CS:GO-konsolin avaaminen teki helpoista ja hyödyllisistä komennoista (2023)

Jotta voit avata konsolin CS:GO:ssa, sinun on ensin aktivoitava se. Tämä on helppo tehdä pelin vaihtoehtojen kautta. Sen jälkeen voit käyttää kaikkia konsolin komentoja, esimerkiksi näyttääksesi FPS:n tai potkiaksesi botteja.

Tietoja kehittäjäkonsolista:

 • Aktivoi konsoli
 • Konsoli ei aukea?
 • Vaihtoehtoisia tapoja avata konsoli
 • Hyödyllisiä konsolikomentoja

Aktivoi ja avaa konsoli

Konsoli ("Kehittäjäkonsoli") on hyödyllinen työkalu CS:GO:ssa. Niillä voidaan ohjata pelin eri toimintoja ja tehdä yksityiskohtaisia ​​asetuksia, joita ei löydy mistään muualta.

CS:GO-konsolin avaaminen teki helpoista ja hyödyllisistä komennoista (1)

Voit aloittaa konsolin käytön suorittamalla vain kaksi yksinkertaista vaihetta.

Ensin sinun on aktivoitava konsoli. Käynnistä CS:GO ja siirry asetusten "Peli"-välilehdelle, josta löydät "Aktivoi kehittäjäkonsoli" ensimmäisten merkintöjen joukossa. Aseta tämän merkinnän arvoksi "Kyllä", jotta voit avata konsolin ollenkaan.

CS:GO-konsolin avaaminen teki helpoista ja hyödyllisistä komennoista (2)

Nyt sinun on määritettävä avain, jolla avaat konsolin. Voit tehdä tämän siirtymällä asetuksiin "Näppäimistö/hiiri" ja napsauttamalla "UI" -välilehteä. Viimeinen merkintä alareunassa on "Avaa konsoli" - määritä avain sille.

Valitsimme tässä esimerkissä F3. Sinulla on vapaa valinta.

Etkö voi avata konsolia?

Jos konsoli ei toimi sinulle, seuraavat seikat voivat auttaa vianmäärityksessä:

 1. Joissakin tilanteissa, esimerkiksi palvelimen selaimessa ja latausnäytössä, konsolia ei voi avata. Sen pitäisi kuitenkin aina toimia päävalikossa ja ottelussa. Pelin käynnistämisen jälkeen saatat joutua napsauttamaan hiirtä päävalikossa ennen kuin konsolin avauspainike reagoi.
 2. Saatat joutua käynnistämään pelin uudelleen, kun olet tehnyt tarvittavat asetukset konsolin aktivoimiseksi.
 3. Tarkista, oletko vahingossa vaihtanut näppäimistöasettelun englanninkieliseksi Windowsissa. Silloin jotkin näppäinsidokset eivät toimi niin kuin pitäisi. Tämä voi olla erityisen tärkeää tässä tapauksessa, koska konsoli haluaa olla erikoismerkkien päällä. Esimerkiksi Windowsissa näet "DEU" tai "ENG" kellon oikeassa alakulmassa. Windows 10:ssä näppäimistön asettelua voidaan muuttaa painamalla Alt+Shift tai Windows-näppäin+välilyönti.
 4. Jos teit manuaalisia muutoksia tiedostoon config.cfg tai kirjoitit erilaisia ​​komentoja autoexec.cfg-tiedostoon, tämä saattaa mahdollisesti korvata avaimesi asetuksissa määritetyn konsolin avaamiseksi. Varmista, ettei päällekkäisyyksiä ole.

vaihtoehtoisia vaihtoehtoja

On myös kaksi vaihtoehtoista tapaa aktivoida konsoli CS:GO:ssa. Voit tehdä tämän pelin ulkopuolella.

Avaa konsoli automaattisesti pelin käynnistyessä

Yksinkertaisin vaihtoehto on käynnistysparametri, joka avaa konsolin automaattisesti pelin alkaessa. Avatun konsolin avulla voit sitten laittaa sen avaimelle.

