CSGO-konsolin komennot, käynnistysasetukset ja konfiguraatiot (2023)

Mitkä ovat hyödyllisimmät CSGO-konsolin komennot?Kuten monet muutkin Valven pelit, CSGO hyödyntää Source-moottorikonsolin tehoa tarjotakseen sinulle enemmän vaihtoehtoja ja parempia asetuksia. Se on yhtä tärkeää pelin kehittymiselle kuin tietää, mihin aseita ja kranaatteja tähdätä – ja se voi jopa tehdä harjoittelusta paljon helpompaa ja tehokkaampaa.

Meillä on luettelo kaikista parhaista CSGO-konsolin komennoistailmainen PC-pelija joitain suosituksia siitä, mitä sinun pitäisi muuttaa asetustiedostoissasi, jotta saat suurimman mahdollisen edun. NumerollaCSGO sijoittuuedetäksesi kohti, sinun on oltava kaikin tavoin valmis voiton turvaamiseksi.

Parhaat CSGO-konsolikomennot

Konsolikomentoja on useita eri makuja – sellaisia, joita haluat käyttää joka kertamoninpelikäynnistyy ja ne, jotka ovat hyödyllisiä konsoliin, kun haluat tietyn tehosteen. Yleensä pelaajat lisäävät manuaalisesti komentoja konsoliin harjoitellakseen yksityisellä palvelimella tai muokatakseen autoexec-tiedostoaan. On todennäköistä, että joistakin näistä tulee myös CS2-konsolikomentoja.

Parhaita konsolikomentoja käyttävät CSGO:n huippuammattilaiset, kuten Oleksandr 's1mple' Kostyliev, Mathieu 'ZywOo' Herbaut ja muut. Ei ole yllättävää, että useimpien ammattilaispelaajien konsolin komennot ja asetukset näyttävät samalta. Aloittelijan kannattaa katsoa, ​​miltä ammattilaisasetukset näyttävät, mutta on tärkeää muistaa, että nämä konsolin komennot ovat puhtaasti henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Simplen asetusten käyttäminen ei paranna pelaamista, mutta hänen hiusristikkonsa tai hiiren herkkyyden kokeileminen saattaa auttaa sinua määrittämään omat mieltymyksesi.

Olemme koonneet CSGO-ammattilaisten perushiusristikko- ja videoasetukset, jotka voit syöttää manuaalisesti järjestelmääsi painamalla tilde-näppäintä (~) avataksesi konsolin.

s1mple CSGO-asetukset

 • Hiusristikko: cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 0; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -999; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1; cl_crosshaircolor_b 0; cl_crosshaircolor_g 255; cl_crosshaircolor_r 0.
 • Herkkyys: herkkyys 3,09; zoom_sensitivity_ratio_mouse 1 (400 DPI).
 • Näytä malli: viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1,5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0,75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1.
 • Hud: cl_hide_avatar_images ""; cl_hud_background_alpha "0.5; cl_hud_bomb_under_radar "0"; cl_hud_color "2"; cl_hud_healthammo_style "0"; cl_hud_playercount_pos "0"; cl_hud_playercount_showcount "0"; cl_hud_radar_scale "0.83"; cl_radar_always_centered "1"; cl_radar_icon_scale_min "0.6"; cl_radar_rotate "1"; cl_radar_scale "0.450000"; cl_radar_square_with_scoreboard "1"; cl_teammate_colors_show "1".

Zywoo CSGO -asetukset

 • Hiusristikko: cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshaircolor_b 50; cl_crosshaircolor_g 250; cl_crosshaircolor_r 50; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_sniper_width 1.
 • Herkkyys: herkkyys 2; zoom_sensitivity_ratio_mouse 0,8 (400 DPI).
 • Näytä malli: viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1,5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0,75; viewmodel_recoil 1; cl_righthand 1.
 • Hud: cl_hud_background_alpha "0,5"; cl_hud_bomb_under_radar "1"; cl_hud_color "0"; cl_hud_healthammo_style "0"; cl_hud_playercount_pos "0"; cl_hud_playercount_showcount "0"; cl_hud_radar_scale "1"; cl_radar_always_centered "1"; cl_radar_icon_scale_min "0.6"; cl_radar_rotate "1"; cl_radar_scale "0.7"; cl_radar_square_with_scoreboard "1".

