Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (2023)

6:18Counter-Strike: Global Offensive – Näin hyvä ampujasta on tullut!

Yhdellä puolellaSisällysluettelo

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (3)

Jatka GameStar Plusilla

Jos hyvät pelit ovat sinulle tärkeitä.

Erikoisraportteja, analyyseja ja taustoja roolipelisankareille, harrastuskenraaleille ja yksinpelifaneille - asiantuntijoilta, jotka tietävät, mitä pelataan. Omat edut:

Kaikki GameStarin artikkelit, videot ja podcastit

Ilmainen bannereista ja videomainoksista

Helppo peruuttaa verkossa

Nyt pidemmälle

Sisällysluettelo

Johdanto
Ammunta pitää opetella
Globaali eliitti

2

Smurfereista ja huijareista
Counter Strike elää

3

Johtopäätös

4

luokitus

JosVastaisku maailmanlaajuinen hyökkäysElokuussa 2012 lanseerattu ilmeisimpiä muutoksia olivat myösCounter-Strike 1.6jaCounter-Strike: Lähdemukautetut kartat ja uudet pelitilat. Esimerkiksi Dustilla oli uusi portaikko, ja sen sijaan, että vain istuttaisit pommeja ja vapauttaisit panttivankeja, CS:GO:ssa voitti myös asevarustelun (team deathmatch, jossa saat uuden aseen sen tappamisen jälkeen) tai tuhoa ( pienet pommikartat, myös automaattisella aseiden vaihdolla).

Jokainen, joka osti ja pelasi pelin sen julkaisuhetkellä antaakseen sen mätää Steam-kirjastossaan muutaman viikon kuluttua ajatuksesta "Oi kyllä, CS...", mutta nyt se alkaa uudelleen, hieroo silmiään . Siellä on tapahtunut paljon: uusia karttoja, vanhoja karttoja uudella ulkoasulla, uutta asetuntumaa, uusia matchmakingeja ja - värikkäitä aseita.

Huomautus: Alkuperäinen testi
Tämä on tarkistuskäynti. Vuonnaalkuperäinen CS:GO testivuodesta 2012 arviomme oli: 84 pistettä.

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (4)Tältä ottelu näyttää katsojatilassa. Hahmon vamman asteen osoittaa muun muassa punainen väritys.

Ammunta pitää opetella

Kun CS:GO julkaistiin, me (emmekä vain me) emme olleet liian iloisia Valven sopimuskehittäjä Hidden Path -aseisiin tekemästä säädöstä. AK 47:n hajoamiskäyttäytymistä jatkuvassa tulessa oli aluksi vaikea ymmärtää, mutta siitä tuli vain erilaisten paikkojen avulla nykyinen kiinteä malli. Ja tätä voidaan torjua paljon paremmin opetetuilla hiiren liikkeillä, jotta vastustaja todella kaatuu eikä vain hänen takanaan oleva seinä ole täynnä reikiä.

Jokaisen asemallin hallitsevilla on huomattava etu verrattuna pelaajiin, jotka vain pitävät siitä kiinni.Enemmän kuin koskaan, CS:GO on ampuja ihmisille, jotka nauttivat itsensä parantamisesta pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Plus-raportti:Counter-Strike: Global Offensive -ilmiö

Asekauppa
Elokuusta 2013 lähtien CS:GO:ssa on ollut värikkäitä aseita ja veitsiä. Ne jaetaan satunnaisesti ottelun lopussa tai ne ovat tasaisesti satunnaisesti jakautuneissa laatikoissa. Laatioiden avaamiseen tarvitsemme avaimen, joka maksaa noin 2,30 euroa kappale. Ja kummiäiti-sattuma päättää, minkä useista aseen skineistä otat sitten ulos laatikosta. Mitä harvinaisempia (ja koristeellisempia), sitä arvokkaampia nahat ovat.

Erityisesti harvinaiset veitset myydään Steamin sisämarkkinoilla 360 euroon asti. Siellä ansaitut rahat jäävät Steamiin, ja ne voidaan käyttää siellä vain uudelleen esimerkiksi peleihin tai uusiin ase skineihin. Valvella on prosenttiosuus kaupasta. Skinejä voi kuitenkin myydä myös muilla tavoilla, kuten Ebayssa. Asekauppaa voidaan hyvinkin pitää Valven tuhmana Free2Play-mekanismina, mutta se jää lopulta vain valinnaiseksi tarjoukseksi.

360 euroa: M4A1-S360 euroa: P250300 euroa: veitsi

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (5)Tämä M4A1 ei ole vain koristeltu monimutkaisesti, vaan se julkaistiin Dreamhack 2014 -finaaliottelussa Ninjas in Pyjamas ja LDLC:n välillä. Tästä syystä Dreamhack 2014:n koristeelliset tarrat, Ninjat pyjamissa ja LDLC.

