Chase Freedom Flex vs. Freedom Unlimited 2023: Valitse tyylisi - NerdWallet (2023)

LISÄÄ TÄLLAISTALuottokortitCash Back -luottokortit

TheChase Freedom Flex℠, lanseerattiin syyskuussa 2020, ja vanhemmatChase Freedom Unlimited®on tiettyjä yhteisiä asioita. Molemmat ovat käteispalautusluottokortteja, joissa on erittäin runsaita bonuksia, pitkät 0 %:n vuosikorkoajat, ei vuosimaksuja ja motivaatiojulisteista poimittuja nimiä.

Heidän jatkuvissa palkkiorakenteissaan on myös joitain yhtäläisyyksiä, mutta siellä on myös eniten päivänvaloa.

Näin voit valita sinulle sopivan.

» LISÄÄ: Chase Freedom Flex℠:n täydellinen arvostelu

» LISÄÄ:Chase Freedom Unlimited® -pelin täydellinen arvostelu

Miten korttien ominaisuudet eroavat toisistaan?

Molemmat tuotteet tarjoavat nämä samat palkinnot tietyissä luokissa:

  • 5 % käteistä takaisin Chase Ultimate Rewardsin® kautta ostetuista matkoista.

  • 3 % käteispalautus ravintoloissa, mukaan lukien noutoruoka ja kelvolliset toimituspalvelut, kuten Grubhub, DoorDash ja Uber Eats.

  • 3 % käteistä takaisin apteekkiostoista.

Lisäksi uusille ja olemassa oleville kortinhaltijoille maaliskuuhun 2025 asti molemmat kortit saavat myös 5 % takaisin Lyft-sovelluksen kautta ostetuista Lyft-palveluista.

Siitä eteenpäin kortit kuitenkin kulkevat eri tavoin.

TheChase Freedom Flex℠tarjoaa pyöriviä 5 % bonuskategorioita

Lukuun ottamatta yllä lueteltuja tapoja ansaita ylimääräistä rahaa takaisin,Chase Freedom Flex℠ansaitsee myös 5 % takaisin bonusluokista, jotka vaihtuvat vuosineljänneksen välein, jopa 1 500 dollaria yhdistetyillä neljännesvuosittaisilla ostoilla (kategorian aktivointi vaaditaan kolmen kuukauden välein). Kaikki muut ei-bonusluokan ostot ansaitsevat 1% takaisin.

Tällä tavalla kortti toimii alkuperäisen tapaan, käytöstä poistettunaChase Freedom®.

🤓Nörtti Vinkki

TheChase Freedom®on edelleen olemassa, mutta se on suljettu uusilta hakijoilta. Se voi ollatuote vaihdettukohtaan aChase Freedom Flex℠jos soitat Chaselle ja teet pyynnön.

» LISÄÄ: Lue lisää Chase Freedom Flexin ja Chase Freedom Unlimitedin eduista

TheChase Freedom Unlimited®tarjoaa kiinteän kiinteän hinnan "kaikelle muulle"

NerdWallet-luokitus

Lisätietoja

TheChase Freedom Unlimited®ei sisällä 5 %:n pyöriviä bonuskategorioita.

Sen sijaan kaikki ostokset, jotka teet yllä lueteltujen kortin kiinteiden, jatkuvien bonusluokkien ulkopuolella, ansaitsevat kiinteän 1,5 %:n käteispalautuksen.

Tässä on nopea katsaus siihen, kuinka kortit pinoutuvat keskenään (ja lopetettujenChase Freedom®):

Chase Freedom Unlimited®

Chase Freedom Flex℠

Chase Freedom®

Tarjous uusille kortinhaltijoille:

Ansaitse ylimääräinen 1,5 % käteispalautus kaikesta ostamastasi (ensimmäisen vuoden aikana käytettyyn 20 000 dollariin asti) – jopa 300 dollarin käteispalautuksen arvoinen!

Ansaitse 200 dollarin bonus, kun olet käyttänyt 500 dollaria ostoksiin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana tilin avaamisesta.

