Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (2023)

Tilaa T3-uutiskirje!

Kaikki parhaat ominaisuudet, uutiset, vinkit ja upeat tarjoukset auttavat sinua elämään parempaa elämää tekniikan avulla

Kiitos, että rekisteröidyit T3:een. Saat pian vahvistussähköpostin.

Oli ongelma. Päivitä sivu ja yritä uudelleen.

Vuoden 2023 parhaat Nerf-aseet ovat täydellinen lelu lapsille ja aikuisille ja tarjoavat tuntikausia hauskaa ympäri vuoden. Nerf-aseet ovat edenneet pitkälle viime vuosina peruspistooleista suurempiin konetyyppisiin aseisiin, joissa on todelliset pyörivät lippaat ja paljon muuta.

Tässä oppaassa keräämme yhteen parhaat Nerf-aseet, mukaan lukien blasterit, pistoolit, kiväärit ja konekiväärit. Nerf-aseet ovat varmasti täydellinen lahja jokaiselle lapselle tai isolle lapselle, ja lomakauden lähestyessä nyt on hyvä aika laittaa ostoksesi pussiin ennen kuin ne myydään loppuun, sillä ne ovat ajaton lelu, joka ei lopu koskaan. tyyli.

Tässä mallistossa on jotain, joka sopii useimpiin budjetteihin, ja olemme eritelleet kustannukset sekä ominaisuudet, kuten akun keston, suorituskyvyn ja koon, jotta voit tehdä oikean valinnan.

Saatavilla olevien Nerf-aseiden valtava määrä on jättänyt monet oikeutetusti hämmentyneiksi siitä, mikä blasteri heidän pitäisi lisätä arsenaaliinsa tai luottaa lapsilleen. Tässä astumme asiaan: lue luettelo parhaista Nerf-aseista juuri nyt.

Älä unohda tutustua luetteloommeparhaat vesiaseetsekä oppaammeparhaat lelutyleensä ottaen. Ja enemmän sisätiloihin, meillä onparhaat lautapelitjaparhaat Lego-setit.

Ja vielä yksi asia, Nerf-blasterit ovatainaalennus joka vuosi suurten alennusmyyntien aikana, erityisesti aikanaAmazon Prime DayjaMusta perjantai. Jos voit odottaa ostoksen tekemistä, se voi olla sen arvoista, sillä näemme parhaat Nerf-aseet alennettuun hintaan joka vuosi.

Parhaat Nerf-aseet 2023

Miksi voit luottaa T3:eenAsiantuntijaarvostelijamme käyttävät tuntikausia tuotteiden ja palveluiden testaamiseen ja vertailuun, jotta voit valita sinulle sopivimman.Lue lisää siitä, miten testaamme.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (1)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (2)

(Kuvan luotto: Tulevaisuus)

1. Nerf Elite 2.0 Commander RD-6

Paras Nerf-ase haalari suurella valikoimalla ja pienellä hinnalla

Syitä ostaa

+

Vaikuttava ulottuvuus ampuessasi

+

Modulaariset lisäosat

+

Paristoja ei tarvita

Syitä välttää

-

Pieni lehti

-

Epäselvä pohjustus laukausta varten

Tasapainottaa hintaa ja vaahto-ammuntatehoa, tätä ei voi lyödä. Laukaukset täytyy pohjustaa meluisalla mekanismilla, joka tekee vainoamisesta vaikeaa, jos et tehnyt sitä etukäteen, mutta tulosten kanssa ei ole kiistaa – tämä ampuu kuusi luotia pitkän matkan hyvällä tarkkuudella.

