Mikä on korkein mahdollinen pistemäärä keilailussa ja kuinka tehdä pisteet | Keilailu päällä (2023)

Keilauksen pisteytysjärjestelmä voi näyttää hämmentävältä, jos et keilaile usein. Aloittelijat tai uudet tulokkaat ovat yleensä hämmentyneitä kokonaispistemääränsä määrittämisestä ilman tulostaulua.

Oletko uusi tässä pelissä, etkä ole keksinyt, miten voit tehdä maalin tai ylimääräisen? Sitten luultavasti mietit, mikä on keilauksen maksimipistemäärä lakkojen kanssa tai ilman, jotta saat käsityksen siitä, kuinka lyönnit vaikuttavat kokonaispisteeseesi ja keskiarvoosi.

Siksi, ennen kuin opit pudottamaan kaikki nastat yhdellä laukauksella, määritetään korkein mahdollinen pistemäärä ilman lyöntiä tai ylimääräistä.

300 on täydellinen pistemäärä keilauksessa. Saadaksesi sen, tarvitset 12 lyöntiä. Jos saat iskun kymmenennessä ruudussa, saat kaksi bonuslaukausta pisteytyksen laskemiseksi, koska jokainen lyönti on kymmenen pisteen arvoinen ja kahdesta peräkkäisestä laukauksesta ansaitut pisteet.

Sisällysluettelo

Mikä on täydellinen keilailutulos

Jos teet iskun ensimmäisessä kehyksessä, saat bonuspisteitä kehyksistä kaksi ja kolme, jolloin kehyksen yksi kokonaispistemäärä nousee 30:een.

Koska jokainen lyöty neula on yhden pisteen arvoinen, ansaitset 10 ruudussa 1, 10 pistettä kehyksessä 2 ja 10 pistettä kehyksessä 3.

Lue lisää:Keskimääräinen keilaaja keskimääräiselle keilaajalle.

Keilailun korkein pistemäärä

Mikä on korkein mahdollinen pistemäärä keilailussa ja kuinka tehdä pisteet | Keilailu päällä (1)

Kun otetaan huomioon, että kehyksiä on yhteensä kymmenen, maksimi- ja paras mahdollinen pistemäärä keilailussa on kymmenen kehystä x 30 pistettä per kehys = 300 pistettä.

Lisäksi huomioitava. Koska sinulla on vain kymmenen kehystä, jos teet lyönnin kymmenennessä ruudussa, saat kaksi muuta toistoa kymmenennessä ruudussa (koska et voi ansaita ylimääräisiä pisteitä kehyksistä 11 tai 12, koska niitä ei ole olemassa).

Mikä keilailutulos on korkein ilman lakkoa?

Täydellinen peli, tai 300, näyttää mahdottomalta kausiluonteiselle tai keskimääräiselle keilaajalle. Aseta järkevämpi ja saavutettavissa oleva tavoite, etkö usko?

Tiesitkö, että saatat saavuttaa erinomaiset pisteet ilman lakkoja? Voit siis silti optimoida pisteesi sen sijaan, että lyöisit jokaista kehystä.

Varapallo on toiseksi korkein keilailutulos.Kokonaispisteesi on 190, jos pelaat kaikki varaosat koko pelin ajan. Tehdä maali190,sinun on kuljetettava varaosa jokaisessa kehyksessä. Mutta se ei ole mikä tahansa valo. Saada haltuunsa190,sinun on rullattava varaosasi tietyllä tavalla.

Sinun on ensin pudotettava alas yhdeksän nastaa jokaisessa kehyksessä, sitten yksi tappi. Voittaaksesi pelin sinun on ensin pudotettava alas 9 nastaa, sitten 1 nasta ja lopuksi 9 nastaa uudelleen.

Muut varaosat, kuten pudottamalla ensin 8 keilaa ja sitten loput 2 keilaa, eivät auta sinua saavuttamaan 190:tä. Kun kuljetat ylimääräisen keilan, saat 10 ja seuraavan heiton keilojen lukumäärän. Joten jos et noudata menetelmää ja osut vain 8 nastalle, saat vain 18 pistettä, et 19, etkä voi saavuttaa enimmäispistemäärää (190).

Kuinka saan korkeat pisteet keilailussa?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta, koska on useita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa pisteisiin. Muutamat yleiset vinkit voivat kuitenkin auttaa sinua parantamaan pisteitäsi.