Ei mitään – kortti ei enää hyväksy hakemuksia

Pyörivät bonusluokat:

Ei mitään.

• 5 % takaisin neljännesvuosittainbonusluokatjonka aktivoit, jopa 1 500 dollaria vuosineljänneksissä.

Käynnissä olevat bonusluokat:

• 5 % käteispalautusmatkat Chase Ultimate Rewards® -palvelun kautta.

• 3 %:n käteispalautus ravintoloissa, mukaan lukien noutoruoka ja kelvolliset toimituspalvelut.

• 3 %:n käteispalautus apteekkiostoista.

Ei mitään.

Palkinnot muista ostoksista:

1,5% käteistä takaisin

1% käteistä takaisin

1% käteistä takaisin

🤓Nörtti Vinkki

Vapauskortit tienaavatChase Ultimate Rewards®pistettä (1 piste on 1 sentin arvoinen, kun se lunastetaan käteisellä takaisin.) Mutta jos sinulla on myös jokoChase Sapphire Preferred® -korttitaiChase Sapphire Reserve®, voit siirtää Freedom-tuotteestasi ansaitsemasi pisteet johonkin näistä Sapphire-tuotteista. Näin voit puristaa niistä 25 % tai 50 % enemmän arvoa (riippuen siitä, mikä Sapphire-kortti sinulla on), kun lunastat matkaa varten Chasen kautta.

» LISÄÄ:Mikä on "Chase trifecta"?

Miten valitset näiden välilläChase Freedom Flex℠jaChase Freedom Unlimited®?

Valinta näiden korttien välillä riippuu siitä, kuinka käytät rahaa ja kuinka paljon haluat hallita palkintojasi:

Kulutustottumukset:Käytätkö tarpeeksiChase Freedom Flex℠bonusluokat, jotta kortti olisi vaivan arvoinen? Katsonykyiset ja menneet luokat täällä. Jos tällaiset luokat edustavat merkittävää osaa budjetistasi, 5 %:n kortti sopii hyvin. Jos kuluksesi ovat kaikkialla,Chase Freedom Unlimited®saattaa olla parempi vaihtoehto pitkällä aikavälillä.

Monimutkaisuus:Sen kiinteiden bonustasojen lisäksiChase Freedom Unlimited®ei vaadi niin paljon seurantaa, eikä sinun tarvitse osallistua mihinkään bonusluokkaan. MuttaChase Freedom Flex℠vaatii sinua aktivoimaan (ja seuraamaan) neljännesvuosittaisia ​​luokkia, ja se pudottaa palkkiosi 1 prosenttiin, kun saavutat 1 500 dollarin neljännesvuosirajan.

» LISÄÄ:NerdWalletin parhaat Chase-luottokortit

Etsitkö arvoa pienemmällä hälyllä? Mene mukaanChase Freedom Unlimited®

TheChase Freedom Unlimited®on parempi valinta, jos haluat kortin yksinkertaisemmilla ehdoilla.

Se on budjetin kannalta parempi.TheChase Freedom Unlimited®on ennakoitavampi. Sinun ei tarvitse räätälöidä kulutustasi pyöriviin bonuskategorioihin saadaksesi hyvän palkintoprosentin. Näin on helpompi välttää ylikulutusta.

SanoChase Freedom Flex℠maksaa 5% takaisin Amazon.com-ostoksista. Jos et tavallisesti osta siellä, saatat tuntea pakkoa muuttaa tottumuksiasi – ja mahdollisesti kuluttaa enemmän – saadaksesi ylimääräisiä palkintoja.

Se vaatii vähemmän huoltoa.TheChase Freedom Unlimited®ei vaadi sinua aktivoimaan luokkia neljännesvuosittain. Periaatteessa tämä kortti auttaa sinua ansaitsemaan vahvoja palkintoja pienemmällä vaivalla. Se ei jätä sinua googlaamaan kulutusluokkia kassakaistalle.

