Chase Freedom Flex vs. Chase Freedom Unlimited | Pankkikurssi (2023)

Chase on tarjonnut markkinoiden parhaita matka- ja palkintoluottokortteja vuosien ajan ja liikkeeseenlaskijoiden luottokorttejavaihtorahatvaihtoehdot eivät ole poikkeus.

Chase Freedom Flex℠ ja Chase Freedom Unlimited®* ovat molemmat ilman vuosimaksua, mutta Chase Freedom Flex tienaa enitenpyörivät neljännesvuosittaiset bonuskategoriat, kun taas Chase Freedom Unlimited tarjoaa tasaiset luokkabonukset ja 1,5 prosentin takaisin kaikista ostoksista. Molemmat kortit lisäävät myös tuloja esimerkiksi ruoka- ja apteekkiostoissa sekä matkaostoksissaChase Ultimate Rewards.

Jos harkitset uutta käteispalautusluottokorttia ja mietit, kumpaa näistä kahdesta vaihtoehdosta kannattaa valita, jatka lukemista nähdäksesi, miten ne vertautuvat keskenään.

Tärkeimmät tiedot

ominaisuudetChase Freedom FlexChase Freedom Unlimited
Tervetuliaisbonus200 dollarin bonus, kun käytät 500 dollaria 3 kuukauden sisällä tilin avaamisestaPankkikurssitarjous: Ansaitse ylimääräinen 1,5 % takaisin ostosten alkuperäisen käteispalautusprosentin lisäksi (jopa 20 000 dollaria) ensimmäisenä vuonna
Palkintoprosentti
 • 5 % käteistä takaisin jopa 1 500 dollariin, joka on käytetty neljännesvuosittaisissa bonuskategorioissa (sitten 1 %; aktivointi vaaditaan)
 • 5 % takaisin Chase Ultimate Rewardsin kautta ostetuista matkoista
 • 5 % takaisin Lyft-matkoista maaliskuuhun 2025 asti
 • 3 % takaisin ruokailusta ja apteekista
 • 1 % takaisin kaikista muista ostoksista
 • 5 % käteistä takaisin Chase Ultimate Rewardsin kautta ostetuista matkoista
 • 5 % takaisin Lyft-matkoista maaliskuuhun 2025 asti
 • 3 % takaisin ruokailusta ja apteekista
 • 1,5% takaisin kaikista muista ostoksista
Johdanto APR15 kuukauden ostojen ja saldonsiirtojen 0 % TOdellinen vuosikorko, jota seuraa 19,74 %:sta 28,49 %:iin muuttuva vuosikorko15 kuukauden ostojen ja saldonsiirtojen 0 % TOdellinen vuosikorko, jota seuraa 19,74 %:sta 28,49 %:iin muuttuva vuosikorko
Vuosimaksu0 dollaria0 dollaria

Chase Freedom Flex vs. Chase Freedom Unlimited kohokohdat

Molemmat näistäkäteistä takaisin luottokortitvoivat olla palkitsevia sinänsä, mutta sinulle oikea valinta riippuu kulutustottumuksistasi ja palkitsemistavoitteistasi. Seuraavassa osiossa korostetaan näiden kahden kortin vertailua joissakin tärkeimmissä luokissa.

Tervetuliaisbonuksen voittaja: Se riippuu

Chase Freedom Flex tarjoaa uusille kortinhaltijoille 200 dollarin tervetuliaisbonuksen, kun he käyttävät 500 dollaria kolmen kuukauden sisällä tilin avaamisesta. Chase Freedom Unlimited tarjosi aiemmin saman tervetuliaisbonuksen, mutta nyt, kun uudet kortinhaltijat hakevat Bankraten kautta, he voivat ansaita ylimääräisen 1,5 prosentin käteispalautuksen ostosten alkuperäisen käteispalautusprosentin lisäksi (jopa 20 000 dollaria) ensimmäisenä vuonna. . Tämä tarkoittaa, että voit ansaita:

