Menetkö yliopistoon?Tässä on mitä sinun pitäisi tietää opintolainoista (2024)

NEW YORK (AP) - Jos olet menossa yliopistoon tai alkaa miettiä, missä haluat hakea, harkitset todennäköisesti vaihtoehtoja koulutuksen rahoittamiseen.Jos joudut lainaamaan rahaa unelmiesi jatkamiseen, olet kaukana yksin.

Liittovaltion keskuspankin mukaan 30% kaikista Yhdysvaltain aikuisista sanoi, että heistä on ainakin jonkin verran velkaa koulutuksestaan.Lainanottajat ovat velkaa kollektiiviselle 1,77 biljoonaa dollariaopintolaina, mukaan lukien liittovaltion ja yksityiset lainat.

"Lainanotto on melkein siinä vaiheessa, jossa se on vaatimus", sanoi Dana Kelly,Opiskelijoiden taloudellisen tuen järjestelmänvalvojien kansallinen yhdistys.

Jos olet lukion vanhempi tai korkeakouluopiskelija, haluat hakea liittovaltion opintolainoja ilmaisen liittovaltion opiskelijatuen hakemuksen kautta, joka tunnetaan myös nimellä FAFSA, joulukuussalukuvuonna 2024-2025.Yksityisopiskelijalainojen osalta voit hakea aina kun tarvitset lainaa.

Lisää opiskelijalainoista

Biden -suunnitelma vähentää opiskelijalainan maksuja miljoonista 0 dollarista.Onko se seuraava laillinen taistelu?

Kuinka korkeimman oikeuden opiskelijalainapäätös vaikuttaa sinuun

Korkeimman oikeuden päätös tuo katkeruuden lainanottajille, jotka luottavat opintolainan anteeksiantoon

Kun otat opiskelijalainat, on hyödyllistä, että on oltava käsitys siitä, mitä ammatillista alaa haluat harjoittaa, laskea kuinka paljon sinun on lainata ja ymmärtää lainakorkojen perusteet.Jos tämä kuulostaa paljon, älä huolestu - hajotamme sen sinulle.Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

MISTÄ ALOITAN?

Ensimmäinen askel on täyttääFafsa.Sinun on vastattava kysymyksiin perheesi taloudellisesta panoksesta, samoin kuin muut kysymykset, jotka auttavat selvittämään, onko sinulla liittovaltion tai osavaltion taloudellista tukea ja mitä lainoja voit hakea.Täytät hakemuksen vuosittain.

Cathy Mueller, toimitusjohtajaTulevaisuuden kartoittaminen, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka auttaa ihmisiä navigoimaan korkea-asteen koulutukseen, suosittelee kaikkien mahdollisten rahoitusvaihtoehtojen tyhjentämistä lainaamisen määrän vähentämiseksi.

Jos haluat hakea stipendejä korkeakouluopetuksen rahoittamiseen, voit tarkistaaCollege Boardin stipendin hakuhakemisto.

Kun täytät FAFSA: n, Mueller suosittelee arvioimaan summaa, joka tarvitset lainata koko yliopistouran ajan, mutta olet myös realistinen siitä, mitä pystyt maksamaan takaisin.

Työkalu, joka voi auttaa, onVelho/palkkaTulevaisuuden kartoittamisesta vuorovaikutteinen laskin, joka auttaa määrittämään, kuinka paljon voit lainata arvioidun tulevan ansiosi perusteella.

Mitkä ovat tärkeimmät päivämäärät?

Aiempina vuosina FAFSA avattiin 1. lokakuuta. Tänä vuonna hallitus tekee suuria muutoksia ja hakemustaon saatavana joulukuussa,Mutta päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu.FAFSA -hakemus sulkeutuu yleensä seuraavan kesäkuun.

Kun sovellus on auki, sinun on tarkistettavaValtion määräaika hakeaValtion taloudelliselle tuelle.Koska taloudellinen tuki on ensin tullutta palvellaan, sinun kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista saadaksesi sekä liittovaltion että osavaltion apurahat.

Yksityisopiskelijalainojen osalta aikajana näyttää erilaiselta.Yksityiset lainanantajat vaativat todisteita ilmoittautumisesta, joten asiantuntijat suosittelevat, että käytät muutamaa kuukautta ennen opetusmaksuasi.

Mitä eroa liittovaltion opintolainojen ja yksityisten lainojen välillä on?

Liittovaltion opiskelijalainat ovathallituksen tukemanaja yksityiset lainat tulevat pankeista, luottoyhtiöistä tai muista yksityisistä laitoksista.

Yleensä liittovaltion opiskelijalainat tarjoavat alhaisemmat korot ja enemmän mahdollisuuksia kohtuuhintaisiin takaisinmaksusuunnitelmiin, kutenJulkisen palvelun anteeksiannosuunnitelmatai erilaisiaTulovetoinen takaisinmaksusuunnitelmat.

Kelly suosittelee, että opiskelijat yrittävät käyttää vain liittovaltion opintolainojaLainanottorajoja on.

"Enemmän kuin todennäköistä, yksityiset lainat maksavat opiskelijalle enemmän lainan elinaikana", Kelly sanoi.

Yksityisillä lainoissa on erilainen vaatimus ja hakemusprosessi.

Entä jos saan enemmän rahaa kuin tarvitsen?

