuinen ominaisuus, kyky "kääntää" piippujaan ja antaa sinulle välittömästi uudet tikkasarjat, joita voit vapauttaa vihollisesi. Mekaniikka on melko siistiä; "kääntää" sinun tarvitsee vain pumpata kahvaa (sijaitsee blasterin alapuolella) ja voit jatkaa ampumista. Siinä on jopa kätevä lukitusmekanismi, joka estää tynnyrit kääntymästä odottamatta, kun repeät pellolla.

Mahdollisuus ladata NERF-ase välittömästi uudelleen olisi pelottavaa millä tahansa blasterilla, mutta NERF Flip-32:ssa on neljä, kahdeksan tikkapiippua – mikä antaa sinulle huikeat 32 tikkakapasiteetin ennen kuin joudut lataamaan uudelleen! Itse tynnyrit ovat edestä ladattuja, joten kannattaa varata vähän valmistautumisaikaa ennen taistelua, koska et todellakaan halua istua keskellä räjähdyssotaa.

Flip-32:n temput eivät lopu tähän; voi ei – et vain käännä ja ammu, vaan erityisen liipaisimen ansiosta voit ampua kaksi tikkaa kerralla! Vedä liipaisin puoliväliin ponnahtaaksesi yksi tikka, mutta paina se kokonaan, niin kaksi vaahtohelvetin palaa laukaisee vastustajasi tielle. Nyt, kuten arvata saattaa, Flip-32:ssa on niin paljon tulivoimaa, että se on paksu peto. Hieman alle 6 kiloa painava se antaa sinulle varmasti harjoittelun, mutta integroidun olkapäätuen ansiosta sitä on melko mukava käsitellä, kunhan olet suhteellisen paikallaan… Flip-32:n pohjustusta varten on kahva. sijaitsee liipaisimen alla, jota sinun on työnnettävä eteen- ja taaksepäin ennen jokaista laukausta, mutta kun saat siitä käsin, ammut NERF-salvat nopeasti.

Tämä on todella upea NERF-ase. Flip-innovaatio muuttaa räjäytystyön täysin, sillä voit kuljettaa mukanasi koko ajan suuren määrän ammuksia, eikä sinun tarvitse huolehtia liikaa seuraavasta latauksesta. Se, että sen mukana tulee 32 Elite-nukkaa laatikossa, tarkoittaa myös sitä, että osto lisää huomattavasti ammuksiasi.

NERF Elite 2.0 Flipshots Flip-8 Blaster, Pyörivät tikkapiiput, 8 Tikan kapasiteetti, 8 Elite Darts, Lelu...

41,77 dollaria

KÄYTÄ TAISTOLEEN: Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-32 blasterissa on 32 piippua, 16 kasvot edessä ja 16 taaksepäin. Ammu tikkaa 16:sta etupiipusta ja käännä sitten takapiippuja eteenpäin jatkaaksesi ampumista 32 DART-KAPASITEETTILLA JA 16 NERF-NUIKKA: Jokainen...Lue lisää

Osta nyt

5. NERF Modulus Longstrike

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (5)

ominaisuudet

Manuaalinen blasteri

Pulttitoiminta

Sisältää piipun jatkeen, etäisyyden tähtäimen, bi-pod-vakaimen

Sisältää 3 x 6 tikkapidikettä

3x taktiset kiskot

3x nokkakiinnikkeet

Sisältää 18 NERF Elite tikkaa

Vau, Hasbro todella onnistui NERF Modulus Longstriken kanssa. Toisin kuin monet Modulus-sarjan blasterit, Longstrike sisältää runsaasti lisälaitteita suoraan laatikosta. Se saattaa olla hieman kalliimpi kuin muut aseet, mutta luota meihin, sillä on todella hyvää vastinetta rahalle.