 • 6,5 prosenttia takaisin Chase Ultimate Rewardsin kautta ostetuista matkoista
 • 6,5 prosenttia takaisin Lyft-matkoista (maaliskuuhun 2025 asti)
 • 4,5 prosenttia takaisin ruokailu- ja apteekkiostoista
 • 3 prosenttia takaisin kaikista muista ostoksista

Chase Freedom Unlimitedin tervetuliaisbonus on huomattava, kun ottaa huomioon sen tosiasian, että monet vuosimaksulliset kortit eivät yleensä tarjoa niin korkeita palkkioita, etenkään kaikista ostoksista. Mitä tulee Chase Freedom Flexiin, sen tervetuliaisbonuksella on kulutuskynnys, joka on erittäin helppo saavuttaa, sekä käteisbonus, joka on harvinainen vuosimaksuttomissa käteispalautuskorteissa.

Tämän luokan tervetuliaisbonuksen voittaja riippuu todellakin siitä, mihin kategorioihin kulutat eniten, kuinka paljon kulutat ja kuinka paljon vaivaa haluat ansaita palkintoja. Ottaen huomioon, että keskimääräinen kortinhaltijan vuosikulutus on noin 15 900 dollaria, Chase Freedom Unlimitedin tervetuliaisbonus voi tuoda sinulle yli 200 dollaria lisärahaa takaisin ensimmäisenä vuonna.

(Video) Chase Freedom Flex vs Chase Freedom Unlimited (2022)

Palkintojen voittaja: Se riippuu

Näitä kahta korttia on vaikea verrata niiden palkkioiden suhteen – ne ovat lähes identtisiä. Molemmat kortit tarjoavat samat bonusluokat: 5 prosenttia takaisin Chase Ultimate Rewardsin kautta varatuista matkoista, 5 prosenttia takaisin Lyft-matkoista (maaliskuuhun 2025 asti) ja 3 prosenttia takaisin ruokailusta ja apteekista.

Erona on, että Chase Freedom Unlimited tarjoaa1,5 prosenttia takaisinkaikista ei-bonuskuluista (verrattuna 1 prosenttiin Chase Freedom Flexissä), ja Chase Freedom Flex tarjoaa 5 prosenttia takaisin (aktivoinnin jälkeen) jopa 1 500 dollariin, joka on käytetty neljännesvuosittain bonusluokissa (sitten 1 prosentti).

Jos käytät paljon rahaa tavallisiin ostoihin (esimerkiksi sähkölaskuihin, lasten urheiluun, päivähoitoon, vakuutuksiin jne.), jotka eivät yleensä ansaitse bonuspalkkioita, Chase Freedom Unlimited voi helposti jättää sinulle enemmän palkintoja loppu. Loppujen lopuksi rajattomasti 50 prosenttia enemmän palkintoja kaikista säännöllisistä ostoksista (ja vielä enemmän ensimmäisen vuoden aikana) voi olla mahdollista saada suurempi palkintosaldo.

Chase Freedom Flex tarjoaa 5 prosenttia takaisin pyöriviin neljännesvuosittain luokkiin aktivoinnin jälkeen, mutta kulutuksen enimmäisraja on 1 500 dollaria vuosineljänneksessä (sitten 1 prosentti). Tämä tarkoittaa, että voit ansaita enintään 75 dollaria palkintoina joka vuosineljännes tai 300 dollaria vuodessa. Huono asia on, että et voi hallita sitä, mitä luokkia kyseisellä vuosineljänneksellä tarjotaan, joten saatat kamppailla maksimoidaksesi palkkiot. Huomaa myös, että Chase ei julkaise neljännesvuosittaisia ​​luokkiaan etukäteen, joten et voi suunnitella ostojasi etukäteen.

Vuosimaksun voittaja: Tasapeli

Sekä Chase Freedom Flex että Chase Freedom Unlimited tulevat novuosimaksu, jonka ansiosta ne on helppo pitää lompakossasi pitkäksi aikaa. Vuosimaksuttomat luottokortit voivat olla hyödyllisiä, jos et veloita kortiltasi paljon, mutta haluat silti ansaita palkkioita kuluistasi.