Twistzz CSGO -asetukset

 • Hiusristikko: cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 3; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshaircolor_b 0; cl_crosshaircolor_g 0; cl_crosshaircolor_r 255.
 • Herkkyys: herkkyys 1,7; zoom_sensitivity_ratio_mouse 1 (400 DPI).
 • Näytä malli: viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1,5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0,75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1.
 • Hud: cl_hud_background_alpha "0,5"; cl_hud_bomb_under_radar "1"; cl_hud_color "5"; cl_hud_healthammo_style "0"; cl_hud_playercount_pos "0"; cl_hud_playercount_showcount "0"; cl_hud_radar_scale "1; cl_hud_bomb_under_radar "1"; cl_hud_color "5"; cl_hud_healthammo_style "0"; cl_hud_playercount_pos "0"; cl_hud_playercount_showcount "0"; cl_hud_radar_scale "1".

Tämä on paras tapa, jos olet uusi CSGO:ssa. Mutta jos haluat muokata asetuksiasi perusteellisesti ja viedä pelisi uudelle tasolle, sinun kannattaa tutustua edistyneisiin konfigurointikomentoihin.

Mikä on CSGO-asetustiedosto?

CSGO-konfiguraatio on tekstitiedosto, joka sisältää kokoelman konsolikomentoja, jotka mukauttavat pelin eri puolia. Asetustiedostojen avulla pelaajat voivat tallentaa haluamansa asetukset, näppäinsidokset ja muut mukautukset, joten heidän ei tarvitse syöttää niitä manuaalisesti joka kerta kun he aloittavat pelin. Autoexec on myös kätevä, jos matkustat LAN-tapahtumiin tai pelaat pelikahviloissa. Verkkokokoonpanon avulla voit kuljettaa CSGO-asetuksiasi missä tahansa.

CSGO-asetustiedoston sijainti

CSGO-kokoonpanon oletussijainti Windowsissa on seuraava:

 • Windows: C:\Ohjelmatiedostot (x86)\Steam\käyttäjätiedot\730\local\cfg.

Korvaa "" todellisella Steam-tunnuksellasi, joka löytyy Steam-asiakasohjelmasta napsauttamalla profiilisi nimeä. Jos et löydä Steam-kansiotasi C-asemaltasi, on mahdollista, että se sijaitsee toisella kiintolevyllä.

Luodaan CSGO:lle asetustiedosto

Luo CSGO:lle määritystiedosto seuraavasti:

 • Avaa tekstieditori, kuten Notepad tai Notepad++.
 • Lisää konsolikomennot, jotka haluat sisällyttää asetustiedostoon, kukin omalle rivilleen. Voit kopioida ylhäältä komennot luodaksesi autoexecin.
 • Tallenna tiedosto nimellä, jonka lopussa on ".cfg". Voit esimerkiksi tallentaa tiedoston nimellä "myconfig.cfg". Muista valita tiedostotyypiksi "Kaikki tiedostot" tallennettaessa, jotta tiedostoa ei tallenneta .txt-tunnisteella.
 • Siirrä asetustiedosto käyttöjärjestelmästäsi riippuen sopivaan kansioon.
 • Käynnistä CSGO ja avaa konsoli painamalla tilde-näppäintä (~). Kirjoita "exec myconfig" (ilman lainausmerkkejä) ja paina Enter suorittaaksesi konfigurointitiedoston. Jos nimesit asetustiedostosi jollain muulla nimellä, korvaa "myconfig" tiedostosi nimellä.