Pohjablaster on pulttitoiminen, yksilaukainen NERF-ase, joka käyttää 6 tikkapidikettä (ladattuna pohjasta) – mikä mahdollistaa helpon uudelleenlatauksen ja yksinkertaisen ampumisen. Se, mikä tekee Longstrikesta ehdottoman voittajan (ainakin meidän silmissämme), on liitepaketti. Jos kaipaat hieman enemmän vakautta, voit kiinnittää mukana toimitetun blaster-tukin – joka ei ainoastaan ​​tue tähtääsi, vaan sisältää myös tilaa 2 kokonaiselle (mukana) kuudelle tikkaklipsille. sinun ei tarvitse palata ammusten kaatopaikalle, sinulla on aina klipsiä varassa. Seuraavana liiteluettelossa on (mukana) piipun jatke. Laajennus ei paranna kantamaasi, mutta sen avulla voit asentaa (mukana) taitettavan kaksijalkaisen stabilisaattorin. Kun olet ladannut kaikki lisävarusteet, sinun tarvitsee vain päättää, mihin haluat kiinnittää (mukana olevan) kaukotähtäimen (joko blasterin etu- tai takaosaan).

Longstrike on äärimmäisen hauska, ja se, että saat kaikki liitteet pois laatikosta, on todellinen herkku. Pidämme Longstrikessa eniten siitä, että jos irrotat kaikki lisälaitteet, sinulla on erittäin pienikokoinen blasteri käsissäsi, joten voit muokata ja mukauttaa blasteriasi mihin tahansa tilanteeseen – 10/10 pakollista muokkausta varten. faneja.

6. NERF N-Strike MEGA Motostryke

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (6)

ominaisuudet

Moottoroitu blasteri

Puoliautomaattinen

10 tikkaa, läpinäkyvä klipsi

1x taktinen kisko

Sling kiinnitys

Integroitu olkavarsi

Sisältää 10NERF Megatikkaa

Vaatii 4 "C" paristoa

No, eikö NERF Mega Motostryke näytä mahtavalta? Emme ole varmoja, johtuuko se blasterin poikki maalatuista pilkullisista punaisista kuvioista vai vakavasta paksusta koosta, mutta olemme rakastuneita tähän aseeseen. Huomaa, että tämä on moottoroitu puoliautomaatti, jossa on läpinäkyvä klipsi, etkä ehkä koskaan katso toista NERF-asetta samalla tavalla.

Motostryke on vankka blasteri, joka painaa hieman yli 5 kiloa; kaikki blasterissa on isoa. Siinä on ylisuuri blaster-tuki, joka auttaa pitämään vakauden laukauksissa, paksu etukahva ja jopa koukku hihnalle (jos se tulee liian raskaaksi). Jotta voit ampua, sinun on ladattava 10 tikkaklipsisi, asetettava se blasterin pohjaan ja pidettävä moottorin kiihdytyspainiketta painettuna.

Motostryke on puoliautomaattinen NERF-ase, joten sinun täytyy painaa liipaisinta jokaisessa laukauksessa, mutta jos sinulla on nopea sormi, et menetä liikaa aikaa vastustajiin, jotka mainostavat täysautomaatteja. Voit myös seurata, kuinka paljon ammuksia sinulla on jäljellä läpinäkyvän pidikkeen ansiosta!

Kuten olet todennäköisesti selvittänyt, pidämme todella Motostrykesta – se on iso, ilkeä ja siinä on kaikki

NERF Mega Motostryke moottoroitu 10 tikka Blaster - Sisältää 10 virallista Mega Dartsia ja 10 tikkaa...

39,93 dollaria

MOOTTORISTU 10-DARTIN PUHDISTUS: Käynnistä moottori ja ammu 10 Nerf Mega -nukkaa nopeasti moottoroidulla räjäytyksellä klipsisyötetystä Nerf Mega Motostryke -blasterista SUURI TEHO, SUURI KOKO: Tämän suuren Nerf Mega -blasterin koko ja voima on ylivoimainen. kilpailla...Lue lisää

Osta nyt

7. NERF Rival Takedown XX-800

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (7)

ominaisuudet

Manuaalinen blasteri

Sisältää 8 High Impact kierrosta

Takakuormitettu

Taktiset kiskot

Rival Takedown on alaspäin ja likainen kertaheitolla kaunotar. Sisäänrakennetun 8 kierroksen kapasiteetin, takakuormituksen ja pumpputoimisen esitäyttömekanismin ja suhteellisen alhaisen hintapyyntönsä ansiosta Takedown on yksi tähän mennessä suosituimmista Rival Blastereistamme.