Matkaetujen voittaja: Solmio

Molemmat käteispalautuskortit tarjoavat matkan peruutus- ja keskeytysvakuutuksen. Jos matkasi peruuntuu tai keskeytyy sairauden, ankaran sään tai muiden suojattujen olosuhteiden vuoksi, voit saada hyvityksen enintään 1 500 dollaria henkilöä kohti ja 6 000 dollaria matkaa kohti ennakkoon maksetuista lipuista ja ei-palautettavista matkustajahinnoista.

Huomaa kuitenkin, että molemmat kortit veloittavat 3 prosenttiaulkomainen transaktiomaksukaikista ostoksista Yhdysvaltojen ulkopuolella, mikä voi kasvaa nopeasti, jos matkustat usein ulkomaille. Jos matkustat usein, suosittelemme yhdistämään jommankumman näistä korteistaChase Sapphire Preferred® -kortti, johon ei sisälly ulkomaisia ​​transaktiomaksuja. Chase Sapphire Preferrediä pidetään yhtenä parhaista aloittelijan matkakorteista sen suhteellisen alhaisen 95 dollarin vuosimaksun ansiosta.

(Video) Chase Freedom Flex vs Chase Freedom Unlimited (2022)

Kun yhdistät Chase Sapphire Preferredin jompaankumpaan korttiin, voit yhdistää pisteesi Chase Sapphire Preferred -tililläsi saadaksesi parempia matkalunastuksia Chasen kautta tai jopa 1:1 siirtoja lento- ja hotellikumppaneille, kuten Southwest Rapid Rewards, United MileagePlus, Marriott Bonvoy ja IHG. Palkinnot. Tämä on joustava tapa saada suurin lunastusarvo Chase Ultimate Rewards -palvelun jaChase matkakumppanit.

Mikä kortti tienaa eniten?

Kortti, joka voi auttaa sinua ansaitsemaan eniten rahaa takaisin, riippuu todellakin siitä, kuinka paljon kulutat kuukausittain ja missä luokissa käytät eniten. Seuraava esimerkki näyttää, kuinka voit saada enemmän palkintoja, kun käytät yhtä näistä korteista toiseen verrattuna.

Chase Freedom Flex vs. Chase Freedom Unlimited kulutus esimerkki

Kuvittele, että käytät luottokorttiasi kaikkiin säännöllisiin kuluihisi ja kotitalouslaskuihin. Voit myös hyödyntää luottokorttiasiChase Freedom Flex -bonusluokatjoka vuosineljännes. Vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä (tammikuusta maaliskuuhun) kelvolliset luokat ovat Target, ruokakaupat (paitsi Walmart) sekä kuntoklubi- ja kuntosalijäsenyydet.

Oletetaan siis, että käytät Q1:tä seuraavasti:

 • 500 dollaria kuukaudessa ruokakaupoista (yhteensä 1 500 dollaria neljännesvuosittain)
 • 250 dollaria kuukaudessa ruokailusta ravintoloissa (yhteensä 750 dollaria neljännesvuosittain)
 • 800 dollaria kuukaudessa sekalaisiin kuluihin (yhteensä 2 400 dollaria neljännesvuosittain)

Chase Freedom Flexillä ansaitsisit 121,50 dollaria palkkioita kolmen kuukauden aikana. Se on 75 dollarin palkkio ruokakaupoista, 22,50 dollaria ravintoloissa syömisestä ja 24 dollaria sekalaisista kuluista.

Vertailun vuoksi, Chase Freedom Unlimitedillä ansaitsisit 150,75 dollaria ensimmäisen vuoden palkintoina kolmen kuukauden aikana. Se on 45 dollarin palkkio ruokakaupoista, 33,75 dollarin palkkio ravintoloissa ruokailusta ja 72 dollaria sekalaisista ostoksista. Ensimmäisen vuoden jälkeen samat menot ansaitsisivat 81 dollaria palkkioita kolmen kuukauden aikana – 22,50 dollaria palkkiona ruokakaupoista, 22,50 dollaria palkkiona ruokailusta ravintoloissa ja 36 dollaria palkkiona sekalaisista ostoksista.

