Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (2023)

Jaa TwitterissäJaa FacebookissaJaa PinterestissäJaa LinkedInissäJaa sähköpostilla

Chase Freedom Flex ja Chase Freedom Unlimited ovat loistavia maksuttomia, käteispalautuksia tarjoavia luottokortteja. Ne ovat myös olennaisia ​​​​osia hyvin pyöristetyssä Ultimate Rewards -ansaitsevassa lompakossa.

Mutta mitä eroa näillä korteilla on ja mitä niiden palkkiot voivat saada sinulle?

Tässä oppaassa tarkastellaan Chase Freedom Flexiä versus Freedom Unlimited. Keskustelemme eroista, yhtäläisyyksistä sekä tarkastelemme matematiikkaa joidenkin kulutusesimerkkien avulla.

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited

Ennen kuin käsittelet kunkin kortin ominaisuuksia, on tärkeää tietää, että molemmat vapaudet ovat Chasen 5/24-säännön alaisia.

Tämä tarkoittaa, jos olet avannut5 uutta luottokorttiainviimeiset 24 kuukauttaalkaenmikä tahansa pankki,Chase hylkää hakemuksesi riippumatta siitä, kuinka upea luottopisteesi on.

Käyntikortit ovat ainoa poikkeus. Kun haet käyntikorttia osoitteessasuurin osamuut pankit, niitä ei oteta huomioon 5/24-tilassasi.

Tästä syystä haluat suunnitellaluottokorttistrategiahuolellisesti, jotta et joutuisi lukitsemaan mahdollisia arvokkaita kortteja, kuten Freedom Flex tai Freedom Unlimited.

Chase Freedom Flex

TheChase Freedom Flex℠on parannettu kortti, joka korvaa alkuperäisen Freedom-kortin, joka ei ole enää saatavilla uusille sovelluksille.

Nykyinen tervetuliaisbonus:(TARJOUS PÄÄNTYNYT. Tarkista Chaselta uusin tarjous.) 200 dollaria, kun olet käyttänyt 500 dollaria ensimmäisten 3 kuukauden aikana tilin avaamisen jälkeen.

Suosikkikortin ominaisuudet:

 • 5 % vaihtuvista bonuskategorioista 1 500 dollariin asti joka vuosineljännes
 • 5 % Chase Travel Portalin kautta varatuista matkoista
 • 3 % apteekkiostoksista ja ruokailuista (mukaan lukien toimitus ja nouto)
 • 1% kaikista muista ostoksista
 • Yhdistettynä Sapphire Preferred-, Sapphire Reserve- tai Ink Preferred -pisteisiin cashback-palkintopisteet voidaan yhdistää siirrettäviksi Ultimate Rewards -pisteiksi

Vuosimaksu:0 dollaria

Tämän fantastisen tarjouksen lisäksi Chase Freedom Flex sisältää useita jännittäviä ominaisuuksia.

Freedom Flex on World Elite Mastercard, ei enää Visa. Tämä sisältää useita uusia etuja, joista keskustelemme lisää alla.

Jos olet neljännesvuosittain pyörivien bonusluokkien fani kuten minä, älä huoli.

Freedom Flex ansaitsee edelleen 5 %, kun aktivoit nämä neljännesvuosittaiset bonukset ja kulutat näissä luokissa (jopa 1 500 dollaria vuosineljänneksessä) kyseisenä ajanjaksona.

Chase on myös lisännyt 3 % jokaisesta apteekissa ja ruokailuun käytettyyn dollariin, mukaan lukien nouto- ja toimituspalvelut, kuten DoorDash.

Henkilökohtaisesti rakastan apteekkien lisäämistä bonuskategoriaan!

Se ei ole pelkästään ainutlaatuinen tyypillisten palkintokorttien ja niiden bonuskategorioiden joukossa, vaan ostan myös usein henkilökohtaisia ​​ja kotitaloustuotteita verkossa Walgreensin kaltaisista kaupoista käymällä ensin läpiostosportaali.

Nyt voin pinota palkintoni apteekkimenoihin!

Kaikki muut ostot ansaitsevat edelleen 1 % jokaisesta käytetystä dollarista.

Chase Freedom Flex World Elite Mastercard -edut

On hienoa nähdä Chasen lisäävän Mastercardin Ultimate Rewards -ansaitsevaan korttivalikoimaansa.

Päivittäisessä ostokokemuksessa ei ole juurikaan eroa, sillä useimmat paikat hyväksyvät Visan ja Mastercardin. Mutta aivan kuten Visa Signature -korteilla on omat etunsa, niin myös World Elite Mastercardilla.

Tässä on muutama mielestäni todella erottuva, etenkin koska Freedom Flex on amaksuton kortti.

