Nerf Gun kohdeideoita (2023)

Lelu -blasterien kanssa pelaaminen antaa tarkoituksen pelata ja jopa rohkaisee lasten luovuutta.Lisäksi lapset voivat oppia uusia asioita leikkiessään lelupuhalluksilla osallistumalla aktiivisesti peleihin.Lyhyesti sanottuna, kun lapset fyysisesti osallistuvat peliin, se ei vain lisää luovia taitoja;Itse asiassa se myös lisää lihasvoimaa.Jos lapsellasi ei ole valtavaa ystäväryhmää leikkiä, niin hienon nerf -aseiden kohdeideoiden valitseminen on loistava valinta saada heidät kiireisiksi.Nerf -tavoitteet voidaan asettaa yhdelle lapselle tai jopa yli 2 lapselle.

Lisäksi Nerf Gun Target Practice -sovelluksella lapsesi voivat helposti pelata huolehtimatta aurinkoisista, lumisista tai jopa sateisista päivistä!Vaikka runsaasti NERF -kohdetuotteita voi auttaa lapsiasi täydentämään ampumistaan, kuluttamalla suuria dollareita NERF -kohteisiin ostamisen jälkeenNerf blasteritEi aina ole jokaisen vanhemman budjetin puitteissa.Nerf -harrastajille ja heidän vanhemmilleen olemme keksineet joitain kotitekoisia flabbergast nerf -aseita kohdeideoita, jotka ovat erittäin tehokkaita hauskanpitoon!Joten ottamatta aikaa, anna minun nostaa verho alas seuraavien Nerf -ampumatavoitteiden kanssa.

Tiedämme, että lapset saavat ei -pareil -viihdettä, kun he leikkivätNerf -aseetja harjoittele NERF -ampumiskohteita.Nerf-rakastajana, jos haluat tehdä oman Nerf-asetavoitteen, on parempi ottaa näihin alla mainituihin Nerf-aseiden kohdeideoihin lisätäksesi lisää olutta ja kirjoja peliin.

 1. Ampua muovikuppeja
 2. Vesipullot kohde
 3. Nerf -kehruutavoite
 4. Halpojen perhosverkkojen käyttö kilpailijasarjaan
 5. Paperien ja lautasen käyttö
 6. Nerf -räjähdyksen heilahtava kohde

1. Ammu muovikuppeille

Jos sinulla on kokoelma punaisia ja vihreitä kuppeja edelliseltä osapuoleltasi, sinun ei tarvitse heittää niitä ulos, koska voit käyttää niitä hyväntahtoisena Nerf -tavoitteena.Sinun on vain asetettava 7, 10 tai 21 kupillinen pyramidi ja ampua sitten yksi kerrallaan harjoittaaksesi vaahto -tikkaa fling -taitoja tuntikausia.Muutaman laukauksen jälkeen 10 kupin pino putosi loistavasti alas.Nyt voit noutaa sen ja aloittaa harjoituksen uudelleen asettamalla nämä kertakäyttöiset kupit järjestykseen.

Nerf Gun Target Ideas (1)

Ammunta räjähdyksellä kuppeilla antaa valtavan nautinnon.Lisätä lisää viihdettä tähän voit laittaa pieniä leluja, kuten armeijan hahmoja kuppien puolelle.Sitten voit ampua nämä armeijan sotilaat yksi kerrallaan!Voit valita kolmen tai useamman värin kokoelman lumoavamman etsimiseksi.Jos sinulla ei ole kokoelmaa, voit käyttää myös tina tölkkejä, kuten edellä mainittiin.Pukeuttavat tölkit viiva- tai pyramidimuotoon, aseta pienet Lego -hahmot kohteena ja aloita harjoittelu!

2. Vesipullojen kohde

Jos sinulla on 4-5 tyhjää pulloa, voit käyttää näitä myös NERF: n kohdeharjoitteluun.Tätä tarkoitusta varten sinun on otettava tyhjiä pulloja ja täytettävä sitten tietty määrä vettä, jotta nämä eivät pudota nopeasti ylhäältä.Voit sijoittaa kevyitä vaahtopalloja tai värikkäitä pingispong -palloja pullon päälle Nerf -kohteena.Se auttaa laukausten tarkkuutta, koska lasten on lyöttävä nämä pienet pallot lyömättä vesipulloja.Voit valita värikkäitä palloja houkuttelevampaan ilmeeseen.Se on yksinkertainen ja helppoa, joten et tarvitse pussia temppuja tämän Nerf -kohteen tekemiseksi.

Nerf Gun Target Ideas (2)

3. Nerf -kehruutavoite

Lapset rakastavat leikkiä kehruilla tavoitteilla tonnilta kohdeideoita.Se näyttää olevan lapsen suosikki, koska he rakastavat lyödä tikkaa liikkuvilla esineillä.Täällä voit käyttää halvinta materiaalia, kuten pahvia ja paperia, jotta voit tehdä Nerf -kohteen.Jos olet vanha pahvi, voit luoda fantastisen Nerf -kohteen sen kanssa ihanille lapsillesi seuraamalla joitain yksinkertaisia vaiheita.

Ensinnäkin sinun on leikattava pahvi suosikkimuotoon;Sitten voit piirtää kohteen ja koristaa sen sen täydellisen muodon tarpeen mukaan.Siksi, jos olet edullisen ja joustavamman idean sammutuksessa, voit kokeilla tätä Nerf -aseen tavoiteideaa.