Mitä CSGO autoexecissäni pitäisi olla?

Voit lisätä lainausmerkkejä yllä oleviin CSGO pro -asetuksiin ja luoda niistä konfiguraation. Tyypillisesti autoexec sisältää seuraavat:

 • Hiusristikkoasetukset
 • Grafiikkaasetukset
 • Hud-asetukset
 • Asetukset fps:n tehostamiseksi

Olemme koonneet kaikki parhaat konsolikomennot kullekin kategorialle yhteen paikkaan, jotta voit luoda oman autoexecin CSGO:ssa.

Huomautus: Jos kirjoitat suoraan konsoliin, arvojen ympärillä ei tarvita lainausmerkkejä. Lisäämme lainauksia, jotta voit helposti luoda kertaluonteisen autoexecin liittämällä ne muistilehtiöön.

CSGO crosshair autoexec

Tässä on joitain konsolikomentoja hiusristikon asettamiseen CSGO:ssa:

cl_crosshairalpha "[arvo]"
Asettaa hiusristikon läpinäkyvyyden. Arvot vaihtelevat 0:sta (täysin läpinäkyvä) 255:een (täysin läpinäkymätön).

cl_crosshaircolor "[arvo]"
Asettaa hiusristikon värin. Arvot vaihtelevat välillä 0–5, jolloin 0 on vihreä, 1 on punainen, 2 on vaaleansininen, 3 on keltainen, 4 on tummansininen ja 5 on violetti.

cl_crosshairdot "[arvo]"
Vaihtaa pisteen ristikon keskellä. Arvo 0 poistaa pisteen käytöstä, kun taas arvo 1 ottaa sen käyttöön.

cl_crosshairgap "[arvo]"
Asettaa hiusristikon viivojen välisen raon koon. Arvo 0 saa viivat koskettamaan, kun taas suuremmat arvot lisäävät aukkoa.

cl_crosshairsize "[arvo]"
Asettaa hiusristikon koon.

cl_crosshairstyle "[arvo]"
Asettaa hiusristikon tyylin. Arvot vaihtelevat välillä 0-5, jolloin 0 on oletustyyli ja 1-5 ovat erilaisia ​​dynaamisia tyylejä.

cl_crosshairthickness "[arvo]"
Asettaa hiusristikon viivojen paksuuden.

Parhaat CSGO-grafiikkaasetukset

Haluat pienimmät mahdolliset asetukset pelatessasi CSGO:ta kilpailukykyisesti, koska se maksimoi FPS:si ja poistaa näyttäviä tehosteita. Tässä on joitain komentoja, jotka auttavat sinua muokkaamaan grafiikkaa:

Näytä kirkkaus
mat_monitorgamma "[arvo]"
Tämä muuttaa pelimaailman kirkkauden. Useimmissa autoexec-versioissa, joita olen nähnyt, se on asetettu välille 1.6-2.1. Auttaa poimimaan vihollisia tummemmista kulmista, kuten dust_2-tunneleista.

Moniytiminen renderöinti
mat_queue_mode "-1"
Kertoo tietokoneellesi, kuinka käsitellä CSGO:ta. Älä muuta tätä arvosta "-1", ellet tiedä mitä teet enemmän kuin me.

Suurin FPS-lukko
fps_max [arvo]
Asettaa pelin suurimman FPS:n. Luonnollisesti haluat tämän mahdollisimman korkealle ja vähintään palvelimen tiikrateelle (jälleen se on 64 matchmakingissä, 128 räätälöidyssä kilpailussa). fps_max_menu tekee saman yllättäen valikoissa.

Poista dynaaminen valaistus käytöstä
r_dynaaminen "0"
Sammuttaa dynaamisen valaistuksen, mikä joidenkin pelaajien mielestä häiritsee.

Poista hiukkaset käytöstä
r_drawparticles "0"
Sammuttaa moottorin hiukkaset.