Takakuormitettuna blasterina Takedown on poikkeuksellisen helppo ladata uudelleen, eikä se vaadi rumpujen vaihtamista tai katkaisua. Vaikka sprintit ympäri kenttää, voit ponnahtaa enemmän kierroksia housuun ja on hyvä lähteä uuteen laukaukseen.

Vaikka tämä on yhden laukauksen blasteri, pumpputoiminen esitäyttö tarkoittaa, että voit saada laukauksia nopeasti peräkkäin, ja se on tarpeeksi kevyt ampuakseen yhdestä kädestä (kaksintaistelu, kuka tahansa?!).

Kuten kaikki Rival Blasterit, Takedown sisältää liipaisinsuojan turvallisuuden lisäämiseksi. Heitä kaksi taktista kiskoa, jotka sijaitsevat Blasterin päällä, ja sinulla on todella siisti paketti.

Rakastamme ehdottomasti tämän blasterin yksinkertaisuutta – pakollinen hankinta.

NERF Rival Takedown XX-800 Blaster - Pumpputoiminto, takakuormitus, 8 kierroksen kapasiteetti, 90 FPS, 8 virallista...

28,99 dollaria

PUMPPUTOIMINTONERF KILPAILURÄJÄYTTÖ -- Pumppaa kahvaa takakuormituksen Nerf Rival Takedown XX-800 -blasterin esikäsittelyä varten ja ammu 8 laukausta peräkkäin voittaaksesi vastustajajoukkueen korkean intensiteetin peleissä 8 PYÖRÄN KAPASITEETTI BLASTERI 8 LIIDOLLA -- 8 kierrosta kapasiteetti...Lue lisää

Osta nyt

8. NERF Elite 2.0 Phoenix CS-6

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (8)

ominaisuudet

Puoliautomaattinen

Moottoroitu blasteri

Sisältää 12 Elite-nukkaa

Sisältää 6 tikkapidikettä

Sisältää poistoalueen

5 taktista kiskoa

Vaatii 4 AA-paristoa

No, no, no, Hasbro on saanut monet asiat kuntoon Elite 2.0 Phoenixin kanssa. Ehkä on symbolista, että paras tarjottava 2.0 on nimetty uudestisyntymisen linnun mukaan, mutta sitten taas, ehkä yritämme vain venyttää metaforaa.

Blaster on pieni, kevyt, moottoroitu ihme. Siinä on 5 taktista kiskoa ja varastokiinnityspaikkaa, joten voit muokata tätä blasteria lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Yhdistä muokkausvaihtoehdot ihanaan 6 tikkan leikkeen ja suureen kohdistusalueeseen, ja olet löytänyt parin, joka on tehty taivaasta.

Huomaa, että tämä on puoliautomaattinen blasteri, joten vaikka se on täysin moottoroitu, sinun on painettava liipaisinta jokaista laukausta varten. Vaikka Phoenix ei ehkä pysty hyödyntämään ammusten kapasiteettia tai ampumaan yhtä monta tikkaa kuin täysautomaattinen, se on täydellinen ketterälle pelaajalle, joka haluaa pysyä liikkuvana räjäyttäessään.

NERF Elite 2.0 Phoenix CS-6 moottoroitu Blaster, 12 virallista tikkaa, 6 tikkan klipsi, kiikari, taktiset kiskot...

31,99 dollaria

PÄIVITYSVALMIS BLASTER: Räätälöi blasteri jokaiseen taisteluun tai tehtävään hyödyntämällä viittä taktista kiskoa sekä tuen ja piipun kiinnityspisteitä (tuki ja piipun jatke eivät sisälly) SISÄLTÄÄ 12 NERF-NUIKAA: Mukana 12 virallista Nerf-nukkaa...Lue lisää

Osta nyt

9. NERF Fortnite AR-L Blaster

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (9)

ominaisuudet

Puoliautomaattinen

Moottoroitu blasteri

10 tikkaklipsi

Sisältää 20 NERF Elite Fortniteatikkaa

1x taktinen kisko

2x käännettävät tähtäimet

Vaatii 4 AA-paristoa

NERF Fortnite AR-L on puoliautomaattinen, moottoroitu blasteri, joka on mallinnettu legendaarisen nyljetyn Fortnite AR:n mukaan. Jos kanariankeltainen värityyli ei oikein sovi sinulle, tarjolla on muutamia vaihtoehtoja (suosikkimme on Durrr-Burger).

