5 parasta ammuntatavoitetta Nerf -aseille (täydellinen opas) (2023)

Missä on hauskaa Nerf -aseiden käytössä, jos emme voi lyödä tavoitteemme?Haluamme aina saavuttaa tavoitteen, onko tavoite henkilö vai esine.Tavoitteiden lyöminen saattaa olla haastavaa, etenkin amatööreille.

Pelityylistäsi riippuen sinun on työskenneltävä tarkkuutesi parissa.No, sinun ei tarvitse huolehtia.Ammuntakohteiden saatavuuden myötä voit harjoittaa ja parantaa ampumataitojasi.

Nämä NERF -ammuntakohteet ovat erityyppisiä, kaikki niiden spesifisyydellä ja eduilla.Sinusta voi tulla Nerf Shooting Pro, jolla on asianmukainen harjoittelu yhden näiden kanssa.Täällä keskustelen parhaista käytettävissä olevista NERF -ammuntatavoitteista.

Viisi parasta nerf -ampumatavoitetta sinulle

TuoteTyyppiominaisuudetKohteetNerf -ampuma -alue
Nerf elite digitaalinen kohdereluElektroninenDigitaalinen näyttö, äänitehosteet3Joo
Uwantme elektroninen ampumatavoiteElektroninenÄänitehosteet, automaattinen nollaus4Joo
Suncoo Electronic juokseva ampumatavoiteElektroninenAutomaattinen nollaus, 4 erilaista tilaa4Joo
Stotoyn elektroninen ampumatavoiteElektroninenÄänitehosteet, automaattinen nollaus4Joo
Dreampark Bullet Darts -kohdeElektroninenRoikkuu malli, 2 erilaista mallia2Ei

Haluatko parantaa tavoitettasi ja viedä NERF -pelisi seuraavalle tasolle?Yksinkertaisista vaahto-tikkatavoitteista korkean teknologian elektronisiin kohteisiin, jotka syttyvät ja aiheuttavat melua, täällä jokaisella taitotasolla ja kiinnostuksella on jotain.

Viisi parasta NERF -ampumatavoitettamme sisältää erilaisia vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua hioa taitojasi ja ottamaan tavoitteesi seuraavalle tasolle.Nämä tavoitteet tarjoavat tunteja hauskaa ja auttavat sinua parantamaan tarkkuuttasi ja reaktioaikaa, riippumatta siitä, harjoittelet itseäsi tai kilpailevat ystävien kanssa.

Nerf -yhteisö etsii aina tapoja parantaa niiden tarkkuutta ja tarkkuutta, ja yksi suosittu menetelmä on käyttääMactrike tikka.Jotta voit viedä taitosi seuraavalle tasolle, olemme laatineet luettelon viidestä NERF -tavoitteesta, jotka ovat täydellisiä harjoitteluun Accustrike Dartsin ja Nerf -kilpailija -sarjan kanssa.

Etsitkö yksinkertaisia vaahto-tikkatavoitteita tai korkean teknologian elektronisia kohteita, jotka syttyvät ja aiheuttavat melua, täällä on jotain kaikilla pelaajilla.Joten tartu suosikki Nerf Blaster ja aloita harjoittelu näillä parhaiten arvioiduilla ampumatavoitteilla tänään!

1.Nerf elite digitaalinen kohderelu

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (1)

SeNerf elite digitaalinen kohdereluon toinen kiehtova ammuntatavoite Nerf -aseille.Kuten Stotoy -ampumiskohde, siinä on myös digitaalinen tulostaulu, mutta vielä enemmän, siinä on digitaalinen kuvaustavoite.

Tämän digitaalisen kuvauskohteen avulla voit tutkia niin monta pelimahdollisuutta kuin digitaalinen kohde tarjoaa.Siinä on kolme pelitilaa, joiden avulla voit käyttää erilaisia tiloja harjoitteluun.Nämä kolme sisäänrakennettua tilaa sisältävät nopeuskatkaisijan, pistelaskurin ja tarkkuuden räjähdyksen.

Siinä on kohdeosasto, johon kohde sijoitetaan, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen mihin tahansa valitsemasi laajennukseen, kuten taulukoihin ja seiniin.Kohteet luokitellaan pisteiksi pisteiden muodossa, joka vaihtelee 10-50: een. Pisteet voidaan pisteitä 50.

Voit käyttää Nerf Elite Digital Target -lelua, jossa on eniten saatavilla olevia nerf -tikkaa;On kuitenkin aina suositeltavaa, ettei kilpailevia kierroksia käyttämättä, koska ne saattavat olla liian voimakkaita eliitin digitaaliseen kohdeseluun.

Avainominaisuudet

 • Käyttää 3AA -paristoja.
 • Vain siniset ja oranssit mallit ovat saatavilla.
 • Sisältää 3 sisäänrakennettua pelitilaa.
 • On 9,25 ″ LCD.
 • On digitaalinen tulostaulu.
 • Mukana kohdeosasto.