Tämä esimerkki näyttää, miltä kulutuksesi ja palkkiosi voivat näyttää vuosineljänneksellä, jolloin maksimoit Chase Freedom Flexin neljännesvuosittaisen bonuskategorian. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että asiat voivat näyttää erilaiselta vuosineljänneksissä, joissa bonusluokka ei vastaa hyvin kulutustasi. Siinä tapauksessa ansaitset todennäköisesti 1 prosentin takaisin useimmista ostoksista. Joten jos käytät paljon enemmän tavallisiin, ei-bonusostoksiin tai et aio saavuttaa yhtään bonusluokkaa joka vuosineljännes, Chase Freedom Unlimitedin 1,5 prosentin palautus tavallisista ostoksista on todennäköisesti parempi valinta.

(Video) Chase Freedom Unlimited Review 2023 💳 Is this No Annual Fee Rewards Credit Card still worth getting?

Miksi sinun pitäisi hankkia Chase Freedom Flex?

Chase Freedom Flex on aWorld Elite Mastercard, joten siinä on kourallinen ainutlaatuisia etuja verrattuna vanhaan Chase Freedom -korttiin. Tässä on joitain syitä, miksi sinun kannattaa harkita rekisteröitymistä.

Lisäedut

Chase Freedom Flex -edutsisältääostosuojavahinkoa tai varkautta vastaan,pidennetyt takuutehdot täyttävistä tavaroista, matkan peruutus- ja keskeytysvakuutuksista, autonvuokrauksen törmäysvahingoista luopumisesta sekä matka- ja hätäapupalveluista.

Saat myös matkapuhelinsuojan, kun maksat puhelinlaskun luottokortillasi ja muillaWorld Elite Mastercardin edut, mukaan lukien eksklusiiviset tarjoukset muun muassa kyytien jakamisesta, ruoan toimituksesta ja verkkokaupoista.

Lunastusvaihtoehdot

Tällä kortilla voit lunastaa palkintosi käteispalautuksina, tavaroita, matkustaa Chase Ultimate Rewardsin kautta, lahjakortteja ja paljon muuta. Jos haluat ylivoimaisia ​​lunastusvaihtoehtoja, harkitse tämän kortin yhdistämistä Chase Travel -luottokorttiin, kuten Chase Sapphire Preferred taiChase Sapphire Reserve®.

Suositeltu luottopisteet

Tarvitsethyvä luottotai parempi saada tämä palkkio-luottokortti, mikä yleensä tarkoittaa, että FICO-pistemäärä on 670 tai korkeampi.

Miksi sinun pitäisi hankkia Chase Freedom Unlimited?

Chase Freedom Unlimited sisältää joitain melko mojovia etuja vuosimaksuttomalla luottokortilla. Tässä on joitain syitä, miksi sinun kannattaa harkita rekisteröitymistä.

Lisäedut

Kuten Chase Freedom Flex,Chase Freedom rajoittamaton hyötySisältää ostosuojan, laajennetut takuut, matkan peruutus- ja keskeytysvakuutuksen (upea tarjous kortille ilman vuosimaksua), autonvuokrauksen törmäysvahingoista luopumisen, matka- ja hätäapupalvelut ja paljon muuta.

(Video) Why Chase Freedom Flex is the Best Starter Credit Card

Lunastusvaihtoehdot

Chase Freedom Unlimitedillä voit lunastaa rahat takaisin,Lahjakortit, tavaroita ja matkustaa Chase Ultimate Rewardsin kautta. Jos sinulla on ensiluokkainen matkaluottokortti, kuten Chase Sapphire Preferred tai Chase Sapphire Reserve, voit saada vielä enemmän vastinetta palkintoillesi, kun käytät pisteitä varaamiseen Chase-yhtiöltä tai siirrät pisteitä suositulle Chase Ultimate Rewards -lentoyhtiölle ja hotellikumppaneille.

Suositeltu luottopisteet

Tarvitset hyvän tai paremman luottokortin saadaksesi tämän palkintoluottokortin, mikä yleensä tarkoittaa, että FICO-pistemäärä on 670 tai korkeampi.