Sen lisäksi, että olemme innostuneet siitä, että voimme nyt luoda joitakin Fortnite-suosikkihetkiämme tosielämässä, AR-L on siisti NERFing-kone. Hasbro ei ole vain soittanut sille nopean käteisen saamiseen täällä; AR-L:ssä on kaikki ominaisuudet, joihin olet oppinut rakastamaan muilta sarjoilta.

Runsas 20 darts yhdistettynä 10 tikkaklipsiin tarkoittaa, että et vain pysy kentällä pidempään, vaan sinulla on myös tarpeeksi tikkaa koko leikkeen täyttämiseen, jotta voit ladata ne helposti. Luota meihin, tarvitset noita ylimääräisiä tikkoja, sillä sisäänrakennettu moottori tarkoittaa, että ammut laukauksia niin nopeasti kuin voit painaa liipaisinta. Varmistaaksesi, että et ammu sokeasti, AR-L:ssä on kaksi kääntötähtäystä ja pitkä taktinen kisko, joka sijaitsee blasterin päällä; joten vaikka nähtävyyksistä ei olisi apua, voit aina ottaa käyttöön lisämahdollisuuden tarkkuuden lisäämiseksi. Jos NERFing-vihassasi jokin tikkasi juuttuu, piipussa on tukosovi, jotta voit nopeasti avata tukkeutumisen ja palata ampumaan.

Fortnite AR-L on loistava sisäänpääsy NERF-universumiin ja todistaa, että vain koska se on yhteistyö, sen ei tarvitse olla perseestä. Jos Fortnite-tikkat loppuvat, älä huoli, AR-L ampuu myös tavallisia Elite-tikkoja (heh)

NERF Fortnite AR-L Elite Dart Blaster - Moottoroitu Toy Blaster, 20 virallista Fortnite Elite Dartsia, Fli...

52,99 dollaria 46,65 dollaria

TikkapuhallusFortnite Blasterjäljennös: tämä ar-l-blaster on saanut inspiraationsa Fortnitessa käytetystä blasterista, ja se vangitsee suositun videopelin blasterin ulkoasun ja värit. Moottoroitu 10-dart-puhallus: puhalla 10 tikkaa tästä moottoroidusta blasterista, jossa on ...Lue lisää

Osta nyt

10. NERF Rival Laturi MXX-1200

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (10)

ominaisuudet

Puoliautomaattinen

Moottoroitu blasteri

Sisältää 24 High Impact -kierrosta

12 kierrosta lehtiä

Taktinen rautatie

Liipaisimen lukko

Vaatii 6 "C" paristoa

Ok, saatamme näyttää ikämme täällä, mutta NERF Rival Charger loihtii muistoja surullisen kuuluisista SBP90-konekivääreistä TimeSplittersissä – yhdennäköisyys on uskomaton! Yhtäläisyydet eivät myöskään pysähdy pelkästään ulkonäköön; Charger on kompakti puoliautomaattinen puhalluskone! Kuka tahansa tämän keittimoottoroitu NERFgun upin täytyy olla Free Radicalin klassikon fani.

Laturi on siisti pieni räjähdys, jolla on keskimääräinen isku. Tässä ei ole liikaa liikkuvia osia, joten jos etsit nopeaa ja helppoa puoliautomaattista Rival-asetta, tämä ei ole huono paikka aloittaa. Vaikka laturi on pienempi (ja pienemmällä kapasiteetilla) kuin Nemesis eikä täysin automaattinen, kuten Perses, laturin hintapiste ja kompakti muotoilu tarkoittavat, että se ei ole huoleton kaikille, jotka haluavat hypätä Rival-valikoimaan.

Lippujen, pidikkeiden tai suppilojen poistaminen – laturi käyttää integroitua 12-pyöristä makasiinia, joka on ladattu blasterin yläosaan. Hasbro on heittänyt 12 ylimääräistä High Impact -laukausta, joten sinulla on jopa varaosia ylimääräistä latausta varten, ennen kuin sinun täytyy nostaa se takaisin ammuskaappiisi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia nopeasta liikkeestä, sillä täyttöaukon yli liukuu lipasuoja estääkseen kulkureittien karkaamisen.