Poista jäljityspalo käytöstä
r_drawtracers_firstperson "0"
Poistaa valomerkit aseistasi ammuttaessa. AKA on CSGO:n pahin osa. Jos joku olisi kertonut meille tästä komennosta pelin käynnistyessä, olisimme luultavasti nyt NiP:ssä.

Tallenna grafiikkaasetukset
mat_savechanges
Tämä säästää grafiikkavaihtoehtosi, joten ne ovat samat, kun seuraavan kerran käynnistät pelin. Tärkeä.

Parhaat CSGOHUD-asetukset

Tämä osio kattaa joitain tärkeitä osia – tutkan, muun HUD:n ja kuinka vähentää aseen bob CSGO:ssa.

Tutka

Kun lisäät tämän komentosarjan autoexec-tiedostoosi, koko kartta näkyy tutkalla koko ajan, mikä helpottaa vihollisten havaitsemista.

cl_radar_always_centered "0"
cl_radar_scale "0.3"
cl_hud_radar_scale "1.15"
cl_radar_icon_scale_min "1"
cl_radar_rotate "1"

HUD-asteikko
hud_scaling "[arvo]"
Muuttaa HUD:n kokoa kokonaisuudessaan. 0,8 näyttää olevan hyväksytty paras standardi.

Vaihda kohteen nimet
hud_showtargetid "[arvo]"
Ohjaa, näkyvätkö nimet vietäessä hiiren osoitinta pelaajien päälle.

Säädä HUD Alpha
cl_hud_background_alpha "[arvo]"
Muuttaa HUD-taustan peittävyyttä. 0.1 on vakio.

Asentopommin näyttö
cl_hud_bomb_under_radar "[arvo]"
Muuttaa pommin ilmaisimen sijaintia, kun sinulla on pommi. 1 on tutkan alla, 0 on inventaariossa.

Säädä HUD-väriä
cl_hud_color "[arvo]"
Vastaa pelin sisäistä valikkoa, joka valitsee HUD:n värin nollasta kymmeneen.

Vaihda avatarit minitulostaululla
cl_hud_playercount_showcount "0"
Näytetäänkö vain pelaajien lukumäärä tai kaikki heidän avatarinsa näytön tulostaulun yläosassa.

Siirrä näkymämallia
Tämä komentosarja siirtää aseesi mallia hieman pois tieltäsi ja poistaa käytöstä juoksun aikana esiintyvän bobin.

cl_righthand "1"
viewmodel_offset_x "0"
viewmodel_offset_y "-2"
viewmodel_offset_z "-2"
viewmodel_fov "54"
cl_bobamt_lat "0.1"
cl_bobamt_vert "0.1"
cl_bobcycle "0.1"
cl_viewmodel_shift_left_amt "0,5"
cl_viewmodel_shift_right_amt "0.5"

Voit muuttaa ensimmäisen komennon tässä "0", jos pidät vasenkätisen aseen. Tämä sarja on hyödyllinen katselualueen maksimoimiseksi ja häiritsevän animaation poistamiseksi.

Parhaat CSGOHUD-asetukset

Määritysmuokkauksien pyhä malja, näitä varten olet täällä. Et huomaa valtavaa tehostusta tämän komentosarjan käyttöönotosta, mutta se tasoittaa asioita 128-tick-palvelimissa.

hinta "128000"
cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
cl_interp "0"
cl_interp_ratio "1"
cl_lagcompensation "1"

Ääni

Ääni on naurettavan välttämätön, jos haluat välttää Counter-Strikeen hiipimisen. Joten tässä on, mitä konsoli antaa sinun tehdä tällä alueella.

Säädä päääänenvoimakkuutta
tilavuus "[arvo]"
Asteikko 0-1 parilla desimaalilla.