2.Uwantme elektroninen ampumatavoite

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (2)

SeUwantme ammuntatavoiteon toinen laadukas ampumatavoite, jonka haluat ostaa.Tämä ampumatavoite on erilainen muista klassisista kohteista, joissa on pyöreät samankeskiset ympyrät;Siinä on neljä seisova kohde.

Kuten useimmat ampumatavoitteet, UwantMe Electronic Shooting -tavoite on yksi ja useita tiloja, joita voidaan tutkia käyttäjän kiinnostuksen perusteella.Se on hienostunut ampumatavoite, joka toimii digitaalisesti ja näyttää pisteet ja pelikierrokset ajastimellaan nestekidenäytöllä.

Se on melko helppo käyttää;Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on osua neljälle kohteelle, jotka sinun on annettu.Kaikkien neljän tavoitteen saavuttaminen kokonaan saadaan kaikki tavoitteet nousemaan automaattisesti niin paljon kuin rajaasi ei ylitä.

Uwantme-ammuntatavoitetta voidaan käyttää tikkaa mega-, kilpailija- ja n-strike elite -sarjassa.Vaikka niitä ei sisällytetä, tarvitaan kolme AA -akkua.

Avainominaisuudet

 • Korkea yhteensopivuus niin monien räjähdyksien ja aseiden kanssa.
 • On sekä yhden moodin että monimoodin
 • Sisältää yhteensä 4 tavoitetta.
 • Sisältää 3 LCD -näyttöä.
 • Vaatii 3AA -paristoja.
 • Kohteet eivät ole samankeskisiä ympyröitä.

3.Suncoo Electronic juokseva ampumatavoite

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (3)

SeSuncoo -elektroninen ampumatavoiteon toinen digitaalisesti toimiva kuvauskohde sen erityisellä.Tämä erikoisuus on, että toisin kuin muut ampumiskohteet, Suncoo -ammuntakohteet voivat siirtyä vasemmalta oikealle.

Siirrettävä kohde on lisäominaisuus, joka tekee pelistä mielenkiintoisemman;Siksi voit käyttää staattista kohdetta.Tavoitteiden muuttamiseksi siirtymisestä staattiseksi sinun tarvitsee vain muuttaa pelin tilaa.

Yhden pisteen tekemiseksi sinun on osutettava kaikki kolme kohdetta ja samanlainen kuin muut ampumatavoitteet, kohde lähtee heti, kun osut kaikki kolme tavoitetta.Tulostaulu on myös digitaalinen ja siinä on LCD-näyttö kaksinumeroisella ajastimella.Tämä LCD -näyttö auttaa myös näyttämään pisteet pelatessasi.

Avainominaisuudet

 • On kolme kohdetta.
 • On automaattisen resettin funktionaalinen mekanismi.
 • Kohteet voivat liikkua.
 • On kaksi moodia, liikkuva ja staattinen.
 • On mielenkiintoisia ääniä.
 • 3 sekunnin automaattinen kevät, kun kaikki tavoitteet on osunut.

4.Stotoyn elektroninen ampumatavoite

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (4)

Rakastat tätä, jos sinulla on vähintään 5 -vuotiaita lapsia, jotka haluavat puhaltaa mielensä mahtavilla äänillä ja tehosteilla!SeStotoy -kohdeon mahtava kuvauskohde, jota voidaan käyttää yhden pelaajan ja moninpelin tiloissa käyttäjän valinnasta riippuen.

Stotoy -ammuntatavoite toimii sähköisesti paljon kiehtovilla näyttötoiminnoilla.Siinä on digitaalinen tulostaulu, joka näyttää sähköisesti kohteen osuman.Kun kolme tavoitetta osutetaan, pisteet näkyy ja nollataan kolmen minuutin kuluttua.

Stotoy -tavoitteiden käytön upeaan kokemukseen, siinä on monia lisävarusteita, jotka tekevät siitä helpompaa ja hauskempaa.Näitä ovat laukaukset, taskulamput ja monet muut lisävarusteet.

Sitä pidetään myös yhtenä turvallisimmista ampumatavoitteista.Se on erittäin turvallinen, koska liukumattomat matot tarjotaan onnettomuuksien estämiseksi niitä käytettäessä, etenkin pienemmille lapsille.

Avainominaisuudet

 • Hienot äänitehosteet.
 • Automaattisen resettin ominaisuus.
 • Yhden ja moninpelin tiloja on saatavana.
 • Käyttää 3 AA -paristoa.
 • Mukana on kaksi liukumisen vastaista nauhaa.
 • On digitaalinen tulostaulu

5.Dreampark Bullet Darts -kohde

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (5)

Pidetään usein yhtenä perusteellisimmista ammuntakohteista,Dreampark Bullet Darts -kohdeon turvallinen, helppo ja erittäin hauska NERF -ammuntatavoite.Se koostuu pehmeästä korkealaatuisesta materiaalista, Eva.