Ensinnäkin tähtää taskuun – tämä on 1 ja 3 tapin tai 2 ja 4 nastan välinen tila. Taskuun osuminen lisää mahdollisuuksiasi saada lakko.

Toiseksi, keskity muotoosi ja tekniikkaasi – hyvällä julkaisulla ja seurannalla voi olla suuri ero tuloksessasi.

Kolmanneksi, yritä välttää nastajen jättämistä, koska niitä voi olla vaikea poimia.

Lopuksi harjoittele säännöllisesti ja Bowl ystäväsi kanssa parantaaksesi peliäsi.

Mikä keilailutulos on korkein ilman lyöntiä tai varaa?

Joten nyt tiedämme korkeimman mahdollisen pistemäärän ilman keilailua. Katsotaanpa siis joitain muita keilailuskenaarioita. Pisteet ilman lakkoja tai varaosia.

Oletetaan, että et voi lyödä tai jättää väliin. Joten miten saat täydelliset pisteet? Korkein pistemäärä tällaisissa tilanteissa on 90. Joten miten?

Saadaksesi suurimman pistemäärän lyönnillä tai varalla, sinun on saatava 9 jokaisessa ruudussa. Tiedämme myös, että pelissä on kymmenen kehystä.Joten (9 x 10) = 90.Mutta onko tiettyä menettelyä noudatettava?Tarkkaa kuviota ei vaadita 90:n osumiseen ilman lakkoa tai varaosaa.Mikä tahansa määrä nastoja riittää, kunhan niitä on enintään 9 kehystä kohti. Jos osut 6 nastaa ensimmäisellä heitollasi, varmista, että osut 3 nastaa seuraavalla heitolla.

Mikä on huono keskiarvo keilailussa?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, koska se riippuu keilaajan taitotasosta. Yleisesti ottaen huono keskimääräinen pistemäärä keilailussa olisi kuitenkin alle 150. Tämä katsottaisiin keskiarvon alapuolelle, mikä osoittaa, että keilaajan on työstettävä tekniikkaansa.

Kuka teki 300 pistettä keilailussa nopeimmin?

Nopeimmin tallennetut 300 pistettä keilailussa saavutti Tommy Gollick vuonna 2007. Hän suoritti saavutuksen vain 13,48 sekunnissa, mikä on hämmästyttävä keskiarvo 22,3 keilaa sekunnissa. Gollickin ennätys on yksi vaikuttavimmista keilailulajeista, eikä sitä todennäköisesti rikota pian.

Mikä on korkein lyöntisumma keilailussa?

Jotkut meistä tietävät jo korkeimmat keilailupisteet. Se on 300, täydellinen peli. Ihanteellinen ottelu tarkoittaa, että pelaaja on lyönyt jokaisessa kehyksessä. Kaikkien osumien saaminen peräkkäin, mikä vastaa 300 pistettä.

Kuinka monta pistettä voit saada yhdessä kehyksessä?

Keilailussa yksittäisen kehyksen enimmäispistemäärä on 30. Tämä on huomattavasti korkeampi kuin aiemmin tarkastelemamme pisteet 19 ja 9.

Jos et ole aiemmin arvannut, tämä saavutetaan rullavilla iskuilla. Ansaitaksesi 30 pistettä yhdessä kehyksessä, sinun on siirrettävä kolme lyöntiä peräkkäin.

Jos heittät vain yhden tai kaksi lyöntiä peräkkäin, jäät alle parhaan tuloksen.

Kun keilaat lakon, ansaitset kymmenen pistettä seuraavan kahden heittosi yhteissumman lisäksi.

Siksi, jotta voit maksimoida yhden ruudun pistemääräsi, sinun on kuljetettava 10 pisteen arvoinen lyönti ja sitten kaksi muuta 30 pisteen arvoista lyöntiä.

Voitko pelata 200 pelin kaikilla varaosilla?

On mahdollista pelata täydellinen 200 pisteen peli kaikilla varaosilla. Tämä edellyttäisi, että keilaaja lyö jokaista tappia jokaisella pallolla 12 lyöntiä peräkkäin. Vaikka tämä saattaa tuntua mahdottomalta saavutukselta, se on tehty ennenkin, ja se on osoitus keilaajan taidosta.

Mikä on harvinaisin keilailupiste ja miksi?

