Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (2023)

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (1)

Oletko koskaan miettinyt, mitä vaaditaan ammattikeilausmaailman korkeimman keilauksen keskiarvon saavuttamiseen? Keilailun keskiarvot ovat kriittinen mittari pelaajan suorituskyvylle, ja huipulle pääseminen vaatii omistautumista, taitoa ja oikeaa varustusta. Tänään tutkimme keilauksen ennätyskeskiarvojen maailmaa, keilapallon valinnan tärkeyttä ja vinkkejä oman keskipisteesi parantamiseen.

Lyhyt yhteenveto

 • Keilauksen keskiarvojen ymmärtäminen ja oikean pallon valitseminen on tärkeää ammattikeilailijoille saavuttaakseen täydellisen tuloksen.

 • Ammattikeilailijoilla on korkeammat keskiarvot kuin liigapelaajilla suuremman kokemuksen ansiosta, ja USBC/PBA-standardit vaativat keskimäärin 200+.

 • Keilailukeskiarvosi parantaminen vaatii liittymistä liigoihin, säännöllistä harjoittelua ja neuvojen pyytämistä kokeneilta pelaajilta.

Sisällys

  • 0.1 Lyhyt yhteenveto
 • 1 Korkeimpien keilailukeskiarvojen ymmärtäminen
 • 2 Keilapallon valinnan merkitys
 • 3 League Bowlers vs. Professional Bowlers
  • 3.1 USBC- ja PBA-standardit
  • 3.2 Sekasarjat
 • 4 ennätystä keilailun keskiarvoja
  • 4,1 Jeff Carterin 261,74 keskiarvo
  • 4.2 Useimmat peräkkäiset pelit huippupisteillä
 • 5 vinkkiä keilailukeskiarvon parantamiseen
  • 5.1 Keilailuliigoihin liittyminen
  • 5.2 Harjoitustiheys
  • 5.3 Mikä on keilailuhistorian korkein keskiarvo?
  • 5.4 Kenellä on eniten 300 peliä keilailuhistoriassa?
  • 5.5 Pystytkö heittämään 300 heiton suoraan?
  • 5.6 Kuinka vaikeaa on heittää 300?
  • 5.7 Miten keilauksen keskiarvo lasketaan?
  • 5.8 Aiheeseen liittyvät artikkelit

Keilailun korkeimpien keskiarvojen ymmärtäminen

Keilailukeskiarvot ovat hyödyllinen mittari, jonka avulla voidaan arvioida pelaajan, mukaan lukien liigan keilaajat, suorituskykyä jakamalla kaatuneiden keilojen kokonaismäärä pelattujen pelien määrällä. Keskiarvon laskemiseen voivat vaikuttaa useat tekijät, mukaan lukien keilapallojen valinta.

Virkistys- tai liigakeilauksessa 190–220 pistettä 300 kokonaispisteestä pidetään yleensä hyvänä keskimääräisenä keilailupisteenä. Toisaalta pistemäärä 100 tai vähemmän katsotaan yleensä huonoksi keskimääräiseksi pisteeksi useimmissa keilailusarjoissa. Keilailutulosten ymmärtäminen voi auttaa pelaajia parantamaan peliä ja nauttimaan ystävällisestä kilpailusta.

Keilaajana tavoitteenasi on kaataa kaikki keilat kahdessa pallossa (tunnetaan varaosina) tai, mikä vielä parempi, yhdellä pallolla (isku) korkeimman mahdollisen pistemäärän saavuttamiseksi.

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (2)

Keilapallon valinnan merkitys

Oikean keilapallon valinta, mukaan lukien paino, koko ja materiaali, voi vaikuttaa merkittävästi pelaajan suorituskykyyn ja keskimääräiseen tulokseen. Ammattikeilaajat pyrkivät saavuttamaan keilauksessa korkeimman mahdollisen pistemäärän, joka on 300 pistettä, joka tunnetaan täydellisenä pelinä. Täydellinen peli määritellään ammattikeilaajaksikulhot 12 peräkkäistä lyöntiä, jolloin tuloksena on apisteet 300.