Tämä materiaali tekee siitä iskunkestävän, kestävän ja todella vahvan paineenvastaisen laadun.Sitä voidaan käyttää erilaisiin toimintoihin lapsesi toiveista riippuen;Ammuntaharjoittelu, pelit juhlissa tai mikä tahansa!Dreampark Bullet Darts -kohteet ovat helppo käsitellä ilman monimutkaisuutta.

Vaikka voit silti käyttää niitä, voit silti käyttää niitä raskaisiin räjähdyksiin, kuten Mega Blasters.Koska DreamPark Bullets Dart -kohde on kuitenkin kevyt, ne sopivat paremmin Nerf N-Strike Elite -sarjalle.Niiden pienen koon takia voit käyttää niitä erikseen kohdeharjoitteluun tai pinota niitä ja lyödä kohteitasi peräkkäin.

Avainominaisuudet

 • Korkealaatuinen rakenne.
 • Turvallinen ja helppokäyttöinen.
 • Luovat asennusmahdollisuudet.
 • Yhteensä 24 kappaletta.
 • EVA: ta käytetään luodin materiaalina.
 • Luodin kohdetyyppi.
 • Koko 6,2 × 4,6 cm.

Katso myös:7 parasta kodin lasertunnisteita ja sarjoja

Vinkkejä parhaan Nerf -asetavoitteen valitsemiseen

Ennen kuin ostat ampumatavoitteen, tässä on vinkkejä siitä, mitä sinun pitäisi tietää tavoitteiden ampumisesta.

Koko

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon valitessasi Nerf -aseiden ampumiskohteita, on niiden koko.Sinun tulisi valita kohteet, jotka ovat sopivasti koko Nerf -aseillesi.Pienemmät kohteet ovat haastavampia lyödä, kun taas suuret kohteet ovat helpompia.Jos etsit haastavampaa kokemusta, voit valita pienemmät kohteet.Jos olet vasta aloittamassa, suuret kohteet saattavat olla parempi vaihtoehto.

Materiaali

On myös välttämätöntä harkita valitsemasi kohteiden materiaalia.Sinun tulisi etsiä kestävistä materiaaleista valmistettuja kohteita, kuten muovia tai vaahtoa, jotka kestävät toistuvia laukauksia hajoamatta.Jos valitset kohteet, jotka on valmistettu heikkoista tai heikoista materiaaleista, ne eivät välttämättä kestä kovin kauan, ja joudut lopulta korvaamaan ne usein.

Design

Toinen Nerf -aseiden ampumiskohteet valittaessa on heidän suunnittelu.Sinun tulisi etsiä kohteita, joissa on mielenkiintoisia malleja tai muotoja, jotta kohde ampui kiinnostavampaa ja hauskempaa.Kohteet, joilla on hauskoja malleja tai jotka ovat muotoiltuja, kuten suositut hahmot tai esineet voivat tehdä kokemuksesta nautinnollisemman.

Lajike

On myös hyvä idea saada erilaisia kohteita, joilla on eri muodot, koot ja värit.Useat tavoitteet voivat pitää asiat mielenkiintoisina ja estää ikävystymisen. Lisäksi eri tavoitteet ampua voi auttaa sinua parantamaan tarkkuuttasi ja hioa ampumataitojasi.

Tavoitteiden lukumäärä

Pelaajien lukumäärästä riippuen sinun tulee valita sopiva määrä tavoitteita.Jos pelaat yksin, saatat tarvita vain yhden kohteen, mutta jos pelaat ystävien kanssa, saatat haluta useita kohteita.Useiden tavoitteiden saaminen voi tehdä pelistä haastavamman ja kilpailukykyisemmän, varsinkin jos pelaat muita vastaan.

Etäisyys

Valitse kohteet, jotka ovat sopivia ampumasi etäisyydelle.Jotkut tavoitteet voidaan suunnitella tiukkaan ammuntaan, kun taas toiset saattavat sopia paremmin pitkän kantaman laukauksiin.Kohteiden valitseminen, jotka sopivat ammuttamaan etäisyyteen, voi auttaa sinua parantamaan tavoitteesi ja tarkkuuden.

Turvallisuus

Lopuksi on välttämätöntä priorisoida turvallisuus valittaessa NERF -aseiden ampumatavoitteita.Sinun tulisi välttää liian kovia tai teräviä kohteita, koska ne voivat aiheuttaa vammoja.Valitse sen sijaan pehmeät kohteet, jotka eivät aiheuta haittaa, jos joku vahingossa osuu.Turvallisuuden tulisi aina olla tärkein prioriteettisi pelatessasi Nerf -aseilla.