Matkapuhelinvakuutus:

Maksa kuukausittainen puhelinlaskusi World Elite Mastercardilla (Freedom Flex) ja saat 800 dollaria korvausta kohden ja 1 000 dollaria vuodessa vahingoista tai jos joku varastaa puhelimesi.

Lyft:

Saat 10 dollarin hyvityksen, kun olet ajanut 5 kyytiä kalenterikuukaudessa. Hyvitys lisätään automaattisesti seuraavaan kyytiin. Tämä on lisäksi kaikkien Freedom-korttien Lyft-ajeluista maaliskuuhun 2022 asti tarjottu 5 %:n alennus.

ShopRunner:

World Elite Mastercard -kortinhaltijat saavat ilmaisen ShopRunner-jäsenyyden kahden päivän toimitukseen ja ilmaisen palautustoimituksen yli 100 verkkokauppiaalta.

Fandango:

Ansaitse 2x VIP+-pisteet ostaessasi elokuvalippuja Fandango-sovelluksesta tai Fandango.comista. Lunasta nämä pisteet elokuvalippuihin Fandangossa tai elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon FandangoNOW:ssa.

Pitäisikö minun hankkia Chase Freedom Flex?

TheFreedom Flexsisältää kaiken mitä pidit Freedom-kortista + uusia bonusluokkia, jotka lisäävät ansaintamahdollisuuksia.

Tämän kortin pitäminen lompakossasi on huoletonta, varsinkin jos haluat pääsyn useisiin bonuskategorioihin, jotka ansaitsevat Ultimate Rewards -pisteitä.

Jos olet alle 24.5.Freedom Flexiä kannattaa hakea riippuen korttistrategiastasi ja siitä, mitä muita Chase-kortteja sinulla on jo lompakossasi.

Jos sinulla on Sapphire-kortti, jota et ole varma, haluatko pitää, Freedom Flex -kortin alentaminen on loistava vaihtoehto.

Pidät luottorajan auki, mikä auttaa säilyttämään luottopisteesi. Säästät myös 5/24-paikan hakeaksesi arvokkaampaa Chase-korttia.

Muista myös, että alkuperäinen Freedom-kortti ja Freedom Flex ovat eri kortteja, joten olet oikeutettu bonukseenvaikka sinulla olisi jo alkuperäinen Freedom-kortti.

Jos sinulla on alkuperäinen Freedom-kortti ja olet yli 5/24 tai et halua ottaa 5/24-paikkaa, soita Chaselle ja pyydä tuotteen vaihtoa Freedom Flexiin.

Et saa tervetuliaisbonusta. Saat kuitenkin parannetut bonusluokat apteekeille, ruokailuille, noutoruokailuille ja matkavarauksille Chase Travel Portalin kautta.

kortin_nimi

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (2)

Ei jätetä ulkopuolelle,Chase Freedom Unlimited® tarjoaa edelleen paljon arvoa!

Nykyinen tervetuliaisbonus:Ansaitse ylimääräistä 1,5 % kaikesta ostamastasi 20 000 dollariin asti, joka on käytetty ensimmäisenä kortinhaltijana.

Suosikkikortin ominaisuudet:

 • 5 % Chase Travel Portalin kautta varatuista matkoista
 • 3 % apteekkiostoksista ja ruokailuista (mukaan lukien nouto ja toimitus)
 • 1,5 % kaikista muista ostoksista ilman kulutusrajaa tai aikarajaa
 • Yhdistettynä Sapphire Preferred-, Sapphire Reserve- tai Ink Preferred -pisteisiin cashback-palkintopisteet voidaan yhdistää siirrettäviksi Ultimate Rewards -pisteiksi
 • FDIC:n jäsen

Vuosimaksu:0 dollaria

Vuosimaksuton kortti ansaitsee 1,5 % jokaisesta bonuksettomasta dollarista, mikä tekee siitä vankan jokapäiväisen käytön kortin.

Freedom Unlimited on myös päivitetty ansaitsemaan 5 %, kun varaat matkat Chase Travel Portalin kautta, sekä 3 % apteekeista ja ulkona syömisestä (mukaan lukien noutoruoka ja kelvolliset toimituspalvelut).

Pitäisikö minun hankkia Chase Freedom Unlimited?

Freedom Unlimited on aina ollut loistava kortti päivittäisiin ei-bonuskuluihisi. Chase Freedom Unlimitedillä et koskaan ansaitse alle 1,5 % jokaisesta käytetystä dollarista.

Alle 24.5? Harkitse lisäämistäkortin_nimilompakkoosi.

Freedom Flexiä vastaavat säännölliset bonusluokat tekevät tämän maksuttoman kortin ansaintamahdollisuuksista vieläkin enemmän!