Täydellisen pelin saavuttaminen ei ole pieni saavutus ja vaatii paljon harjoittelua ja taitoa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ammattikeilailijoiden on pysyttävä johdonmukaisina keilapallovalintansa kanssa ja mukautettava pelinsä pallon ominaisuuksien mukaan.

Muista, että oikea keilapallo voi vaikuttaa suorituskykyisi.

League Bowlers vs. Professional Bowlers

Ammattikeilailijoilla on yleensä korkeammat keskiarvot kuin liigakeilailijoilla tiukempien standardien ja suuremman kokemuksen vuoksi, mikä tekee usein vaikuttavia keilailuennätyksiä. Kaistaolosuhteet,öljykuvioita, jahenkinen pelikaikilla on merkittävä rooli ammattikeilaajan keskimääräisen pistemäärän määrittämisessä.

Sitä vastoin virkistys- tai liigakeilailu vaatii vähemmän taitoa, mutta tarjoaa silti nautinnollisen ja kilpailukykyisen ympäristön kaikentasoisille pelaajille.

USBC- ja PBA-standardit

Yhdysvaltain keilailukongressi (USBC) ja Professional Bowlers Association (PBA) ovat määrittäneet ammattikeilailijoille standardit, jotka edellyttävät vähintään 200+ pisteen keskiarvoa PBA-jäsenyyteen. Matalan keskimääräisen keilaajan voi olla vaikea pysyä johdonmukaisena PBA:ssa. Tämä johtuu vaihtelevista öljykuvioista, rataolosuhteista ja keilailuvälineiden valinnasta.

Riman nostamiseksi monet ammattilaiset suosittelevat PBA:n keskimääräisen vaatimuksen nostamista 220 pisteeseen (tyypillisissä talon olosuhteissa) PBA-kiertuetapahtumissa.

Sekasarjat

Sekasarjat tarjoavat keilailijoille rennomman ympäristön kykyjensä hiomiseen ja keskiarvojen parantamiseen. Nämä sekasarjakilpailut sallivat miesten ja naisten liittyä samaan joukkueeseen ilman rajoituksia pelaajien määrälle joukkuetta kohti.

Osallistumalla sekaliigoihin keilaajat voivat nauttia rennon ilmapiirin eduista samalla kun he parantavat taitojaan ja kilpailevat muita vastaan. Sekasarjat noudattavat yleensä samoja sääntöjä kuin perinteiset keilailuliigat, tarjoten atuttu asetus kaikille pelaajille.

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (3)

Keilailuennätysten keskiarvot

Ammattikeilaajien hallussa on todella vaikuttavia keilailukeskiarvoja, kuten Jeff Carterin ennätys 261,74 pyhitetty keskiarvo. Seuraavissa osioissa perehdymme näihin merkittäviin saavutuksiin ja tutkimme, mitä tällaisten korkeuksien saavuttaminen vaatii.

Liigan ammattilaiskeilaajaksi päästäkseen täytyy olla paljon taitoa ja omistautumista, aivan kuten ammattilaiskeilailijoilla.

Jeff Carterin keskiarvo 261,74

Jeff Carter, kuuluisa entinen ammattikeilaaja, omistaa USBC-ennätyksen keilailuhistorian korkeimmalle sanktioituneelle liigan keskiarvolle 261,74:llä. Näin korkean keskiarvon saavuttaminen on osoitus Carterin poikkeuksellisesta taidosta, johdonmukaisuudesta ja omistautumisesta urheiluun.

Saavuttamalla yhden kauden keskiarvon 261,74, Jeff Carter on asettanut riman korkealle ammattikeilailijoille ympäri maailmaa. Tämä uskomaton saavutus toimii inspiraationa muille, jotka pyrkivät parantamaan omia keilailukeskiarvojaan ja saavuttamaan uusia korkeuksia urheilussa.