Äänikeskustelu päälle/pois
voice_enable "[arvo]"
0 pois päältä, 1 päälle. Jotkut pelaajat sitovat akey-näppäintä vaihtaakseen kahden vaihtoehdon välillä, kun he haluavat mykistää joukkueensa kytkinhetkellä:
sitoa "[avain]" "toggle voice_enable 1 0"

Äänen vastaanottovoimakkuus
voice_scale "[arvo]"
Säätää äänenvoimakkuutta, jolla vastaanotat puheviestintää muilta pelaajilta.

Säädä kaiutinasetuksia
windows_speaker_config "[arvo]"
Vastaa pelin sisäistä valikkoa, jonka avulla voit valita kuulokkeiden, 5.1 surroundin ja niin edelleen välillä. -1 valitsee automaattisesti, kun taas 1 on kuulokkeet, 3 on neljä kaiutinta, 4 on kaksi kaiutinta ja 5 on surround.

Säädä musiikin äänenvoimakkuutta
snd_musicvolume "[arvo]"
Muuttaa musiikin äänenvoimakkuutta. Monet asettavat tämän arvoon 0 häiriötekijöiden välttämiseksi.

Äänen viive
snd_mixahead "[arvo]"
Määrittää, kuinka paljon ääntä moottori puskuroi. Oletusarvo on 0,1z, kun taas monet pelaajat pitävät arvosta 0,05 tai pienempi. Tähän voi liittyä vakavia suorituskykyongelmia, mutta se kannattaa laskea mahdollisimman alhaiseksi, jotta saadaan välittömiä reaktioita.

Säädä kaukaisen äänen voimakkuutta
snd_headphone_pan_exponent "[arvo]"
Muuttaa kaukaisten äänien voimakkuutta. Korkeampi tarkoittaa kauempana olevaa karttatietoisuutta, mutta vaikeuttaa vihollisten havaitsemista lähempänä. Asteikko 0-100.

Kuinka ottaa harjoitustila käyttöön CSGO:ssa

Yksi konsolin hyödyllisimmistä työkaluista on räätälöity harjoitustila. Voit seurata, mihin luodit laskeutuvat, kuinka kranaatteja heitetään, pelata kartoilla, jotka eivät lopu, ja sijoittaa botteja haluamallasi tavalla. Sinulla on jopa ääretön määrä ammuksia ja voit ostaa aseita koko kartalta.

Jälleen harjoituskomentoja voidaan käyttää yksittäin, mutta voit myös luoda autoexecin. Avaa vain muistilehtiö ja luo erillinen harjoitus cfg edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti. Lisää parhaat konsolikomennot muistilehtiöön ja lisää mukautettu nimilappu. Nyt joka kerta, kun haluat luoda harjoituspalvelimen, voit kirjoittaa konsoliin "exec [tiedostonimi]".

Ota huijaukset käyttöön
sv_cheats "1"
Mahdollistaa huijaukset paikallisilla palvelimilla. Ilmeisesti tämä ei toimi pelatessasi palvelimella, johon sinulla ei ole järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksia, mikä on suurin osa niistä.

Ei joukkuerajoituksia
mp_limitteams "0"
Poistaa joukkueiden tasapainottamisen käytöstä sallien epätasapainoiset pelaajat ja botit.

Ei automaattista tasapainoa
mp_autoteambalance "0"
Sammuttaa automaattisen tasapainotuksen, pakollinen yllä olevien kanssa.

Tunnin mittaiset kierrokset
mp_roundtime "60"
mp_roundtime_defuse "60"
Asettaa kierrosajat 60 minuuttiin, jotta voit sotkea niin kauan kuin haluat.

Loputon raha
mp_maxmoney "60000"
mp_startmoney "60000"
Vaikka se ei ole teknisesti loputon, tämä asettaa rahasi tarpeeksi ostaaksesi niin paljon kuin haluat testaustarkoituksiin.

Ei jäätymistä kierroksen alussa
mp_freezetime "0"
Poistaa liikkumattomuuden ajan kierroksen alussa.