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (6)Näitä P250-malleja koristavat muun muassa Keyd Starsin, Virtus.pron ja Katowicen viimeisimmän ESL One -turnauksen tarrat.

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (7)CS:GO-pelaajan pitäisi tällä hetkellä purra monogrammia peppuun, hän myi äskettäin tämän veitsimallin 3 sentillä. Yleensä sillä käydään kauppaa paljon korkeammalla.

Julkaisun jälkeen Valve on tehnyt jatkuvasti säätöjä aseisiin, esimerkiksi maaliskuussa tehdyllä viimeisellä suurella päivityksellä liikenopeus AWP:llä zoom-tilassa väheni huomattavasti. Seurauksena on, että tarkka-ampujat tarjoavat helpomman kohteen. Erityisesti, kun zoomaamme nurkkien ympäri zoomin ollessa päällä, näemme tarkka-ampujan vartalon ratkaisevan nanosekuntia ennen kuin he ovat itse laukauksessa.

Siitä huolimatta, ainakin satunnaisissa peleissä (kymmenen vastaan ​​kymmenen, ei joukkueen tulipaloa, joukkueen törmäys estetty, Kevlar-liivi ja kypärä vapaa) pelaajia juoksentelee edelleen aivan liian monta isopistoolia. Mutta se ei todennäköisesti muutu ennen tuomiopäivää.AWP on vain seksikäs valtavilla vahinkoarvoillaan.

Globaali eliitti

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (8)Ns. aktiivinen ryhmä sisältää kartat, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla matchmakingin.

Kilpailupeleissä asiat ovat toisin. Niitä pelataan turnausolosuhteissa (5v5, joukkue tuli ja törmäys käytössä, ei ilmaispelejä), ja kestää melko kauan säästää tai voittaa muutama kierros, ennen kuin sinulla on varaa AWP:hen. Kilpaileva peli oli jo olemassa, kun Global Offensive julkaistiin, mutta nyt rivejä on lisätty antamaan sille oikea käänne.

Vain Valven yksityiskohtaisesti tunteman algoritmin avulla peli laskee yksilön taidot, sijoittaa heidät paremmuusjärjestykseen ja jakaa heille matchmakingin avulla pelejä, joissa he tapaavat yhtä hyviä joukkuetovereita ja vastustajia. Tavoitteena on tietysti jatkuvasti nousta riveissä vähitellen parantamalla. Useimmat pelaajat tähtäävät sijalle 18, jota kutsutaan yksinkertaisesti "Global Eliteiksi". Mutta vain todella erinomaiset pelaajat saavuttavat sen.

Dust 2Mirage

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (9)Ylivoimaisesti suosituin kaikista kartoista: Dust 2. Helppo oppia, hyvä pelata.

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (10)Heti Dust 2:n jälkeen Mirage on pelaajien suosiossa toinen.

Kaiken kaikkiaan matchmaking toimii erinomaisesti. Suurin osa peleistä, joita olemme pelanneet tähän mennessä, ovat olleet melko tasaisia. Huomattavan selkeitä voittoja tai tappioita syntyy kilpailupeleissä, kun jossakin joukkueessa on huono viestintä, eli kun selkeitä ilmoituksia ei tehdä (äänichat aktivoituu automaattisesti) tai kun häirintä aiheuttaa levottomuutta pelissä. Mutta kun asiat menevät hyvin, kaikki vetäytyvät yhteen ja lopulta voittavat, silloin ilo ja tyytyväisyyden tunne ovat niin voimakkaita, että lopulta kaikki yleensä taputtavat toisiaan selkään.

Parannetut kartat
Valve säätelee jatkuvasti jopa vuosien varrella testattuja kortteja parantaakseen niitä. Tunnettu kartta "Train" uudistettiin hiljattain, jotta se olisi reilumpi matchmaking-peleissä. Erittäin tärkeä kaikissa matchmaking-peleissä: kranaatit, erityisesti savukranaatit, jotka estävät näkökentän.

Counter-Strike: Global Offensive im Test - Mene, mene, mene! (11)Karttajuna uudistettiin vasta maaliskuussa. Tässä pelissä neljä savukranaattia huuruttaa tärkeitä paikkoja pommipaikalla A.

Vakava vinkki: Älä pelaa Global Offensivea saksaksi, vaan englanniksija sisällytä karttojen näkyvien paikkojen nimet. Parihaussa heitetään yhteen kaikkien kansallisuuksien kanssa, ja jopa ranskalaisilla, jotka muuten vastustavat vieraita kieliä, ei yleensä ole ongelmia kommunikoida englanniksi CS:GO-pelin aikana.