Useimmat peräkkäiset pelit huippupisteillä

Peräkkäiset pelit korkeilla tuloksilla viittaavat pelien sarjaan, jossa keilaaja saavuttaa korkeat pisteet osoittaen huomattavaa taitoa ja johdonmukaisuutta pitkän ajan kuluessa. Peräkkäisten pelien saavuttaminen korkeilla tuloksilla on haaste, koska se edellyttää, että keilaaja ylläpitää korkeaa ammattitaitoa ja yhtenäisyyttä pitkän aikaa.

Jotkut keilaajat ovat saavuttaneet vaikuttavia sarjoja peräkkäisissä peleissä korkeilla tuloksilla, kuten Jeff Carter, joka saavutti 11 peräkkäisen pelin sarjan huipputuloksilla Professional Bowlers Associationin (PBA) kiertueella vuonna 2019. Tämä saavutus osoittaa taidon ja johdonmukaisuuden tärkeyden. ammattikeilauksen maailmassa.

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (4)

Vinkkejä keilailukeskiarvon parantamiseen

On olemassa useita käytännön vinkkejä keilailukeskiarvon parantamiseen, kuten keilailuliigoihin liittyminen, säännöllinen harjoittelu ja kokeneiden pelaajien oppiminen.

Seuraavissa osioissa tutkimme näitä vinkkejä yksityiskohtaisemmin.

Keilailuliigaan liittyminen

Keilailuliigaan liittyminen voi tarjota lukuisia etuja, kuten yhteenkuuluvuuden tunteen, seurustelun, mahdollisuuden kilpailla ja parantaa taitojaan ja jopa mahdollisuuden voittaa rahaa ja palkintoja. Saatavilla on erilaisia ​​keilailusarjoja, mukaan lukien perinteiset liigat, sekasarjat ja nuorisoliigot, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja taitotasoihin.

Keilailuliigaan osallistumalla tavoitteena olisi korjata ja kehittää johdonmukaisuutta, motivaatiota ja keskimääräisiä pisteitä. Lisäksi liigat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden oppia muilta taitavilta pelaajilta ja saada arvokasta kokemusta, jota voi soveltaa omaan peliin.

Harjoittelun taajuus

Säännöllinen harjoittelu on ratkaisevan tärkeää keilaustaitojen parantamiseksi ja keskimääräisen pistemääräsi kasvattamiseksi. On suositeltavaa harjoitella kerran viikossa tai heittää palloa vähintään kaksi kertaa viikossa parantaaksesi taitojasi ja nostaaksesi keskimääräistä pistemäärääsi.

Toisaalta, jos olet kiinnostunut liittymään liigan jäseneksi tai osallistumaan turnauksiin, sinun tulee harjoitella useammin, useita kertoja viikossa. Liigan ja turnauksen valmisteluun tarvittava harjoitus on suurempi kuin satunnainen keilaaja. Ottamalla aikaa harjoitteluun ja ylläpitämällä johdonmukaista aikataulua voit tutustua peliin paremmin ja hioa tekniikkaasi. Tämä johtaa viime kädessä keilauksen keskiarvon ja yleisen suorituskyvyn paranemiseen.

Kuinka keilata paremmin: Keilapallon kiinnittäminen vs. keilailu suoraan

Mikä on keilailuhistorian korkein keskiarvo?

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (5)

261,7

Jeff Carterilla on keilailuhistorian korkein keskimääräinen pistemäärä, 4 696 18 ottelussa, mikä on hämmästyttävä 261,7 Professional Bowlers Associationin (PBA) keskiarvo.
Tämä vaikuttava saavutus on ennätys, jota ei ole vielä saavutettu, ja se oninspiraatiota kaikille pyrkivillekeilaaja.

Kenellä on eniten 300 peliä keilailuhistoriassa?

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (6)

Fero Williams

Fero Wiliamsilla on hallussaan 300 keilailuhistorian eniten peliä, ja ennätys 135 täydellistä peliä USBC-tietueilla.
Lue lisää aiheesta300 peliä täälläja selvittää, keitä muita on luettelossa.