Osta missä ja milloin tahansa
mp_buytime "9999"
mp_buy_anywhere "1"
Voit ostaa missä tahansa kartalla missä tahansa kierroksen kohdassa.

Loppumattomat ammukset
sv_infinite_ammo "1"
Antaa aseille loputtoman määrän ammuksia.

Viisi kranaattipaikkaa
ammo_grenade_limit_total "5"
Voit kuljettaa yhteensä viisi kranaattia.

Lopeta lämmittely käynnistyksen yhteydessä
mp_warmup_end
Poistaa pelin lämmittelystä.

Käynnistä palvelin uudelleen
mp_restartgame "1"
Hyödyllinen joko autoexecin lopun puhtaalta pöydältä tai komennona käynnistääksesi uudelleen aina tarvittaessa.

Näytä kranaatin lentorata
sv_granade_trajectory "1"
sv_grenade_trajectory_time "10"
Ota käyttöön näyttää, missä kranaatit ovat kulkeneet vapauttamisen jälkeen, hyvä savusijoittelun testaamiseen.

Näytä luodin vaikutukset
sv_showimpacts "1"
sv_showimpacts_time "10"
Näyttää missä luodit laskeutuivat sekä kuinka paljon läpäisyä ne saavuttivat.

Potkia boteja
bot_kick
Potkii bottia.

Lisää botteja
bot_add_t
bot_add_ct
Hyödyllinen kohdeharjoitteluun.

Pysäytä robotit
bot_stop "1"
Estää botteja liikkumasta.

Tee roboteista matkivat pelaajaa
bot_mimic "1"
Saa botit jäljittelemään pelaajan liikkeitä, jolloin ne voidaan sijoittaa yhdistettynä bot_stopiin.

Ei klippiä
noclip
Kytkee ei leikkaustilan päälle. Hyödyllinen tasojen nopeaan tutkimiseen. Vaatii sv_cheats.

Jumala-tila
Jumala
Tekee sinusta haavoittumattoman. Voi olla hyödyllinen bot-peleissä tai hyppyjen harjoitteluun, jotka vahingoittavat sinua, jos epäonnistut. Vaatii sv_cheats.

Itsemurha
tappaa
Tappaa sinut kierrokselle. Saattaa tarvita, jos joudut oudolle paikalle tai haluat nollata soolokierroksen.

CSGO-näppäinsidonta

Voit myös käyttää autoexec-tiedostoa sidosten määrittämiseen. Ilmeisen ampumisen ja hyppäämisen lisäksi se sopii hyvin painikkeiden asettamiseen, joilla voit nopeasti ostaa yleisimmät tarvittavat tavarat – erilaiset kranaatit, eniten käytetyt aseet ja panssarit.

Näin komento toimii:

sitoa "[avain]" "[toiminto]"

Aliasing
Aliasing on paikka, jossa voit määrittää konsoliin uusia komentoja yhdistämällä muita. Tämä on hyödyllisin yhdessä sidosten kanssa, jotta yhdellä näppäimen painalluksella voidaan suorittaa suuri määrä konsolin komentoja.

alias [uusi komento] “[komento]; [komento]; [komento]"
Suosittu esimerkki on hyppy-heittosidos. Tallenna tämä komento, koska tämä on hyödyllinen:

alias "+hyppy" "+hyppy;-hyökkäys"; alias "-jumpthrow" "-jump"; bind alt “+hyppy”

Aliasilla voi tehdä monia monimutkaisia ​​asioita. Kokeile sitä ja etsi netistä muiden ihmisten autoexecejä tai katso alareunassa oleva linkkiluettelomme nähdäksesi, mitä voit saada aikaan.

Ota konsoli käyttöön
con_enable "1"
Mahdollistaa pääsyn konsoliin. Tämä voidaan kytkeä päälle pelin sisällä, mutta laita se autoexeciin, jos et halua koskaan huolehtia siitä.