Ja kuten Freedom Flexissä, voit myös laskea Sapphire-versiosta säästääksesi 5/24-paikan.

Freedom Flexillä tai Freedom Unlimitedillä ansaitut palkinnot

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (3)

Ennen kuin jaat numerot, selvitetään, minkä tyyppisiä palkintoja Freedom-kortit ansaitsevat.

TheFreedom Flexjakortin_nimion otettu huomioonhybridi cashback-kortit.

Tästä syystä saatat nähdä bonusluokkien tulot molemmissa Freedomeissa 5 % tai 1,5 %, mutta myös 5x tai 1,5x.

Jos valitset cashback-palkinnot, se on palautusarvon prosenttiosuus.

Mutta jos ajattelet palkintojasi Ultimate Rewards -pisteinä (jota suosittelen!), jotka lopulta yhdistetään Sapphire- tai Ink Preferred -pistemääräisi, ansaitset todella 5x neljännesvuosittaisista bonuskategorioista tai 1,5x. pisteitä jokaisesta käyttämästäsi dollarista.

Sinulla onvapauttalunastaaksesi Freedom Flexillä tai Freedom Unlimitedilla ansaitsemasi Ultimate Rewards -pisteet:

 • Käteinen raha,
 • Lahjakortit,
 • Chase Ultimate Rewardsin kautta tarjotut tuotteet ja palvelut,
 • tai varata matka Chase Travel Portalin kautta.

Pisteiden käyttäminen millä tahansa näistä tavoista palauttaa 1 sentin pisteeltä kiinteän arvon. Joten jos esimerkiksi ansaitset 50 000 pistettä ja lunastat ne yllä olevalla 1 sentin arvolla, saat 500 dollaria takaisin arvosta.

On kuitenkin enemmän arvoa, kun sinua ei lunasteta näillä tavoilla!

Lataa Freedom Flex & Freedom Unlimited

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (4)

Älä kuitenkaan mene lankaan! VaikkaFreedom Flexjakortin_nimikatsotaan hybridi-cashback-korteiksi, on mahdollista parantaa 1 sentin pisteen kiinteää arvoa.

Yhdistä Freedoms kanssa akortin_nimi, akortin_nimi, tai akortin_nimisaadaksesi enemmän matkapalkintovaihtoehtoja ja korkeamman pistearvon.

Mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa?

1. Chase Airline and Hotel Transfer Partners

Freedom Flexillä tai Freedom Unlimitedillä ansaitut Ultimate Rewards -pisteet voidaan yhdistää Ultimate Rewards -pisteisiin, jotka ansaitset Sapphire Preferred-, Sapphire Reserve- tai Ink Preferred -pisteillä.

Kun yhdistät johonkin näistä korteista, saat käyttöösiChasen lento- ja hotellikuljetuskumppanitjoihin sinulla ei muuten ole pääsyä pelkällä Freedom Flexillä tai Freedom Unlimitedillä.

Miksi tämä on niin tärkeää?

Siirtokumppanit antavat sinulle pääsyn arvokkaisiin palkintolentoihin ja hotelliyöihin, jotka tuottavat korkeamman arvon kuin vain 1 sentin pisteeltä.

2. Parempi vastine Chase Travel Portalissa

Näihin kortteihin yhdistetyt pisteet tuottavat myös korkeamman arvon Chase Travel Portalissa. Sapphire- ja Ink Preferred -kortit tarjoavat 1,25 sentin pistearvon, kun taas Sapphire Reserve -pisteiden arvo on 1,5 senttiä pisteeltä.

Tämä tarkoittaa, että tarvitset vähemmän pisteitä matkustamiseen Chase Travel Portalissa, kun yhdistät Freedom Rewards -palkintosi Sapphire- tai Ink Preferred -tuotteeseen.

Freedom Tervetuliaisbonus Math

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (5)

Nämä Freedom-palkinnot mielessä pitäen tarkastellaan erityisesti sekä Freedom Flex- että Freedom Unlimited -korttien tervetuliaisbonuksen arvoa.

Tyypillinen tervetulotarjous näille korteille on esimerkiksi ollut 200 dollarin ansaitseminen 500 dollarin kulutuksen jälkeen kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.(Näet uusimman tarjouksen napsauttamalla kunkin kortin linkkiä.)

Vain aFreedom Flextaikortin_nimi, palautusarvo on kiinteä 1 sentti pistettä kohti.

Jos Freedom-korttisi on kuitenkin yhdistetty akortin_nimitai akortin_nimi, voit saada 1,25 senttiä 250 dollarin arvosta pisteeltä samalla vähimmäiskulutuksella.