Siirry pelikirjastoosi Steamissa. Napsauta hiiren kakkospainikkeella CS:GO:ta ja avaa ominaisuudet. Suoraan ensimmäisessä välilehdessä on "Aseta käynnistysasetukset...", josta voit valita.

CS:GO-konsolin avaaminen teki helpoista ja hyödyllisistä komennoista (4)

Jos napsautat sitä, uusi ikkuna avautuu. Siellä olevaan kenttään sinun on nyt syötettävä aloitusparametri "-konsoli"lisää.

CS:GO-konsolin avaaminen teki helpoista ja hyödyllisistä komennoista (5)

Tästä eteenpäin aina kun käynnistät CS:GO:n, sinulla on automaattisesti konsoli edessäsi. Sillä ei ole väliä, onko se aktivoitu aiemmin vai ei.

Voit nyt käyttää avointa konsolia määrittääksesi sen oikein, jotta voit käyttää sitä manuaalisesti tulevaisuudessa. Tätä varten tarvitset kaksi komentoa, jotka sinun on annettava yksitellen:

con_enable 1

sitoa F3-vaihtokonsoli

Kuten edellä jo mainittiin, voit tietysti syöttää myös minkä tahansa muun näppäimen F3:n sijaan riippuen siitä, mitä sinulle ei ole vielä määritetty.

Kun tämä on tehty, voit poistaa aloitusparametrijoukon Steam-kirjaston kautta, jotta konsoli ei avaudu aina pelin käynnistyessä. Lopuksi voit nyt kutsua niitä asettamallasi avaimella.

Asenna konsoli config.cfg:n kautta

Toinen vaihtoehto, joka ei edes vaadi pelin käynnistämistä, on tämäconfig.cfgmuokata. Tämä tiedosto löytyy "\Steam\userdata\123456\730\local\cfg"-kansiosta, jossa "123456" korvataan henkilökohtaisella tilitunnuksellasi. Voit avata ne tekstieditorilla.

Sisällä olevan luettelon yläosassa on useita "sidos"-komentoja. Nämä ovat pelin avainsidoksia. Siellä voit yksinkertaisesti lisätä uuden merkinnän jonnekin, joka määrittää komennon avata konsoli mille tahansa näppäimelle. Lisäämäsi rivin pitäisi näyttää tältä:

sitoa "F3" "toggleconsole"

Siinä ei ollut kaikki. Sinun on vieritettävä vielä alaspäin muuttaaksesi komentoa aktivoidaksesi konsolin arvosta 0 arvoon 1.

con_enable 1

Tallenna tiedosto ja käynnistä CS:GO. Tässä esimerkissä voit nyt käyttää F3-näppäintä avataksesi konsolin.

Hyödyllisiä konsolikomentoja

Vaikka sitä kutsutaankin kehittäjäkonsoliksi, se tarjoaa sinulle muutamia vaihtoehtoja pelaajana. Mutta mitkä ovat hyödyllisiä konsolikomennot? Se riippuu aina siitä, mitä haluat saavuttaa.

On olemassa monia erilaisia ​​komentoja. Jotta asiat olisivat selkeitä, luettelemme vain muutamia useimmin käytetyistä komennoista ja niiden toiminnasta.

Potkia boteja, muuta kierrosaikoja jne.

Ensinnäkin joitain komentoja, joita voidaan käyttää pääasiassa offline-otteluissa:

karttaPerässä on kartan nimi. Aloittaa offline-ottelun määritetyllä kartalla olevia botteja vastaan.
muutostasoPerässä on kartan nimi. Vaihtaa määritettyyn karttaan.
bot_kickHeittää kaikki botit (= tietokoneohjatut pelaajat) pois pelistä. Jos sen jälkeen syötetään nimi, vain vastaava botti poistetaan.
bot_addLisää peliin botin. Bot_add_ct:n ja bot_add_t:n avulla botti voidaan lisätä tiettyyn tiimiin.
mp_autoteambalance 0Poistaa automaattisen joukkueen tasapainotuksen käytöstä.
mp_warmup_endLämmittelyvaihe päättyy välittömästi.
mp_freezetime 0Jäädytysaika sekunneissa, 0:ssa ei ole loogisesti enää ja voit aloittaa juoksemisen heti kierroksen alussa.
mp_roundtime_defuse 60Pidentää kierrosajan pommin hävitystilassa 60 minuuttiin.
mp_roundtime_hostage 60Pidentää panttivankien pelastuskierrosajan 60 minuuttiin.
mp_roundtime 60Pidentää kierrosajan 60 minuuttiin kaikissa muissa tiloissa. Toimii vain pommin hävittämisessä ja panttivankien pelastamisessa, jos kaksi ylintä arvoa on asetettu 0:ksi.
mp_restartgameSeuraa numero, yleensä 1. Aloittaa ottelun uudelleen määritetyn sekuntimäärän jälkeen.

Rajoittamaton määrä kranaatteja ja ammuksia, kuolemattomuus – koulutustilaukset

Jos haluat kokeilla jotain yksin kartalla, seuraavista komennoista voi olla apua:

sv_cheats 1Voidaan asettaa vain offline-otteluissa tai palvelimen järjestelmänvalvojan toimesta. Mahdollistaa suojattujen komentojen käytön. Tämä sisältää sisäänrakennetut huijaukset ja komennot, jotka vaikuttavat näyttöön tai pelaamiseen. Välttämätön seuraaville komentoille.
Jumalahaavoittumattomuus sinulle.
jumalatHaavoittumattomuus kaikille pelaajille.
noclipVoit lentää jopa seinien läpi.
sv_infinite_ammoSeuraa 1 tai 2. Äärettömät ammukset: 1:llä ammuksia ei käytetä ollenkaan, 2 kohdalla sinun on ladattava uudelleen normaalisti.
sv_granade_trajectory 1Säiliöiden liikerata näytetään.
cl_drawhud0:lla voit piilottaa HUD:n, arvo 1 aktivoi sen uudelleen.
r_drawviewmodelTämän komennon asettaminen arvoon 0 piilottaa aseen.
sv_showimpactsNäyttää mihin laukauksesi osuvat. Punainen on se, mitä näet ja sininen, mitä palvelin on rekisteröinyt. Arvolla 1 näytetään molemmat, ja 2:lla vain se, mitä sinulle asiakkaana ennustettiin.
sv_showimpacts_penetration 1Lisäys yllä olevaan komentoon. Näyttää lisätietoja (kuten aiheutetun vahingon), kun luoti läpäisee seinän tai esineen.
sv_showimpacts_timeKesto sekunneissa, kuinka kauan ilmaisimet ja tiedot luodinreikistä ovat näkyvissä. Enintään 10 sekuntia mahdollista.

Näytä FPS ja ping, pelaa demoja jne.

Seuraavassa on useita hyödyllisiä näyttöjä ja ominaisuuksia:

cl_showfps 1Näyttää FPS:n ("Frames per Second").
net_graph 1NäyttääNetGraphjoka sisältää tietoa suorituskyvystä ja yhteydestä.
demouiAvaa käyttöliittymän demojen (= tallenteiden) toistamista varten.
demo_indexTämän komennon syöttäminen ennen demon lataamista nopeuttaa vierittämistä huomattavasti.
cl_mute_enemy_team 1Teksti- ja äänikeskustelut vastustajien pelaajilta estetään.
cl_righthandMahdollistaa aseen käden vaihtamisen: 0 = vasenkätinen ase, 1 = oikeakätinen (oletusasetus).