Keilailuhistorian epätodennäköisin tulos on 292.Kahden keilan valitseminen keilapallolla on uskomattoman harvinaista ja haastavaa.

Keilaajan täytyy heittää 11 peräkkäistä lyöntiä ja sitten kaksi ensimmäistä tai viimeistä palloa saadakseen 292 pisteen. Kahden tapin poimiminen on kiistatta haastavin tehtävä kymmenen keilan ollessa pystyssä. Lisäksi 11 lyöntiä peräkkäin ovat lähes mahdottomia.

Kuinka monta raitaa on täydellisessä keilailussa?

Täydellinen keilapeli koostuu 10 kehyksestä, joista jokainen on 30 pisteen arvoinen. Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi keilajien on iskettävä jokaisessa kehyksessä. Heidän on pudotettava kaikki 10 keilaa ensimmäisellä pallollaan jokaisessa kehyksessä. Jos he voivat tehdä tämän, he ansaitsevat 300 pistettä.

Kuka pelasi eniten 300 peliä?

Ennätys 300 eniten keilautuneesta pelistä kuuluu Glenn Allisonille, joka saavutti saavutuksen vuonna 2007. Hän teki yhteensä 8300 pistettä eli keskimäärin 22,3 nastaa per peli. Allisonin ennätys on yksi vaikuttavimmista keilailulajeista, eikä sitä todennäköisesti rikota pian.

Kuka on vanhin henkilö, joka on pelannut 300 pelin?

Vanhin täydellisen 300 pisteen pelin keilannut henkilö on John Campbell, joka suoritti saavutuksen 71-vuotiaana. Australiasta kotoisin oleva Campbell saavutti saavutuksen vuonna 2012, tehden hänestä kaikkien aikojen vanhimman täydellisen pelin keilaajan. Hänen vaikuttava saavutuksensa on osoitus hänen taidoistaan ​​ja omistautumisestaan ​​keilailulle, ja se on inspiraationa kaikenikäisille keilailijoille.

Kuka on nuorin 300 pistettä saavuttanut keilaaja?

Nuorin koskaan täydellisen 300 pisteen pelin keilannut henkilö on Jonathan Wilton, joka saavutti saavutuksen vain 13-vuotiaana. Australiasta kotoisin oleva Wilton saavutti saavutuksen vuonna 2012, tehden hänestä kaikkien aikojen nuorimman täydellisen pelin. peli.

Hänen vaikuttava saavutuksensa on osoitus hänen taidoistaan ​​ja omistautumisestaan ​​keilailulle, ja se on inspiraationa kaikenikäisille keilailijoille. Wiltonin ennätys on yksi vaikuttavimmista keilailulajeista, eikä sitä todennäköisesti rikota pian.

Korkein mahdollinen pistemäärä viiden keilan keilailussa

A:ssa on yhdeksän nastaa5-napainen keilapeli, ja pelaaja voi heittää pallon joko vasemmalta tai oikealta puolelta.

Viiden keilauksen huippupisteiden saaminen on haastavaa. Vaatii paljon harjoittelua ja taitoa, jotta pallo saadaan tarpeeksi lähelle tappeja, jotta ne kaatuisi.

Uskomme, että viiden keilauksen korkein pistemäärä olisi 450. Jokainen lyönti on 15 pisteen arvoinen.

Jos et ole koskaan pelannut aiemmin, voi olla vaikea tietää, mikä tekniikka sopisi sinulle parhaiten. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, kuinka saada korkein pistemäärä viisikeilaisessa keilauksessa: Valitse rata taitosi perusteella.

Jos olet esimerkiksi oikeakätinen, kaista kaksi on sinulle parempi, koska se on lähempänä pallon palauttajaa. Sinun tulee myös kiinnittää huomiota muihin asioihin, kuten siihen, kuinka lähellä tapit ovat toisiaan ja ovatko ne suorassa tai vinossa (tämä helpottaa sinua).

Voitko heittää 299:n?

Keilailussa on mahdollista keilata 299. Tämä edellyttäisi, että keilaaja osuu jokaiseen palloon, paitsi viimeiseen. Vaikka tämä saattaa tuntua mahdottomalta saavutukselta, se on tehty ennenkin ja se on osoitus keilaajan taidosta.

900-sarjan keilailu on vaikea tehtävä.