Tietenkin tapaat aina ihmisiä, jotka eivät ole kiinnostuneita älykkäästä viestinnästä ja jotka mieluummin loukkaavat ihmisiä kiertueella. Sitten on useita vaihtoehtoja: jätä rohkeasti huomioimatta saarna tai yritä saada pelaaja pois ottelusta äänestämällä. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että joudut elämään botin kanssa jälkeenpäin, uutta pelaajaa ei määrätä meneillään olevaan peliin.

Loppujen lopuksi voit ottaa botin haltuunsa oman kuolemasi jälkeen. Olemme jo voittaneet otteluita, joissa matkustimme kahden botin kanssa. Muuten, jokainen, joka lähtee käynnissä olevasta pelistä yksin, estetään parittelusta. Tämä voi kestää jopa seitsemän päivää.

79

Counter-Strike: Global Offensive - Screenshots ansehen

FAQs

Can I test my mic in CS:GO? ›

Start the game and press 'k' and speak. Hope it works that way. Also make sure that your name is showing with a symbol of mic on the bottom left corner of your screen when you are using your mic.

Why can't my teammates hear me in CS:GO? ›

Check That Counter Strike: Global Offensive Has Access to Your Microphone. The first thing to try is checking the settings to ensure that CS:GO is allowed to access your microphone. If you have disabled automatic permissions to access the microphone, CS:GO may not have access to it.

Why isn't my mic working in CS:GO? ›

One of the most common reasons the mic stops working in CS:GO is that the voice setting reverts to disabled at random. As a result, the game doesn't use the microphone. Removed Microphone Permissions. In some cases, particularly after a Windows update, applications with access to your microphone can lose it.

How do I test if my mic is working? ›

In Sound settings, go to Input and under Test your microphone, look for the blue bar that rises and falls as you speak into your microphone. If the bar is moving, your microphone is working properly. If you aren't seeing the bar move, select Troubleshoot to fix your microphone.

How can I test my mic sound? ›

Online Mic Test Tool 👇
 1. Click the 'request microphone access' button.
 2. Click 'allow' on the popup that appears.
 3. Click 'Record' to start recording your mic.
 4. If your mic is working, you'll see a moving sound wave as you speak.
 5. Click 'Stop' to finish your recording test.
Jan 5, 2023

Why can't i hear team voice? ›

If you are unable to hear any sound in a Teams meeting: Check your Teams audio settings to make sure the correct speaker device is selected. Check the speaker device is not muted, on low volume or switched off.

Why can't my team hear me in squad? ›

Squad mic not working may indicate your audio driver is faulty or outdated. To avoid the compatibility issues with Squad and keep your microphone working with the best performance, you should update your audio driver on a regular basis.

Why can't I hear CS:GO through my headset? ›

Click "Audio Settings" and then click on the "Audio" tab. Make sure that "Audio Output Configuration" is set to "headphones" Make sure your "Master Volume" isn't muted or turned down too low.

Can you play CS:GO without a mic? ›

Without it, the game wouldn't be the same. However, to communicate in CS:GO, you need a good headset and the ability to use your microphone inside the game. From time to time, there is a problem that you need to fix to this, and the solution to that problem is presented below.

Why is my mic not talking? ›

Try the following solutions: If your headset has a Mute button, make sure it isn't active. Make sure that your microphone or headset is connected correctly to your computer. Make sure that your microphone or headset is the system default recording device.

Why my mic can't detect? ›

For example, your computer may fail to detect your microphone even if it is plugged in. Some of the more obvious reasons for this cause include a malfunctioning port or microphone. It could also happen due to driver issues or Windows interfering with the microphone's driver.

How do I fix my mic on Steam? ›

You can access your chat settings via the gear icon in the upper right corner of your Steam Friends list.
 1. Open your settings. Steam voice settings: ...
 2. Check your devices. ...
 3. Adjust input volume/gain. ...
 4. Adjust voice transmission threshold. ...
 5. Adjust advanced options. ...
 6. Test other hardware.

How do I test my mic before a meeting? ›

Select the meeting that you want to join. Before you join the meeting, at the bottom of your preview tile, you'll find your peripheral devices, such as mic, speaker, and camera. To check your audio and video, at the bottom of the preview tile: To test your microphone, click Microphone and speak.

How do I test my mic on Steam? ›

To open these settings, open your Friends & Chat in the bottom right of the Steam client and selecting the gear icon in the upper right. - from here you can use the button "Start Microphone Test" to test your mic settings (expect echoes if you don't have earphones!) If it works, go ahead and test it in-game.

Can you hear voice chat in CS:GO demos? ›

Counter-Strike: Global Offensive

Can't. If you want that, you'll have to record the game as you play. I suggest using OBS studio or Streamlabs OBS as both are not only great streaming software, but also great recording software.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated: 07/10/2023

Views: 6539

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.