On suositeltavaa, että sinäLaske määräettä sinun on katettava koulutus ennen kuin hyväksyt opintolainan.Saatat saada suuremman lainan kuin tarvitset.Jos näin tapahtuu sinulle, Mueller suosittelee, että palautat tarvitsemasi rahat, koska se on laina päivän päätteeksi ja joudut maksamaan takaisin kyseisen summan korolla.

Jos huomaat, että haluat palauttaa opintolainan rahat, ota yhteyttä koulun taloudellisen avun toimistoon aloittaaksesi prosessin.

Mitkä ovat tuet ja tukemattomat opintolainat?

On useita erilaisialiittovaltion opintolainaVaihtoehdot: Suorat tuetut lainat, suorat tuuttamattomat lainat, suorat plus -lainat ja suorat konsolidointilainat.Mutta yleisimmät ovat suorat tuet ja tuuttamattomat lainat, jotka ovat suorittaneet korkeakoulun tutkinnon suorittanut henkilö.

Tuetut lainatovat heidän etujensa kattama hallitus, ja ne myönnetään opiskelijoille, joilla on osoitettu taloudellinen tarve.Tuettujen lainojen kiinnostuksensa on katettu, kun olet koulussa vähintään puoliajalla, kuuden kuukauden ajan valmistumisen jälkeen ja jos sinulla on lykkäys, jonka avulla voit lopettaa maksujen suorittamisen väliaikaisesti.Useimmille opiskelijoille on saatavana tukemattomia lainoja, mutta he ovat vastuussa korkojen maksamisesta.

Mitä minun pitäisi tietää opintolainakorkoista?

Opiskelijalainat on maksettava takaisin korolla, mikä on ylimääräistä rahaa, jonka maksat lainanotosta.Opiskelijalainan korko riippuu lainatyypistäsi ja kun lainasi annettiin käytettäväksi ensimmäistä kertaa.

Jos lainasi maksetaan 1. heinäkuuta 2023 tai sen jälkeen, mutta ennen 1. heinäkuuta 2024, sinulla on akiinteä korko5,5%.

Mitä minun pitäisi tehdä ennen kuin allekirjoitan opintolainasopimuksen?

Ennen kuin hyväksyt opiskelijalainatarjouksesi riippumatta siitä, onko se liittovaltion tai yksityinen, haluat varmistaa, että ymmärrät yksityiskohdat, sanoi Betsy Mayotte, presidenttiOpiskelijalainan neuvonantajien instituutti.Niihin kuuluu, kun korkot kertyyvät, jos korkoja aktivoidaan ja jos maksuja on olemassa.

Jos oman yksityiskohtien lukeminen tuntuu pelottavalta, Mayotte suosittelee puhumista taloudellisen tuen neuvonantajan kanssa joko yliopistossasi tai muualla.

Jos tapaat neuvonantajan kanssa, on hyvä käytäntö tulla valmistetuista kysymyksistä takaisinmaksuohjelmista, kun sinun on aloitettava lainan maksaminen.

Hyviä kysymyksiä itseltäsi tai neuvonantajalle, mukaan lukien: Kellyn mukaan: mukaan lukien:

1. Jos saan tämän määrän lainaa f*cksi, onko se korko tasaiseksi neljän vuoden aikana?Vai odotatko, että minun täytyy lainata enemmän vuosittain?

2. Onko stipendien mahdollisuus nousee, joten lainaamani summa voi tulla alas?

Jos otat liittovaltion opiskelijalainat, se on vaatimus, että suoritatpääsyneuvontakurssi.Kelly suosittelee kiinnittämään erityistä huomiota tähän prosessiin etkä kiirehdi sen läpi.

Entä jos minulla on kysyttävää opintolainastani?

Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä opintolainoistasi, saatavilla on monia resursseja.Voit käydäLiittovaltion opiskelijatukiVerkkosivusto tai ota yhteyttä yliopiston taloudellisen avun toimistoon tai yhteisöön tai voittoa tavoittelemattomiin organisaatioihin, kuten tulevaisuuden kartoittamiseen.

Mitkä ovat suosituksia opintolainojeni hallitsemiseksi?

Mueller suosittelee, että seuraat sitä, kuinka paljon lainat vuosittain, joten sinulla on käsitys siitä, kuinka paljon olet velkaa yliopistouran loppuun mennessä ja kuinka paljon kuukausimaksut ovat.

Mueller suosittelee myös, että jos työskentelet yliopiston aikana, harkitset maksamaan joitain vuosittain kertyneistä kiinnostuksista.

”Sinun ei tarvitse suorittaa näitä vain korkoja koskevia maksuja.Mutta jos teet niin, säästät itsellesi rahaa pitkällä tähtäimellä ”, Mueller sanoi.

Korkojen maksut, kun olet vielä yliopistossa, ovat yleensä alhaisia, mutta ne saavat aktivoitumisen valmistumisen tai lähemisen koulun, mikä tarkoittaa, että lainasi kasvaa ja maksat korkoa korkoista, Mueller sanoi.

-

Associated -lehdistö saa Charles Schwab -säätiötä koulutus- ja selittävän raportoinnin varalta taloudellisen lukutaidon parantamiseksi.Riippumaton säätiö on erillinen Charles Schwabin ja Co. Inc. -yrityksestä. AP on yksin vastuussa journalismistaan.

Menetkö yliopistoon?Tässä on mitä sinun pitäisi tietää opintolainoista (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5895

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.