Voit ampua kaikki kuusi siihen ladattua tikkaa nopeasti peräkkäin, ja ainoa haittapuoli tässä on rajoitettu lipaskoko. Maksa enemmän ja voit ampua enemmän tikkaa uudelleenlatausten välillä. Muuten täällä ei ole valittamista, ja Nerfin modulaarinen järjestelmä on tuettu, joten voit lisätä nähtävyyksiin tai varastoon tai muita päivityksiä. Se on vain valtava määrä hauskaa alhaisella hinnalla, kuten selitämme kokonaisuudessaanNerf Elite 2.0 Commander RD-6 arvostelu.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (3)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (4)

(Kuvan luotto: Tulevaisuus)

2. Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15

Paras Nerf-ase runsaisiin räjäytystöihin edulliseen hintaan

Syitä ostaa

+

15 tikkainen lehti

+

Modulaariset laajennusmahdollisuudet

+

Paristoja ei tarvita

Syitä välttää

-

Voi jumiutua, kun sitä todella haluaa

Haluatko enemmän tulivoimaa kuin ensimmäinen valintamme? Tämä on ilmeinen askel eteenpäin käyttämällä samanlaista paristotonta laukaisujärjestelmää, mutta nostamalla antea 15 luodin rummulla. Se on paljon ampumista ennen kuin loppuu, ja vastustajasi kokevat sen rasituksen. Kokonaisuus on hieman suurempi kuin yllä oleva malli, mutta on silti melko hallittavissa useimmille lapsille.

Sen mukana tulee yhteensä 30 tikkaa, joten väistämättä muutaman häviäminen, kun sataa niitä jonkun toisen päälle, ei ole suuri huoli. Voit ampua niitä yksi kerrallaan tai saada hyvän pikalaukaisun – koimme kuitenkin, että tikat nappasivat, kun yritimme ampua mahdollisimman nopeasti. Se ei kuitenkaan ollut meille sopimuksen katkaisija – nautimme silti tämän massiivisesta käyttämisestä, kuten voit lukea kokonaisuudessaanNerf Elite 2.0 Shockwave RD-15 arvostelu.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (5)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (6)

(Kuvan luotto: Nerf)

3. Nerf N-Strike Elite Disruptor 2-Pack

Edullisin Nerf-asepakkaus

Syitä ostaa

+

Kaksoisaseet

+

6 tikkan pyörivä rumpu

+

Tuli jopa 27m

Syitä välttää

-

Tarvitset lisää tikkaa

Nerf-aseissa on se, että ne ovat paljon hauskempia, kun teitä on useampi kuin yksi. Joten tämä edullinen kaksoispakkaus tarjoaa tuntikausia hauskaa – edellyttäen, että sijoitat ylimääräisiin dartseihin, sillä paketti sisältää vain 12 tikkaa kahdelle kuusiampujalle.

N-Strike Elite -sarja on hauskaa, ja näissä kahdessa terävässä ampujassa on pyörivät rummut ja liukuvapauttimet nopeaa ja intensiivistä toimintaa varten. Voit ampua yhden tikan kerrallaan tai käyttää lyö ja iske -toimintoa ampuaksesi kaikki kuusi tikkaa nopeasti peräkkäin, mikä tekee vihollisesi nopean työn. Vaikka nämä pistoolit ovat suhteellisen pieniä verrattuna saman alueen kivääripohjaisiin malleihin, ne pystyvät ampumaan jopa 27 metriin (90 jalkaa).

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (7)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (8)

(Kuvan luotto: Nerf)

4. Nerf Elite Retaliator

Modulaarinen blasteri, jolla on tonnia ampumapotentiaalia

Syitä ostaa

+

Plus Packin mukana tulee paljon tikkaa

+

Neljä eri kokoonpanoa

+

Vaikuttava tarkkuus

Syitä välttää

-

Kevät voi toisinaan saada sen tukkimaan

Nerf Elite Retaliator (ensinkin loistava Nerf-nimi) modulaarinen blasteri voi muuttua yhden käden pistoolista pitkän kantaman kahden käden vaahtohävittäviksi aseeksi, kun lisäät varaston ja piipun. Se voi ampua tikkaa jopa 27 metrin päähän vaikuttavalla tarkkuudella, ja se ampuu nopeasti rummusta, jossa on 25 tikkaa. Ja tässä erikoissarjassa on toinen rumpu, joten voit jatkaa ampumista heti (ja siinä on luonnollisesti 50 tikkaa molempien täyttämiseen).