Sopii hyvin yhteen muiden korttien kanssa.TheChase Freedom Unlimited®on loistava kumppani lompakossasi oleville muille palkintokorteille, kuten lentoyhtiöille ja kaasukorteille. Vuosineljänneksestä riippuenChase Freedom Flex℠bonuskategoriat saattavat olla ristiriidassa sen kanssa, millaista kulutusta lompakon muut kortit palkitsevat eniten.

» KATSO:Ota kaikki irti Chase Freedom Flexistä℠

Oletko valmis käyttämään aikaa maksimoidaksesi palkinnot? Mene mukaanChase Freedom Flex℠

TheChase Freedom Flex℠on korttisi, jos haluat puristaa eniten arvoa jokaisesta ostoksesta.

Se tarjoaa hyödyllisiä 5 % luokkia.Aloitetaan sen 5 % bonuskategorioista, jotka on merkitty tähän:

Chase Freedom®jaChase Freedom Flex℠Bonuspalkintoluokat vuodelle 2023

Q1 (1.1.–31.3.)

  • Kohde.

  • Ruokakaupat.

  • Kuntosali- ja kuntosalijäsenyydet.

Q2 (1.4.–30.6.)

  • Amazon.com.

  • Lowen.

Q3 (1.7.–30.9.)

  • Huoltoasemat ja sähköautojen lataus.

  • Valitse elävää viihdettä.

Q4 (1.10.–31.12.)

TBD(Vuonna 2022: PayPal; Walmart).

Nämä laajat luokat helpottavat neljännesvuosittaisen enimmäismäärän saavuttamista. Jos esimerkiksi nykyinen 5 %:n luokka on huoltoasemat, voit ostaa kortillasi lahjakortin ravintolaan, jossa käyt huoltoaseman kaupasta. Itse asiassa ansaitset 5 % takaisin myös ravintoloista.

Saat kiinteitä, porrastettuja palkintoja kaiken tämän lisäksi.Kortin pyörivien 5 %:n luokkien lisäksi se palkitsee ravintoloissa ja apteekeissa kuluttamisesta ympäri vuoden. Se on vaikea yhdistelmä löytää.

Kaiken kaikkiaan, jos saavutat neljännesvuosittaiset kulutuskatotChase Freedom Flex℠kuluttamatta enemmän kuin normaalisti, siitä tulee ajan myötä paljon arvokkaampaa kuinChase Freedom Unlimited®.

Miksi ei molempia?

Jos sinulla on vaikeuksia valitaChase Freedom Flex℠jaChase Freedom Unlimited®, tässä on yksinkertainen ratkaisu: hanki molemmat.

Näitä kortteja kohdellaan usein kilpailijoina, mutta ne toimivat todella hyvin yhdessä. KäytäChase Freedom Flex℠sen 5 % luokkiin jaChase Freedom Unlimited®ansaita yli 1 % takaisin kaikesta muusta. Voit jopa siirtää palkintosi tilien välillä ja lunastaa ne kaikki yhdellä kertaa. Jos päätät hankkia molemmat, välitä hakemuksesiainakin muutaman kuukauden kuluttuaminimoidaksesi vaikutuksen luottopisteeseesi.

Molemmat kortit tarjoavat erinomaista arvoa yksinään. Mutta yhdessä niistä tulee vieläkin arvokkaampia.

Tietoja liittyenChase Freedom®NerdWallet on kerännyt sen, eikä tämän kortin myöntäjä ole toimittanut tai tarkistanut sitä.

FAQs

Is the Chase Freedom Flex better than the Chase Freedom Unlimited? ›

Chase Freedom Unlimited® is the winner over Chase Freedom Flex℠. The difference between Chase Freedom Unlimited and Flex is how much cash back you'll earn on each purchase. Chase Freedom Unlimited gives 1.5% back on most purchases, while Chase Freedom Flex gives 5% in rotating categories and 1% on most other purchases.

Should I get both freedom Flex and freedom unlimited? ›

These cards are often treated like rivals, but they work really well together. Use the Chase Freedom Flex℠ for its 5% categories and the Chase Freedom Unlimited® to earn more than 1% back on everything else. You can even transfer your rewards between accounts and redeem them all in one go.