Nerf Gun Target Ideas (3)

Tämän tavoitteen tekemiseen tarvittavat asiat

Nerf -kehruutavoite on helppo tehdä pienellä vaivalla.Nerf -kehruutavoitteen valmistamiseksi tarvitset seuraavia asioita:

 • Pahvi
 • Tarkka veitsi
 • Värikynät
 • Ilmastointiteippi
 • Olki
 • Pitkä sauva

4. Halpojen perhosverkkojen käyttö kilpailijasarjaan

Jos ikäsi on 14 ja sinulla on kokoelmaParhaat Nerf -kilpailevat aseet, kotitekoiset ideat eivät välttämättä ole tehokkaita kohdeharjoitteluun.Syynä siihen on, että kilpailevilla räjähdyksillä on kyky vapauttaa voimakkaasti vaikuttavat pyöreät vaahto-tikkaa hämmästyttävällä nopeudella.Siksi sinun on etsittävä toinen idea, jolla on kyky kantaa tämän voimakkaan ammuksen voima.Jos käytätKilpaileva sarja, Sitten voit käyttää perhonen verkkoja tämäntyyppisiin tikkaisiin tai ammuksiin.

Se on yksi suurimmista nerf -aseiden kohdeideoista niille räjähdyksille, joilla on vähän enemmän voimaa ammuttaessa tikkaa.Nämä ovat halpoja hintoja, joten voit helposti ostaa nämä perhonen verkot mistä tahansa paikallisesta myymälästä.Voit ripustaa nämä suoraan pinnalta ja alkaa harjoitella niin paljon kuin haluat!

5. Paperien ja levyn käyttö

Se on todella helppo tavoite;Tätä varten sinun on vain tartuttava vakiokokoinen paperilevy kotoa ja annettava sitten lasten piirtää härkäye värimerkinnöillä sen koristamiseksi.Sen jälkeen voit kiinnittää levyn seinään maalarin teipin avulla.

Nerf Gun Target Ideas (4)

Jos aiot kuitenkin harjoittaa ulkona, voit kiinnittää paperilevyn pyykkitietoilla ja vahvistaa sitä minkä tahansa tyyppisellä sauvalla.

Voit sijoittaa tämän haluamasi etäisyyden mukaan, kuten 25, 50 tai 100 jaardia.Tämän kohteen harjoittelu antaa todellisen tynnyrin lapsille!

6. Nerf -räjähdyksen heilahtaminen

Saanen tuoda verho alas parhaan Nerf -aseen tavoiteidean kanssa: Nerf -aseiden heiluttaminen.Voit suunnitella heiluttavan kohteen Nerf Blasterille, jos olet luova mieli.Se on erittäin leikkisä ja toteutettavissa nerf -harrastajalle.Tämä heiluttava kohde on helppo, edullinen ja yksi muista parhaista Nerf -aseiden kohdeideoista.Yksi tämän tavoitteen merkittävistä osista on, että voit sovittaa ja mukauttaa tämän missä tahansa tilassa, missä haluat kotona.Tarvitset muutaman ainesosan tämän yksinkertaisen Nerf -kohteen tekemiseksi.Löydät pitkät PVC -putkistot mistä tahansa paikallisesta rautakaupasta.

Nerf Gun Target Ideas (5)

Lisäksi tarvitset pieniä kulmapaloja.Tarvitset pieniä erikokoisia kuppeja tai laseja.Sen jälkeen sinun on vain vältettävä ne takaapäin ja kiinnitä sitten maalariteipillä kupit vahvalla narulla.Nyt voit ripustaa ne eripituisiin ja nauttia harjoittelusta upean Nerf Blaster -sovelluksen kanssa!

Faqit

Voit tehdä mahtavia Nerf -kohteita käyttämällä vanhoja muovikuppeja, tölkkejä ja vesipulloja.Voit myös tehdä kehruukohteen kotona pahvin ja paperin tuella.Kohteiden tekeminen paperin ja levyjen avulla on myös tehokasta lapsille.

Jos sinulla on suunnitelma ostaa verkkokaupasta, voit ostaa Nerf -eliitin leijuvan kohteen.Tämän tavoitteen avulla voit parantaa tarkkuustaitoasi nopeasti ja viedä pelisi tasolle.

Koska kilpailevat räjähdykset ovat tehokkaampia, voit siksi käyttää halpoja perhosverkkoja Nerf -tavoitteena.

Lopullinen tuomio

Onko sinulla paljon nerf -räjähdyksiä ja sinulla ei ole tarpeeksi asioita hämmästyttääkseen heistä?Sitten on parempi kokeilla joitain edellä mainittuja Nerf-aseen kohdeideoita lisätäksesi lisää jokifikaationpeliVasiksiVoit helposti yrittää tehdä nämä tavoitteet kotona huolehtimatta budjetista.Jos haluat kuitenkin haastavaa asiaa parantamaan tarkkuustaitoasi, yrität Nerf Elite -tavoitetta.Se on yksi Nerf -tuotemerkin parhaista tavoitteista, jotka on suunniteltu 8 vuoden ikäiseksi tai sitä vanhemmaksi.Se sisältää 4 palloa, jotka kelluvat ja aaltoilevat kauniisti lentokoneet.

TIETOJA KIRJALLISUUDEN ELEANOR ERINLEARN MITÄÄ
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated: 16/12/2023

Views: 6328

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.