Kuinka valita Chase Freedom Flex ja Chase Freedom Unlimited välillä

Valinta Chase Freedom Flexin ja Chase Freedom Unlimitedin välillä saattaa tiivistyä yhteen kysymykseen: kumpi on sinulle tärkeämpää,maksimoimalla palkkiosipienellä vaivalla tai vaivattomasti ansaita rahaa takaisin?

Miksi voit valita Chase Freedom Flex -kortin

Jos sinulla on aikaa ja taitoa hallita sen palkintokategorioita,Chase Freedom Flex voi olla sen arvoistakoska se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita palkintoja korkeammalla ajalla.

5 prosentin käteispalautusprosentti on yksi markkinoiden korkeimmista tuotoista, mutta jokaisen neljännesvuosittaisen bonuskategorian maksimoiminen voi edellyttää tarkkaa suunnittelua. Se voi myös riippua siitä, kuinka hyvin kulutustottumuksesi vastaavat neljännesvuosittaisia ​​bonuksia ja kuinka paljon vaivaa olet valmis panemaan ostosten suunnitteluun.

Miksi voit valita Chase Freedom Unlimited -kortin

TheChase Freedom Unlimited saattaa olla sen arvoistajos etsit yksinkertaista käteispalautustakortti jokapäiväiseen kulutukseen, joka tarjoaa runsaan palkkion kaikista ostoksista.

Kaiken kaikkiaan se ei välttämättä tarjoa sinulle suurinta potentiaalia palkintoihin, mutta se sopii hyvin niille, jotka etsivät keskimääräistä parempaa palkintotuottoa ilman kaikkea hälyä.

(Video) Chase Freedom Flex vs Chase Freedom Unlimited (2023)

Lopputulos

Muista tarkastella molempia tarkemminChase Freedom FlexjaChase Freedom Unlimitedja pidä kulutustottumuksesi mielessä. Päätä sitten, haluatko keskittyä bonusluokkien maksimoimiseen vai korkeamman palkkion ansaitsemiseen kaikista tavallisista ostoksista. Varaa myös aikaavertailla muita luottokorttejamarkkinoilla tänään, mukaan lukien muutChase luottokortteja. Perustutkimuksen avulla löydät sinulle sopivan kortin ja ansaitset rahaa takaisin hetkessä.

*Bankrate.com on kerännyt itsenäisesti tiedot Chase Freedom Unlimited® -sovelluksesta. Kortin myöntäjä ei ole tarkistanut tai hyväksynyt korttitietoja.

FAQs

Is the Freedom Flex or Freedom unlimited card better? ›

Chase Freedom Unlimited® is the winner over Chase Freedom Flex℠. The difference between Chase Freedom Unlimited and Flex is how much cash back you'll earn on each purchase. Chase Freedom Unlimited gives 1.5% back on most purchases, while Chase Freedom Flex gives 5% in rotating categories and 1% on most other purchases.

What is the difference between Chase Freedom Flex and Freedom Unlimited? ›

The Chase Freedom Flex℠ and Chase Freedom Unlimited®* both come with no annual fee, but the Chase Freedom Flex earns the most in rotating quarterly bonus categories, while the Chase Freedom Unlimited offers steady category bonuses and 1.5 percent back on all purchases.

Should I upgrade Chase Freedom to Chase Freedom Flex? ›

Chase Freedom Unlimited vs Freedom Flex

On the earning side of the equation, the Chase Freedom Flex is potentially more lucrative (albeit more hands-on), earning 5% cash back (5x points) on up to $1,500 in combined spending in categories that rotate every quarter when you activate the bonus.

Can I switch from Chase Freedom Flex to unlimited? ›

Yes, you can upgrade your Chase Freedom card to Chase Freedom Unlimited®. To do so, call customer service at (800) 945-2000. A representative will review your account to make sure you're eligible.

Should I get both Freedom Flex and freedom unlimited? ›

These cards are often treated like rivals, but they work really well together. Use the Chase Freedom Flex℠ for its 5% categories and the Chase Freedom Unlimited® to earn more than 1% back on everything else. You can even transfer your rewards between accounts and redeem them all in one go.