Ota kehittäjätila käyttöön
kehittäjä "[arvo]"
Muuttaa konsolissa näytettävän tulosteen määrää. 0 on normaalia, kun taas 1 antaa sinulle hieman lisätietoja. Se on otettava käyttöön myös joidenkin komentojen kohdalla.

Korkein ping matchmakingille
mm_dedicated_search_maxping "[arvo]"
Tämä rajoittaa palvelimiin, joihin voit liittyä matchmakingin kautta niiden pingin perusteella. Karkeasti ottaen kaikki yli 100 ei ole todella pelattavissa, ja useimmat ihmiset pelaavat mieluummin alle 80:ssa.

Poista aseen kytkin käytöstä poimittaessa
cl_autowepswitch "0"
Tämä tarkoittaa, että et vaihda mihinkään maasta poimimaasi aseeseen. Et halua kävellä AK:n yli ampuessasi jotakuta pistoolilla ja yhtäkkiä käymässä läpi aseenvaihtoanimaatiota.

Sammuta Freezecam kuoleman yhteydessä
cl_disablefreezecam "1"
Poistaa smash-zoomin käytöstä ja jäätyy tappajaasi, kun kuolet.

Tallenna asetukset asetuksiin
host_writeconfig
Tämä varmistaa, että kaikki nämä asetukset ovat käytössä ja tallennettu. Aina hyvä idea, että tämä on viimeinen komento autoexecissä.

Kolmannen henkilön tila
kolmas henkilö
Siirtää näkökulman kolmanteen persoonaan. Vaatii sv_cheats. ensimmäinen henkilö laittaa sinut takaisin.

Kuinka käyttää CSGO-konfigurointigeneraattoria

Oletko liian laiska kopioimaan jokaista komentoa muistioon? Onneksi on helppo tapa löytää parhaat CSGO-asetukset luomalla taustalla autoexec.

 • Siirry Steam-yhteisötyöpajaan ja tilaa "crashz konfigurointigeneraattori” kartta
 • Käynnistä CSGO ja lataa työpajakartta
 • Voit valita täältä parhaan hiusristikon, näkymämallin, siteen, hudin ja paljon muuta.
 • Napsauta 'tallenna/lataa cfg' jollakin taululla.
 • Valitse seuraavaksi "näytä cfg" samalla taululla.
 • Uusi cfg-tiedostosi tulee näkyviin konsoliin.
 • Kopioi komennot muistilehtiötiedostoon ja lataa se verkkoon tai luo kopio.

Siinä on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi CSGO-konsolin komentojen käytön. Kannattaa katsoa myös meidänCSGO-käynnistysvaihtoehdotoptimoidaksesi pelisi. Jos haluat tietää, mitä on tulossa tulevaisuudessa, katso kaikki, mitä olemme onnistuneet kaivaa esiin koskienCounter-Strike 2:n julkaisupäiväja onko siitä muodostumassa kelvollinen seuraaja.

FAQs

Miten avata konsoli CSGO? ›

V) Ota konsoli käyttöön näin: siirry kohtaan Asetukset & Peliasetukset -> Ota kehittäjäkonsoli käyttöön. Voit tämän jälkeen avata konsolin painamalla näppäimistön aaltoviivamerkkiä ~.

Minkä ikäisille CS go on? ›

Counter-Strike: Global Offensive
Lajityyppiensimmäisen persoonan ammuntapeli, taktinen ammuntapeli
Pelimuotomoninpeli, yksinpeli
IkäluokitusKAVI: Yli 16-vuotiaille PC PEGI: 18 konsolit ESRB: Mature 17+ konsolit
AlustaLinux, Mac OS X, Windows
13 more rows

Paljonko CS Go maksaa? ›

Valven kehittämä Counter-Strike: Global Offensive on jatkossa pelattavissa ilmaiseksi. Peliin lisättiin myös päivityksenä myös selviytymispeli eli niin sanottu battle royale -pelitila.