Puoliautomaattisena blasterina joudut pitämään kiihdytyspainiketta (sijaitsee liipaisimen alla) painettuna ja puristamaan jokainen laukaus laukaistaksesi, mutta 100 FPS:n tulinopeuden ansiosta vihollisesi eivät tiedä, mikä heihin osui!

Pidämme todella NERF Rival Chargerista. Se on yksinkertainen, pienikokoinen ja tuo mieleen kauniit muistot kaksoiskäyttöisistä SBP90:istä TS2:ssa (mikä on erittäin mahdollista, jos haluat ottaa kaksi laturia). Jos haluat saada laturin arsenaaliisi, muista ottaa mukaan kuusi "C"-akkua, koska ne eivät tule pakkauksessa.

NERF Rival Charger MXX-1200 Motorized Blaster - 12 kierroksen kapasiteetti, 100 FPS nopeus - Sisältää 24 ...

51,98 dollaria

MOOTTORISTU NERF RIVAL BLASTING -- Voimaa Nerf Rival -taisteluihin moottoroidulla Charger MXX-1200 -blasterilla -- käännä moottoria ja ammu tusina laukausta peräkkäin tästä 12 laukauksen kapasiteetin blasterista Tämän nopean laukauksen moottoroidun blasterin mukana tulee 24 Nerf Rivia ...Lue lisää

Osta nyt

11. NERF ULTRA TWO

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut (11)

ominaisuudet

Puoliautomaattinen

Moottoroitu blasteri

6 tikkaa pyörivä piippu

2x taktisia kiskoja

Sisältää 6 ULTRA-nukkaa

Vaatii 6 AA-paristoa

Tässä on jotain hieman erilaista – esittelyssä NERF ULTRA TWO. Näppärä yksikätinen revolveri, joka on täynnä tulivoimaa. Jos olet uusi tulokas ULTRA-sarjassa, sinun on tiedettävä muutama seikka: 1) he ampuvat erityisiä ULTRA-tikkaheittoja, 2) Niiden kantama on yli 125 jalkaa!

ULTRA TWO on 6 laukauksen revolveri, joka luopuu etulatauksesta ja ladataan sen sijaan blasterin takaa. Tämä saattaa tuntua pieneltä muutokselta, mutta se toimii uskomattoman hyvin ja poistaa ne tärkeät muutamat sekuntit, jotka kuluvat uudelleenlataamiseen, eli voit palata räjäytystöihin.

ULTRA TWO ei saa vain huippupisteitä yhden käden blasterina, vaan se on myös moottoroitu puoliautomaattinen blasteri, joka on pirun vaikuttava, kun ottaa huomioon sen koko! Ihmiset eivät tiedä, mikä heihin iski, kun rokkaat ylös kahdella näistä kiinnitettynä lantiosi.

Puoliautomaattina sinun täytyy painaa liipaisinta jokaisella laukauksella, mutta kotkasilmäisenä asemiehenä et tarvitse satoja tikkoja vihollisesi voittamiseksi, vai mitä?

Huipuksi (ja alaspäin) ULTRA TWO sisältää kaksi taktista kiskoa – yksi piipun ylä- ja alapuolella, joten jos tarvitset hieman enemmän maaliharjoituksia, miksi et kohdistaisi punapistetähtäimeen tai ehkä jopa pitkän kantaman tähtäimeen. ulottuvuus!?

NERF Ultra Two Motorized Blaster - Pikalataus - Sisältää 6 Ultra Dartsia - Yhteensopiva vain Ul...

27,99 dollaria 22,84 dollaria

NERF DART PUHDISTUS: Koe äärimmäinen etäisyys, tarkkuus ja nopeus Nerf Ultra Blastereilla, jotka on suunniteltu edistyneillä ominaisuuksilla viemään Nerf-pelisi uudelle tasolle. NERF ULTRA DARTS OVAT PITEISIIN LENNYTTÄVÄT NERF DARTS IKINÄ:...Lue lisää

Osta nyt

  • [sähköpostisuojattu]
  • Viimeksi päivitetty: 28. tammikuuta 2023

FAQs

Parhaat NERF-aseet 2023 | NERF arvostelut? ›

What Was the First Nerf Gun? As mentioned, the first Nerf blaster was the Blast-a-Ball, released in 1989. However, the first Nerf dart gun was the Sharpshooter, released in 1992.