Is it hard to get approved for Freedom Unlimited? ›

The Chase Freedom Unlimited card is fairly hard to get because you need good to excellent credit to qualify for it, which is a credit score of 700 or better. Applicants for Chase Freedom Unlimited will also need an annual income that demonstrates an ability to make at least the card's minimum payment every month.

Is it hard to qualify for Chase Freedom Flex? ›

You'll need a good to excellent credit score (a FICO score of 670 or higher) to qualify for the Freedom Flex. Luckily, you can check if you prequalify for the Freedom Flex and a selection of other Chase cards via the issuer's website or Bankrate's CardMatch tool.

Is Chase Freedom Flex for beginners? ›

Look no further than the Chase Freedom Flex℠, a solid Chase travel card for beginners that offers up to 5% in bonus reward categories that change every three months.

Is Chase Freedom Unlimited good for beginners? ›

Applicants can get approved for this card with limited credit. This means the odds of approval are good even for people who are new to credit, making the Chase Freedom® Student credit card much easier to get than other Chase credit cards.

What is the highest limit on a Chase Freedom Flex card? ›

Everyone who gets approved for Chase Freedom Flex is guaranteed a credit limit of at least $500, and especially creditworthy cardholders could get limits a lot higher than that. There are reports of some customers getting a Chase Freedom Flex credit limit of over $18,000.

Is Chase Freedom Flex discontinued? ›

No, Chase Freedom Unlimited® is not being discontinued. You can still apply for both the Chase Freedom Unlimited card and the Chase Freedom Flex℠ card, but the original Chase Freedom card was discontinued in September 2020.

What credit score do you need for Chase Freedom Unlimited? ›

The Freedom Unlimited card requires good to excellent credit, which is defined as a FICO score of at least 670.

How often does Chase Freedom Unlimited increase credit limit? ›

Chase, like most other banks, will automatically increase your credit if you are using your card responsibly and paying your balance in full and on time. These automatic bumps generally happen every 6 to 12 months. If you're patient, you might get a credit limit increase without doing anything!

How many credit cards should you have? ›

If your goal is to get or maintain a good credit score, two to three credit card accounts, in addition to other types of credit, are generally recommended. This combination may help you improve your credit mix. Lenders and creditors like to see a wide variety of credit types on your credit report.

How many credit cards is too many to have open? ›

How many credit cards is too many or too few? Credit scoring formulas don't punish you for having too many credit accounts, but you can have too few. Credit bureaus suggest that five or more accounts — which can be a mix of cards and loans — is a reasonable number to build toward over time.

What is the difference between freedom and freedom Flex card? ›

Both the Freedom and Freedom Flex offer 5 percent cash back in rotating bonus categories, up to $1,500 in spending per quarter after activation, then 1 percent. However, the strength of the Freedom Flex is its additional fixed bonus categories.

Is the Freedom Flex card hard to get? ›

You'll need a good to excellent credit score (a FICO score of 670 or higher) to qualify for the Freedom Flex.

Is it hard to get approved for Freedom Flex? ›

The Chase Freedom Flex credit score requirement is 700+. This means that you need at least good credit to get this card. While many people think good credit starts at 660, we strongly recommend using 700 as your baseline because this is roughly where your Chase Freedom Flex approval odds will turn positive.

Which Chase Freedom card is easiest to get? ›

The easiest Chase credit card to get is the Chase Freedom® Student credit card, but it's only available to students.

Videos

1. Chase Freedom Flex vs Freedom Unlimited | Which Is Better?
(Chase Yokoyama)
2. Chase Freedom Unlimited vs Chase Freedom Flex
(Greater Than Enough)
3. STOCKS TO WATCH OPTIONS WATCH SPY SP500 Stock Market Analysis News
(Option Spike)
4. The UNTOLD Truth About Chase Credit Cards (REVEALED)
(Spencer Johnson)
5. Chase Freedom Flex vs. Chase Freedom Unlimited vs Chase Sapphire Preferred Credit Cards
(ProudMoney - Credit Cards & Personal Finance)
6. Chase Freedom Flex vs Chase Freedom Unlimited (2023)
(Tito's Financial Corner)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 16/09/2023

Views: 5613

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.