900-sarjan määritelmä on keilata kolmen pelin setti, jossa jokaisesta pelistä saa 300 pistettä ja pistemäärän yhteissumma on 900.

Tämä on epäilemättä vaikeampi saavuttaa kuin yhden täydellisen pelin keilailu yhdessä istunnossa.

Trivia

  • Vuonna 2013 sanktioidun tapahtuman aikana Hannah Diemistä tuli historian nuorin keilaaja, joka on tallentanut täydellisen 300 pelin. Hän oli tuolloin yhdeksänvuotias!
  • Täydellinen 300-peli on uskomaton saavutus. Ben Ketola suoritti radan 86,9 sekunnissa vuonna 2017 käytettyään useita ajokaistaa kiihdyttämiseen.

Kuinka moni pelasi 900?

Vuoteen 2020 mennessä on kirjattu vain kuusi tapausta, joissa joku on pelannut täydellisen 900 pisteen pelin. Tämä on uskomattoman vaikea saavutus, ja se edellyttää, että keilaaja lyö jokaisen keilan jokaisella pallolla, yhteensä 36 lyöntiä peräkkäin. Vaikka tämä saattaa tuntua mahdottomalta saavutukselta, se on tehty ennenkin ja se on osoitus keilaajan taidosta.

Kuusi henkilöä, jotka ovat tehneet tämän saavutuksen, ovat:

1) 900bowling.com,

2) Luumu Vermilia,

3) Todd Lathrop,

4) Robert Bauersachs,

5) Patrick Bohn ja

6) Ryan Bunnell.

Viimeinen ajatus

Kuten näette, keilailupisteiden maksimoiminen riippuu mahdollisimman monen lyönnin ja varaosien kaatamisesta.

Kun rullaat lyöntejä ja varaosia, voit kerätä pisteitä, koska niiden avulla voit lisätä pisteitä jokaiseen kehykseen riippuen siitä, mitä siirrät seuraavalla kerralla.

Tämä on jotain, jota et voi tehdä avoimessa kehyksessä. Kaikki eivät voi jatkuvasti kaataa lakkoja ja varaosia.

Se, mitä teet, on täysin hyväksyttävää, varsinkin jos sinulla on vain hauskaa. Toivon, että olet saanut paljon tietoa tästä esseestä ja että pystyin vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Lisäksi toivon, että toteutat kaiken täällä oppimasi keilapelissäsi parantaaksesi yleistä suorituskykyäsi.

Joskus maalin tekemisen ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi tarvittavan keilauksen tietäminen on vain puolet taistelusta.

Tämän tietäminen voi auttaa sinua tekemään älykkäämpiä valintoja keilahallissa.

Mikä on korkein mahdollinen pistemäärä keilailussa ja kuinka tehdä pisteet | Keilailu päällä (2)

Sonjay Chowdhury

Hei kaikille, olen Sonjay Chowdhury.

Keilailu aloittelijoille on resurssi, jonka tein auttaakseni uusia keilaajia oppimaan pelin perusteet, olivatpa he vasta aloittamassa tai haluavat päästä siitä ammattilaiseksi.

Olen pyrkivä keilaaja, jolla on vahva intohimo peliin. Aloitin pelaamisen hyvin nuorena, ja siitä lähtien se on ollut olennainen osa elämääni.

Alku ei ollut niin helppo kuin monet esteet ammattikeilaajaksi tulemiselle. Kuitenkin, jos olet intohimoinen johonkin ja sinulla on rohkeutta toimia haluamallasi tavalla, mikään maailmassa ei voi estää sinua.

Lopulta kuitenkin voitin esteet, ja tällä hetkellä olen jäsenenä monissa merkittävissä keilailukerhoissa ympäri maata. Minulle keilailu ei ole vain harrastus; Se on sen sijaan intohimo, joka on upotettu suoniini.

Olen päättänyt käyttää suuren osan ajastani auttaakseni kaikkia keilailun oppimisesta kiinnostuneita. Jos tavoitteesi on lyödä lisää lyöntejä ja kasvattaa keskiarvoasi tai jos haluat oppia kehittyneempiä tekniikoita ja taitoja, minulla on tarpeeksi resursseja myös sinulle.

Toivon, että kaikki keilailua haluavat oppivat pitämään siitä.

Hyvää Keilailua!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 28/10/2023

Views: 5967

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.