What is the oldest Nerf? ›

What Was the First Nerf Gun? As mentioned, the first Nerf blaster was the Blast-a-Ball, released in 1989. However, the first Nerf dart gun was the Sharpshooter, released in 1992.

Which Nerf guns shoot the farthest? ›

The Zuru X-Shot Omega is a cool-looking gun that's sure to intimidate even the most seasoned Nerf opponent. This gun shoots the farthest of any of the Nerf guns we tested, but, unfortunately, that doesn't translate into accuracy at hitting a target.

What is the Nerf nuke? ›

2546 saves. Obliterate your co-workers with the NERF nuclear bomb launcher. Once the nuke is fired off deep into enemy territory, the nuke head deploys eighty NERF darts in every direction possible, ensuring no survivors. It's The NERF weapon to end all NERF wars! $99.99.

What is the age limit for Nerf? ›

There are now are many NERF guns for kids available, ranging from ages 3 and up (or 14 and up for the Rival Range). Amongst these gun ranges, there are several blasters that would be great for a toddler and/or small child.

What is Nerf slang for? ›

nerf is slang/jargon for a negatively perceived change to a game item. nerf is slang/jargon for *making* a negatively perceived change to a game item. nerf appears to refer to the "NERF" brand of of toys - though this is not as important, IMO, as the other 2... as it has to do with origin, rather than meaning.

Who is Nerf owned by? ›

Nerf is a toy brand formed by Parker Brothers and currently owned by Hasbro. Most of the toys are a variety of foam-based weaponry, with other Nerf products including balls for sports such as American football, basketball, and baseball.

Is there a Nerf sniper? ›

Nerf N-Strike Modulus ECS-10

The ECS-10 is the second blaster in the N-Strike Modulus series in this list of awesome Nerf sniper rifles. This one is a bit different from the rest because it is a battery-powered flywheel blaster. It needs 4 AA batteries, or it won't do much.

What is the biggest Nerf ammo? ›

Mega XL Dart

It's called Mega XL for a good reason because this is officially the biggest Nerf dart ever produced. It's twice as thick as the N-Strike Mega dart and also slightly longer. The dart is designed such that it makes a whistle as it flies through the air.

Is it illegal to mod a nerf gun? ›

However, Hasbro has shown support for Nerfers who happen to be popular modders, most likely due to the fact that they boost Nerf's popularity, although they do not acknowledge that these Nerfers are modders. Due to these warnings, it is a common misconception that modding is illegal. This is entirely false.

Who is the most powerful Nerf gun? ›

BEST NERF GUN OF 2022: NERF RIVAL NEMESIS

It is fully automatic and fires at over 100 FPS with Rival High Impact ammo and manages to hold over 100 of those little suckers.

What Nerf guns shoot 3 at a time? ›

The Trilogy DS-15 toy blaster has ejecting shells to heat up your Nerf dart-blasting action! Unleash a triple-dart blast with this Nerf blaster that shoots 3 darts at once from each shell.

Which Nerf gun has the most bullets? ›

The Hail-Fire Blaster'S Unique Rotating Ammo Rack Gives It The Highest Capacity Of Any Nerf Blaster Ever. The Hail-Fire Blaster Comes With 4 Quick Reload Clips And 24 Elite Darts, But It Can Hold Up To 4 More Quick Reload Ammo Clips And Up To 144 Darts.

What is the easiest Nerf gun to pull back? ›

Nerf N-Strike BowStrike Blaster

While the arms make this look like a crossbow, this blaster is front loaded by simply pushing the dart into the barrel. To prime it, you just pull back the lever at the rear, which has a nice loop making it very easy to grip, so even small kids shouldn't have too much trouble.

What is the most accurate Nerf gun ever? ›

The Fate XXII-100 blaster comes with 3 Nerf Rival Accu-Rounds, the most accurate Nerf Rival rounds ever! They have an improved aerodynamic design and dimple pattern to provide more consistent flight. Compatible with all Nerf Rival blasters.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated: 25/09/2023

Views: 5699

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.