Mikä konsoli kannattaa ostaa? ›

Jos haluat nauttia pelaamisesta 4K-resoluutiolla 120 fps -kuvataajuudella, ovat Xbox Series X ja PlayStation 5 -konsolit sinun valintasi. Nintendo Switch on monipuolinen viihdejärjestelmä, joka voidaan yhdistää televisioon tai ottaa mukaan käsikonsolin tavoin.

Mikä on paras konsoli? ›

Xbox One S on peruskone, kun taas Xbox One X on tehokkaampi. Xbox One X tarjoaa myös 4K-pelaamista, ja sen pelit ovat graafisesti paremman näköisiä. Kaikki Xbox One -pelit toimivat kummallakin konsolilla. – Xbox One X on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain pelikonsoli eli se on jopa tehokkaampi kuin PS4 Pro.

Saako alle 18-vuotias pelata k-18 pelejä? ›

Kuvaohjelmalaki kieltää K-18-merkityn pelin myymisen alaikäiselle, mutta peliliikkeiden mukaan osa vanhemmista hankkii pelejä lapsilleen. Kansallisen audiovisuallisen instituutin erityisasiantuntija Hanna Happo huomauttaa, että aikuisille suunnattujen pelien ostaminen alaikäiselle on lain hengen vastaista.

Kauanko yksi CS peli kestää? ›

Yksi kierros kestää maksimissaan 1 minuutin ja 45 sekuntia. Kierros päättyy, kun joukkue on saanut tehtävänsä suoritettua tai eliminoitua kaikki viholliset. Yksi kilpailullinen ottelu saattaa kestää enimmillään jopa puolitoista tuntia.

Miten saada ilmaisia skinejä CS:GO? ›

CS:GO free skins tulevat täysin sattuman varaisesti kohdalle

Tai sitten peli heittää jonkin muutaman kymmenen sentin arvoisen. Tähän ei ole mitään sääntöä eikä pelaaja itse voi siihen vaikuttaa. Jos siis ilmaisia skinejä haluaa saada, on vain pelattava kuten ennenkin ja odotettava, että tuuri osuu kohdalle.

Mikä on lyhenne CS? ›

senttisiemens, tunnus cS, konduktanssin yksikkö Counter-Strike, CS, tietokonepeli. vasemmalla kädellä, c.s., italian sanoista colla sinistra, nuottikirjoitusmerkintä, jolla osoitetaan instrumenttia soittava käsi. Computer science, tietojenkäsittelytiede.

Missä myydä CS Go skinejä? ›

Steamin omassa markkinapaikassa skinejä voi ostaa sekä myydä. Siellä myymällä Steam ottaa 15% myyntihinnasta lisäkuluja – lisäksi Steam-tilin saldoa ei voi siirtää takaisin pankkitilillesi. Kolmansien osapuolien kauppapaikkoja ovat mm. Skinport, suomalainen CSGOKeisari, Skinbaron ja CSMoney.

Paljonko CS vie tilaa? ›

Tallennus: 15 GB kiintolevytilaa. Äänikortti: OpenAL-yhteensopiva.

Miten ladata Counter-strike? ›

Näin lataat ja asennat pelin Counter-Strike: Global Offensive ilmaiseksi
 1. Napsauta Lataa-painiketta, ja uusi välilehti avautuu ja vie sinut Counter-Strike: GO -lataussivulle.
 2. Napsauta Pelaa-painiketta.
 3. Ponnahdusikkuna avautuu ja ilmoittaa, että sinun on ensin ladattava Steam.

Miksi CS pätkii? ›

Jos CSGO pätkii todennäköisesti sinulla on jo videoasetukset asetettu alhaisimmalle mitä voi, mutta aloitetaan nyt kummiskin tällä. Moni Pro-pelaaja itseasiassa suosii pelaamista alhaisilla grafiikka-asetuksilla, koska se voi jopa helpottaa vihollisten näkemistä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated: 24/10/2023

Views: 6537

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.