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (9)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (10)

5. Nerf Nitro Motofury Rapid Rally

Pöytä- ja lattiapohjainen kaaos tällä auton sylkimisjärjestelmällä

Syitä ostaa

+

Aidosti innovatiivinen uusi tapa pelata

+

Laajennettavissa muilla sarjan sarjoilla

+

Mukana valtava määrä lisävarusteita ja lisävarusteita

Syitä välttää

-

Ei sovellu kaikille lattiapinnoille

Nerf Nitro -sarjassa on useita sarjoja; Heidän on täytynyt nimetä Nitro Motofury Rapid Rally, vaikka yli-innostunut Nerf-nimeämistiimi oli vieraspäivällä. Tämä uusi vaahtoauton laukaisujärjestelmä pyrkii laajentamaan merkin vetovoimaa ja käyttää moottoroitua ilmakammiota, joka heittää autot ulos kohtuullisella nopeudella räjäytysrampilta. Autot on varustettu tukevammilla ja vauhtia arvostetuilla muovipyörillä ja saavuttavat kunnolliset etäisyydet - puu ja lino on parasta, lyhyt toimistotyylinen matto on hyvä, mikä tahansa muu hankaa matalavaraista alustaa hidastaen sitä merkittävästi.

Tässä huippuluokan Nerf-asesarjassa on yhdeksän autoa, ramppeja ja joukko esteitä, joita voit asettaa riviin ja murskata. Sarjassa on pienempiä sarjoja, joissa on kutistetut puhaltimet ja muutama eri lisävaruste, mukaan lukien tulirenkaat. Esittele kotitaloustarvikkeita laajentaaksesi tavoitteitasi ylöspäin, jotta saat tyydyttävämpiä romahduksia.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (11)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (12)

6. Nerf Accustrike Falconfire

Phil ”The Power” Taylorin valinta Nerf-aseblasterista

Syitä ostaa

+

Lisääntynyt tarkkuus

+

Yksinkertainen muotoilu

+

Superior darts

Syitä välttää

-

Hidas latautuminen

Accustrike-sarjan tarkka-ampujamäisempi ulkoasu ei ole virhe, sillä se on kehitetty niille, jotka kuuluvat crack-joukkueeseen, jotka haluavat istua salassa ja ampua pistemäisiä pottilaukauksia vastustajia vastaan, jotka pärjäävät aivan liian hyvin kentällä. Jos ei tästä syystä, sinun pitäisi omistaa Accustrike FalconFire Nerf -ase, sillä pienellä harjoituksella sinun pitäisi pystyä voittamaan tavoitepohjaisia ​​vetoja, koska tikat ovat varmasti ylivoimaisia. Suunnittelijat viettivät yli kaksi vuotta tikan suunnitteluun, ja suorana seurauksena ne ovat paremmin tasapainotettuja uudelleensuunnittelulla, joka parantaa ilmavirtausta ja aerodynamiikkaa. Tulos = lisääntynyt tarkkuus.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (13)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (14)

(Kuvan luotto: Nerf)

7. Nerf Fortnite TS Blaster

Et voi mennä pieleen Fortniten (tai megakokoisten tikkojen) kanssa.