Kanssakortin_nimi, voit yhdistää Freedom-pisteesi Ultimate Rewards -saldosi ja ansaita 1,5 senttiä pisteeltä tai 300 dollaria samalla 500 dollarin vähimmäiskulutuksella.

Ja jos lunastat palkintomatkan jollakin Chasen lento- tai hotellikuljetuskumppaneilla, voit mahdollisesti lisätä palkintosi arvoa paljon!

Harkitse tätä palkintomatkaskenaariota.

Sinut on hyväksyttyFreedom Flexja täytä vähimmäiskulutus ansaitaksesi 20 000 Ultimate Rewards -pistettä.

Tämän jälkeen maksimoit neljännesvuosittaiset bonusluokat ensimmäisenä vuonna ja ansaitset 30 000 Ultimate Rewards -pistettä lisää.

Vuoden aikana käytät Freedom Flexiä ansaitaksesi 3 %/3x apteekeissa ja ruokailuun tai tilauksiin. Kaikki muut ei-bonuskulut ja laskut ansaitsevat 1 %/1x, mutta voit maksimoida ostoksesi ostosportaalien avulla.

Tämä kulutus voi ansaita 20 000 Ultimate Rewards -pistettä lisää.

Yhdistä Freedom Flexistä ansaitut yli 70 000 Ultimate Rewards -pistettä Sapphire Preferred -soittimeen saadaksesi pääsyn Chasen lento- ja hotellikuljetuskumppaneihin.

Oletetaan, että siirrät nuo 60 000 pistettä (kun olet tarkistanut palkintojen saatavuuden) Unitedille yhdensuuntaisen bisnesluokan lippua varten Eurooppaan. Nämä 60 000 pistettä ovat juuri palauttaneet tuhansia dollareita arvoa.

Tai ansaitse vain 20 000 Ultimate Rewards -pistettä lisää (jo ansaitsemasi 70 000 lisäksi) ja siirrä 90 000 pistettä Virgin Atlanticille. Käytä Virgin Atlantic -maileja varataksesi edestakaisen bisnesluokan lipun Japaniin Virgin Atlanticin liittoutumattoman kumppanin ANA:n lennosta.

Koe laadukas lentohytti, joka normaalisti myydään tuhansiin dollareihin per henkilö, koska olet tehnyt jokapäiväisistä kuluistasi vaikeampaa.

Ei liian nuhjuinen palautus käyttämällä maksutonta korttia niille ruokakauppamatkoille, jotka tekisit joka tapauksessa!

Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited - Maailmaa kiertävä opettaja (6)

Freedom Unlimited ja Freedom Flex UKK

Sisältääkö Freedom Flexin ulkomaisia ​​transaktiomaksuja?

Kyllä, sekä Freedom Flexissä että Freedom Unlimitedissä on valuuttamaksuja. Käytä niitä vain ostaessasi Yhdysvalloissa.

Millaiset luottopisteet tarvitsen saadakseni Chase Freedom Flexin?

Tarvitset hyvän tai erinomaisen luottopisteen saadaksesi hyväksynnän jompaankumpaan tai molempiin Chase Freedomeista. Tämä tarkoittaa, että pistemäärä on yli 700. Kun se on hyväksytty, pidä maksuton Freedom-korttisi avoinna ikuisesti. Mitä vanhempi tiliesi keski-ikä on, sitä parempi se on luottopisteesi kannalta.

Ovatko Chase Freedom Flexin pyörivät bonusluokat samat kuin alkuperäisessä Freedom Cardissa?

Joo. Ne ovat samat. Muista aktivoida ne juuri ennen uuden vuosineljänneksen alkua.

Jos vaihdan tuotteen Freedom Flexiin, näkyykö se uutena tilinä ja lisätäänkö se 5/24-määrääni?

Ei. Luottorajan ja tilihistorian tulee siirtyä ja säilyä, vaikka Visasta MasterCard-kortille vaihdettaisiinkin.

Bottom Line

TheFreedom Flexjakortin_nimiovat täynnä arvoa, varsinkin kun käytät niitä palkintolentojen ja hotelliyöden ansaitsemiseen.

Bonuskategorian parannukset alkuperäisiin Freedom- ja Freedom Unlimited -kortteihin verrattuna ovat fantastisia ja auttavat sinua ansaitsemaan entistä enemmän Ultimate Rewards -pisteitä… kaikki maksuttomilla korteilla!

Mitä kysymyksiä sinulla on Freedom Flexistä tai Freedom Unlimitedistä?

Pidätkö tästä postauksesta? Ole hyvä ja jaa sosiaalisessa mediassa alla olevien jakopainikkeiden avulla.

Jaa TwitterissäJaa FacebookissaJaa PinterestissäJaa LinkedInissäJaa sähköpostilla
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated: 25/01/2024

Views: 5603

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.