Faq

Mitä eroa on käyttötilan ja staattisen tilan välillä?

Yhdessä asennossa oleskelevat ammuntatavoitteet ovat staattisessa tilassa, kun taas vasemmalta oikealle liikkuvat kohteet ovat käyttötilassa.

Onko kodin Nerf -aseiden ampumiskohteita turvallista?

Nerf -luodit ovat enimmäkseen vaahtoa ja muita materiaaleja, jotka eivät aiheuta haittaa, joten niitä on turvallista käyttää kotona.Jotkut ampumatavoitteet tarjoavat jopa turvamatot, jos käyttäjä putoaa.Tämä tekee siitä vielä turvallisemman henkilöille, jotka haluavat ryhtyä ylimääräisiin varotoimenpiteisiin.

Miksi Nerf -luodilla on reikiä?

Joissakin Nerf -luoteissa on pääsireiät, jotka auttavat vähentämään niiden vaikutusta kohteisiin.Näiden reikien avulla luodit kattavat vain lyhyen matkan, mutta lisäävät turvallisuutta etenkin lapsille.

Millä nerf -aseella on pisin ampuma -alue?

SeNerf-kilpailija Nemesis MXVII-10Kon minkä tahansa Nerf -aseen pisin ampuma -alue.Se voi ampua tikkaansa jopa 100 jalkaa.

Mikä on vaikein lyöminen Nerf -ase?

Nerf Ultra -farao on vaikein lyöminen Nerf -ase.Se voi ampua tikansa jopa 120 jalkaa.

Mikä on helpoin nerf -ase, joka vetää takaisin?

Nerf Elite Titan CS-50 on helpoin Nerf-ase, joka vetää takaisin.Siinä on moottoroitu ampumamekanismi, jonka avulla on helppo ampua toistuvasti.

Millä nerf -aseella on paras tarkkuus?

Nerf Elite Accustrike Raptorstrike on tarkin Nerf -ase.Siinä on tarkkuus tynnyri, joka auttaa varmistamaan, että tikkaasi osuvat tavoitteeseensa.

Miksi nerf -aseeni ei ammu kauas?

On olemassa muutamia syitä, miksi nerf -aseesi ei ehkä ammu kauas.Yksi mahdollisuus on, että tikkat ovat vanhoja tai vaurioituneita.Toinen mahdollisuus on, että räjähdys ei ole perusteltu oikein.Viimeinkin on myös mahdollista, että räjähdys ei ole tarpeeksi voimakas ampuakseen kauas.

Lopullinen tuomio

Ne meistä, joilla on suuri Nerf Blasters -kokoelma, voivat nyt tutkia ammuntatarkkuuttamme ja monia muita seikkailuja, joita voidaan tutkia ampumatavoitteilla.

Vaikka se olisi yksi Nerf -ase, erilaiset ammuntakohteet auttaisivat sinua tutkimaan ampumataitoasi paremmin.Ainoa mitä tarvitset, on saada ampumatavoite, joka sopii aseellesi ja harjoitteluun.Sen helpottamiseksi NERF -ammuntakohteet ovat melko edullisia ja helppokäyttöisiä.

Oikeiden ampumatavoitteiden valitseminen NERF -aseiden kohteillesi voi kuitenkin tehdä kaiken eron tavoitteesi ja tarkkuuden suhteen.Harjoittelet riippumatta siitä, että harjoittelet yksin tai kilpailla ystävien kanssa, sijoittaminen korkealaatuisiin tavoitteisiin auttaa sinua parantamaan taitojasi ja tulemaan paremmaksi NERF-pelaajaksi.

Yksinkertaisista vaahto-tikkatavoitteista korkean teknologian elektronisiin kohteisiin, jotka syttyvät ja aiheuttavat melua, on olemassa erilaisia vaihtoehtoja tarpeisiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Joten, mitä sinä odotat?Tartu suosikki Nerf-tavoitteesi ja aloita harjoittelu näillä parhaiten arvioiduilla ampumatavoitteilla tänään!

Pienellä harjoituksella ja omistautumisella hallitset kilpailua ja vaikuttamalla ystävillesi nopeasti.Älä unohda jakaa tuloksia kanssamme ja kerro, mitkä ampumatavoitteet toimivat sinulle parhaiten.Hauskaa ammunta!

5 Best Shooting Targets For Nerf Guns (The Complete Guide) (6)

Raul Kurtz

Nerf-räjähdyksen, kotikaseritannan ja erilaisten tosielämän toimintapelien innokkaana harrastajana olen intohimoinen pysyä aktiivisena ja sosiaalisena ja ylläpitää nuorekkaan hengen harjoittamalla näitä innostavia toimintoja.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 05/12/2023

Views: 6330

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.