Syitä ostaa

+

Erittäin suosittu peli

+

Chunky Mega darts on hauskaa

+

4 dartin puhallustoiminto

Syitä välttää

-

Luodit voivat jumittua toisinaan

Jos yrität saada lapset pois pelaamasta Fortnitea heidän näytöllään, kokeile… Fortnitea! Mutta oikeassa elämässä. Tämä blasteri ei kestä tavallisia pieniä Nerf-nuolia – se kestää vahvemmat Mega-tikat, mikä antaa sille enemmän vaikutusta (ja helpottaa osumista). Tyyli ja muotoilu sopivat erinomaisesti sarjakuvalliseen toimintaan, ja voit myös löytää supersoaker-vesivaihtoehdon entistä hauskempaa ja ulkoilua varten.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (15)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (16)

8. Nerf Zombie Outbreaker Bow

Kun kävelevät kuolleet ilmestyvät, heiluta heitä tällä Nerf-aseella

Syitä ostaa

+

Omituinen tyyli

+

Luotettava pyörivä puhallustoiminto

+

Vaikuttava jousen muotoilu

Syitä välttää

-

Ergonomisesti keskinkertainen

Tekosidonta, pihdin muotoinen kahva ja maalivahtivärit yhdistyvät muodostaen halkeilevan näköisen blasterin. Zombie Outbreaker Bow on viiden piipun pyörivä toimintanumero, joka toimii manuaalisesti vetämällä taaksepäin yläosassa olevista saksimaisista kahvoista. Lisää omituisuutta tulee siinä, että jousi näyttää vapauttavan tikan joka kerta, mutta näin ei kuitenkaan ole, ja voit ottaa tämän palan pois. Jos etsit sylinterityyppistä toimintaa, Nerf Strongarmilla (katso alla) on ylivoimainen toiminta, mutta zombien bränditietoisuus tästä nimenomaisesta Nerf-aseblasterivalikoimasta ei välttämättä ota sinua vakavasti, jos olet ei heiluttele näissä väreissä.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (17)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (18)

9. Nerf Rhino-Fire

Massiivinen tulivoima ja lattiakiinnitys myös tarkkuuteen

Syitä ostaa

+

Valtava 50 tikan kapasiteetti

+

Tukeva ja tarkka asennettuna

+

Vaikuttava tulivoima

Syitä välttää

-

Iso ja kallis

Olisimme mielellämme olleet kokouksessa, kun he nimesivät tämän numeron! Ajattelemme, että oli myöhäinen perjantai-iltapäivä, aurinko paistoi ulkona, kaksi Hasbron johtajaa huusi pari satunnaista sanaa – valmis, pakkaukset lähetetty painokoneille ja sen pubi kello!

Tämä kaksipiippuinen Nerf Rhino-Fire -blasteri voidaan kiinnittää lattialle/pöydälle tarkkuuden vuoksi tai kiinnittää tukki kyljellesi ja kävellä suoraan kohti kohdettasi. Sekä pelottava että vaikuttava Rhino Fire saavuttaa kunnolliset etäisyydet, tämän haittapuolena on molempien käyttämiesi 25 tikkatynnyrin sisällön poimiminen. Mitä tulee hyllykarkkiin, Rhino-Fire on yksi parhaista Nerf-aseista. Se on tarpeeksi hyvännäköinen pysyäkseen esillä.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (19)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (20)

10. Nerf TriStrike

Uskomattoman muokattavissa oleva ase

Syitä ostaa

+

1000 erilaista latausyhdistelmää

+

Useita kiskoja ja tarvikkeita

+

Kestää useita erikokoisia Nerf-luoteja

Syitä välttää

-

30 jalkaa maksimi kantama

Uusin tulokas Nerf-skenelle on Modulus-kategorian laajennus. Useita taktisia kiskoja ja lisävarustesarjoja voit sekoittaa ja sovittaa nämä blasterit yli 1000 erilaiseen yhdistelmään. Tämä malli pystyy räjäyttämään tavallisia Nerf-ammuksia sekä MEGA-ammuksia ja myös ohjusvarianttia, joka voi harjoitella noin 30 jalkaa – ja aiottu kohde varmasti tuntee sen!