Should I upgrade Chase Freedom to Chase Freedom Flex? ›

Chase Freedom Unlimited vs Freedom Flex

On the earning side of the equation, the Chase Freedom Flex is potentially more lucrative (albeit more hands-on), earning 5% cash back (5x points) on up to $1,500 in combined spending in categories that rotate every quarter when you activate the bonus.

What are my chances of getting approved for Chase Freedom Unlimited? ›

The Chase Freedom Unlimited card is fairly hard to get because you need good to excellent credit to qualify for it, which is a credit score of 700 or better. Applicants for Chase Freedom Unlimited will also need an annual income that demonstrates an ability to make at least the card's minimum payment every month.

What's the difference between Freedom Flex and Freedom Unlimited? ›

The Chase Freedom Flex℠ and Chase Freedom Unlimited®* both come with no annual fee, but the Chase Freedom Flex earns the most in rotating quarterly bonus categories, while the Chase Freedom Unlimited offers steady category bonuses and 1.5 percent back on all purchases.

Is it hard to get approved for Chase Freedom Flex? ›

You'll need a good to excellent credit score (a FICO score of 670 or higher) to qualify for the Freedom Flex.

Can I switch my Freedom Flex to Freedom Unlimited? ›

You can upgrade to Chase Freedom Unlimited once the Chase Freedom account has been open for at least 12 months. It should take just a few minutes to receive a decision. Also, it won't hurt your credit score, because there's no hard inquiry.

Is it hard to get freedom unlimited? ›

Is Chase Freedom Unlimited hard to get? You'll need good to excellent credit to qualify for the Chase Freedom Unlimited®. Generally speaking, this is defined as a credit score of 690 or better.

What credit score do I need for Chase Freedom Unlimited? ›

The Freedom Unlimited card requires good to excellent credit, which is defined as a FICO score of at least 670.

What is the highest limit on a Chase Freedom Flex card? ›

Everyone who gets approved for Chase Freedom Flex is guaranteed a credit limit of at least $500, and especially creditworthy cardholders could get limits a lot higher than that. There are reports of some customers getting a Chase Freedom Flex credit limit of over $18,000.

How many credit cards is too many to have open? ›

Owning more than two or three credit cards can become unmanageable for many people. However, your credit needs and financial situation are unique, so there's no hard and fast rule about how many credit cards are too many. The important thing is to make sure that you use your credit cards responsibly.

How many credit cards should you have? ›

Yet, financial advisors and credit experts say the typical consumer should have at least one card. "I would say two cards is optimum … and three would be maximum to keep finances simple," said Cathy Curtis, a certified financial planner based in Oakland, California, and a member of CNBC's Advisor Council.

Why did I get denied for a Chase Freedom Unlimited card? ›

Chip Lupo, Credit Card Writer

You Chase Freedom Unlimited® could be denied because of a low credit score (below 700), not enough annual income, or too many recent credit inquiries.

How much income do you need for Chase Freedom Unlimited? ›

There's no specific annual income required to qualify for a credit card, especially because credit card companies look at many factors to help determine whether or not you qualify.

What is the easiest Chase card to get? ›

The easiest Chase credit card to get is the Chase Freedom® Student credit card, but it's only available to students.

Is there a difference between Chase Freedom and Chase Freedom Flex? ›

Both the Freedom and Freedom Flex offer 5 percent cash back in rotating bonus categories, up to $1,500 in spending per quarter after activation, then 1 percent. However, the strength of the Freedom Flex is its additional fixed bonus categories.

Can I upgrade my Chase Freedom Unlimited to Freedom Flex? ›

If you have the Freedom card, but also want to have Flex, you have two options: Call Chase and request a product change to Flex. Submit a new application for Flex.

Can I have Chase Freedom Flex and Freedom Unlimited at the same time? ›

Yes, you can have both Chase Freedom Unlimited and Chase Freedom Flex. Having both the Freedom Unlimited and Freedom Flex cards can be a good idea, because their rewards programs work well together and neither card has an annual fee.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 11/07/2023

Views: 5595

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.