Voitko heittää 300 suoraan?

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (7)

Ehdottomasti voit, ja näin.

Voit heittää 300 pelin suoraan.
Tämä vaatii huomattavaa taitoa ja harjoittelua, sillä sinun on säilytettävä tarkkuus ja lyötävä taskujohdonmukaisesti ilman koukkua. Riittävällä ajalla ja vaivalla se voidaan tehdä!

Kuinka vaikeaa on heittää 300?

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (8)

Jos se olisi helppoa, kaikilla olisi 300 pelin alla.

300 pelin keilailu ei ole helppo suoritus, joka vaatii paitsi taitoa myös valtavastihenkistä vahvuutta. Todennäköisyys sille, että aikuinen mies pyörittää täydellisen pelin, on 11 500:1, kun taas todennäköisyys ammattimaiseen PBA-keilaajaan on vielä korkeampi, 460:1.
Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinun on lyötävä taskua jokaisella toimituksella ja kestettävä valtava paine kymmenennessä kehyksessä.

Miten keilauksen keskiarvo lasketaan?

Mikä on ammattikeilareiden korkein keilailukeskiarvo? (9)

Pinssien kokonaismäärä / pelattujen pelien määrä.

Keilailukeskiarvo lasketaan ottamallakaadettujen tappien kokonaismääräkaikissa peleissä ja jakamalla se pelattujen pelien määrällä.
Tämä yksinkertainen yhtälö antaa sinulle tarkan esityksen suorituskyvystäsi tietyn ajanjakson aikana.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Naisten ammattikeilailu
 • Mikä on hyvä keilailutulos
 • Keilailukeilojen ymmärtäminen

Olemme tutkineet keilauksen ennätyskeskiarvojen maailmaa, keilapallon valinnan tärkeyttä ja vinkkejä oman keskipisteesi parantamiseen. Olemme nähneet sen saavuttavan korkeimman tasonammattikeilailu vaatiiomistautumista, taitoa ja oikeat varusteet.

Tekijä:keilailuliigoihin liittyminenja harjoittelemalla säännöllisesti voit parantaa johdonmukaisuuttasi, motivaatiotasi ja keskimääräistä pistemäärääsi. Lisäksi kokeneiden pelaajien oppiminen ja pelisi mukauttaminen keilapallosi ominaisuuksien mukaan voivat vaikuttaa merkittävästi suorituskykyisi.

Sinnikkällä ja sitoutuneella taitojesi parantamiseen voit myös pyrkiä saavuttamaan Jeff Carterin kaltaisten ammattikeilailijoiden korkeuksia ja saavuttamaan henkilökohtaisen huippusi jännittävässä keilailulajissa.

Kreivi Byrd(toimitusjohtaja)

Kreivi Byrd, sertifioitu petostentutkija, kandidaatti kirjanpitoa Alabaman yliopistosta Birminghamissa. Intohimona keilailua kohtaan lapsuudesta lähtien Kira on käyttänyt asiantuntemustaan ​​ja henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan Bowling For Beginners -keilailun luomiseen ja vaalimiseen. Kiran tehtävänä on tavata uusia keilaajia siellä, missä he ovat, ja ohjata heitä saavuttamaan jatkuvasti parempia pisteitä. Hän keskittyy taitojen kehittämiseen ja strategisiin tekniikoihin ja antaa lukijoille mahdollisuuden hallita peliä ja vapauttaa todellista potentiaaliaan.

Bowling For Beginners sisältää tiukan toimituksellisen eheyden, mikä varmistaa luotettavan ja puolueettoman tiedon. Kiran sitoutuminen arvokkaiden oivallusten ja käytännön strategioiden tarjoamiseen näkyy jokaisessa artikkelissa. Tässä on selitys meidäntoimitukselliset ohjeetja miten saamme rahaa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 22/11/2023

Views: 6027

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.