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (21)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (22)

11. Nerf Zombie Slingfire

Ikimuistoinen muotoilu uudella latausmekanismilla

Syitä ostaa

+

Cowboy-alustankomekanismi

+

Voidaan käyttää yhdellä kädellä

+

Hyvä tarkkuus ja teho

Syitä välttää

-

Kuuden tikan kapasiteetti

Suunnilleen samaan aikaan kuin Walking Dead -sarjan kaksi (juuri ennen kuin se alkoi muuttua todella tylsäksi) julkaistiin Zombien blasterivalikoima oli suurelta osin keskinkertainen – tällä Nerf-aseella, Slingfire, loistava menestys. Siinä voi olla vain kuuden tikan lipas, mutta se on tapa, jolla näpäytät vipua alas ladataksesi ilmavoimasi, tekee vaikutuksen. Hieman harjoittelua ja pystyt suorittamaan tämän yhdellä kädellä, ja sitten tuntien ajan teet vähän muuta.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (23)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (24)

12. Nerf Strongarm

Yksi markkinoiden parhaista manuaalisista Nerf-aseista

Syitä ostaa

+

Erinomainen tarkkuus

+

Halpa

+

Vaikuttava etäisyysalue

Syitä välttää

-

Kuusi kierrosta riittää

Takana oleva ilmakammio on helppo virittää erittäin nopeasti peräkkäin Strongarmissa, joka on usein huomiotta jätetty Nerf-ase. Tämä on upea kuuden tikan ampuja, joka on yksi parhaista manuaalisessa kokoonpanossa ja päästää valloilleen erinomaisella tarkkuudella ja saavuttaa vaikuttavia matkoja. Ehdottomasti jokaisessa Nerf-arsenaalissa vara-blasteriksi suojaksi. Tämän päällä on myös taktisia kiskoja, jos päätät varustaa muita elementtejä.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (25)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (26)

13. Nerf Jolt

Nerf-ase, joka iskee selvästi painonsa yläpuolelle

Syitä ostaa

+

Nopea ampua

+

Pieni ja piilotettava

+

Hyvä etäisyys ja teho kokoonsa nähden

Syitä välttää

-

Vain yksi laukaus

Tämä harhaanjohtava yhden laukauksen käsikäyttöinen blasteri on sellainen, jota ilman sinun ei todellakaan pitäisi matkustaa minnekään. Loistava pikakorjaus, kun katselet tavoitetta päivittäisessä ryöstössäsi pottilaukaukselle ja joka voidaan helposti salata henkilöstäsi, kun vastustajasi hankkivat arsenaaliasi, viimeistä mahdollisuuttasi. Blasterille, joka iskee yli painonsa sekä etäisyydellä että teholla, tämä on vertaansa vailla.

Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (27)Parhaat Nerf-aseet 2023: kaikkiin budjetteihin ja pelaamiseen (28)

14. Nerf N-Strike Elite Hyperfire

Yksinkertaisesti sanottuna, maailman nopein Nerf-ase

Syitä ostaa

+

Laukkaa 5 tikkaa sekunnissa

+

Näyttää dynamiitilta

+

Supernopea, nopea nopeus

Syitä välttää

-

Loppuu nopeasti

-

Ei halpa

Etsitkö maailman nopeinta valmistajan valmistamaa vaahtomuovitikkalaukaisukonetta? Sitten paras Nerf-ase, jonka voit ostaa, on Hyperfire. Vapauttaa viisi tikkaa sekunnissa 25 tikkakammiosta, ei Carol Vordermanin mittakaavan tutkijoita tarvitse selvittää, että vietät paljon aikaa Nerf-polulla poimiakseen, joten varmista, että sinulla on varavarasto. Tikkien tulva, joka sataa kohdettasi, on riittävän nopea saattaakseen heidät lievään sekaannukseen hetkeksi, jolloin sinulla on ylimääräistä aikaa ladata uudelleen.

KATEGORIAT

Lelut

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated: 18/11/2023

Views: 5693

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.