Liity palvelimelle, muuta asetuksia ja muuta vastaavaa

Lopuksi muutama yleiskäsky:

kytkeäPerässä IP-osoite. Yhdistää sinut suoraan palvelimeen.
SalasanaJos haluat muodostaa yhteyden palvelimeen, joka on suojattu salasanalla konsolin kautta, voit kirjoittaa tämän komennon ja salasanan ensin.
katkaistaKatkaisee yhteyden palvelimeen ja vie sinut takaisin päävalikkoon.
lopettaaLopettaa pelin ja vie sinut takaisin työpöydälle.
TilaNäyttää tietoja palvelimella olevista pelaajista, mukaan lukien Steam-tunnukset.
äänenvoimakkuuttaMäärittää kokonaistilavuuden, arvot 0 - 1.
herkkyysHiiren herkkyys pelissä.

Lisää ohjeita ja ideoita

Tämä ote komennoista auttaa sinua esimerkiksi harjoittelussa ja näyttää mielenkiintoisia asetuksia. CS:GO:ssa on tietysti lukemattomia muita konsolikomentoja. Mutta useimmat niistä ovat mielenkiintoisia vain, jos haluat syventää aihetta. Tarkemman luettelon löydät osoitteestaValve Developer Wiki.

Konsolin avulla voit nyt mmNäytä FPS, vaihda tutka taiHarjoittele kranaatinheittoja konfiguroinnin avulla.

FAQs

Miten avata konsoli CSGO? ›

V) Ota konsoli käyttöön näin: siirry kohtaan Asetukset & Peliasetukset -> Ota kehittäjäkonsoli käyttöön. Voit tämän jälkeen avata konsolin painamalla näppäimistön aaltoviivamerkkiä ~.

Mikä konsoli kannattaa ostaa? ›

Jos haluat nauttia pelaamisesta 4K-resoluutiolla 120 fps -kuvataajuudella, ovat Xbox Series X ja PlayStation 5 -konsolit sinun valintasi. Nintendo Switch on monipuolinen viihdejärjestelmä, joka voidaan yhdistää televisioon tai ottaa mukaan käsikonsolin tavoin.

Mikä on paras konsoli? ›

Xbox One S on peruskone, kun taas Xbox One X on tehokkaampi. Xbox One X tarjoaa myös 4K-pelaamista, ja sen pelit ovat graafisesti paremman näköisiä. Kaikki Xbox One -pelit toimivat kummallakin konsolilla. – Xbox One X on tällä hetkellä markkinoiden tehokkain pelikonsoli eli se on jopa tehokkaampi kuin PS4 Pro.

Miten ladata Counter-strike? ›

Näin lataat ja asennat pelin Counter-Strike: Global Offensive ilmaiseksi
 1. Napsauta Lataa-painiketta, ja uusi välilehti avautuu ja vie sinut Counter-Strike: GO -lataussivulle.
 2. Napsauta Pelaa-painiketta.
 3. Ponnahdusikkuna avautuu ja ilmoittaa, että sinun on ensin ladattava Steam.

Kauanko yksi CS peli kestää? ›

Yksi kierros kestää maksimissaan 1 minuutin ja 45 sekuntia. Kierros päättyy, kun joukkue on saanut tehtävänsä suoritettua tai eliminoitua kaikki viholliset. Yksi kilpailullinen ottelu saattaa kestää enimmillään jopa puolitoista tuntia.

Miten saada ilmaisia skinejä CS:GO? ›

CS:GO free skins tulevat täysin sattuman varaisesti kohdalle

Tai sitten peli heittää jonkin muutaman kymmenen sentin arvoisen. Tähän ei ole mitään sääntöä eikä pelaaja itse voi siihen vaikuttaa. Jos siis ilmaisia skinejä haluaa saada, on vain pelattava kuten ennenkin ja odotettava, että tuuri osuu kohdalle.

Miksi CS pätkii? ›

Jos CSGO pätkii todennäköisesti sinulla on jo videoasetukset asetettu alhaisimmalle mitä voi, mutta aloitetaan nyt kummiskin tällä. Moni Pro-pelaaja itseasiassa suosii pelaamista alhaisilla grafiikka-asetuksilla, koska se voi jopa helpottaa vihollisten näkemistä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 08/11/2023

Views: 6535

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.