10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (2023)

Vaikka Nerf-blasterit voidaan käsitellä ja markkinoida leluina, niistä on nopeasti tullut tuote kaiken ikäisille ihmisille. Kun yhä useammat ihmiset kääntyvät Nerfin puoleen hyvän, terveellisen hauskanpidon vuoksi, yritys vastineeksi on tehnyt tavoitteekseen valmistaa tehokkaampia ja kehittyneempiä blasteriä.


Kilpailukykyisten Nerf-pelien nousu on vaikuttanut myös uusien blasterien kehittämiseen sekä osallistujien erikoistumiseen. Siksi olemme koonneet luettelon 10 parhaasta nerfi-ampujasta sekä hyödyllisen ostajan oppaan varmistaaksemme, että tiedät mikä on mitä.

1. Nerf Kilpailija Artemis XVII-3000

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (1)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (2)

Ensimmäinen tuotteemme tulee epäilemättä markkinoiden edistyksellisimmästä ja kilpailukykyisimmästä Nerf-blasterisarjasta: Rival-sarjasta. Tässä sarjassa on tarkoituksellinen lähestymistapa, jossa 2 pelaajajoukkuetta asetetaan vastakkain kilpapelissä. Se saavuttaa tämän parilla tavalla, mutta yksi tärkeimmistä on Rival-sarjan sitoutuminen etäisyyteen ja tarkkuuteen. Tämän lisäksi Rival-sarja on tunnettu värikoodauksestaan, jotta pelaajat voivat helposti tunnistaa toisensa.

Vankka suorituskyky

Artemis XVII-3000 on kuten monet Rival-sarjan blasterit, koska siinä on jousikuormitettu toiminta. Toisin kuin muut jousikuormitetut Nerf-blasterit, Rival-sarja vaatii yleensä vain, että kammio ladataan kerran. Blaster ylläpitää sitten painetta patruunoissa, kunnes ne kaikki on ammuttu, käyttämällä yksittäistä suurta jousta. Tämä on erityisen hyödyllistä luotaessa sellaista tehoa, jota tarvitset erittäin kilpailulliseen pelaamiseen, ja Artemis XVII-3000 pystyy ampumaan laukauksensa jopa 100 tuumaa sekunnissa. Artemis XVII-3000:een mahtuu jopa 30 patrusta, jotka tarjoavat runsaasti laukauksia ennen kuin sinun on ladattava uudelleen. Onneksi uudelleenlataus on uskomattoman helppoa, koska Artemis XVII-3000 käyttää suppilojärjestelmää.

Asiat, joista pidimme

 • On kaksikätinen Nerf-ampuja
 • Siinä on pyörivä piippu
 • Mukana 30 kierrosta
 • Tuli 100'/sek
 • Siinä on slam-fire-toiminto
 • Siinä on taktinen kisko

Asiat, joista emme pitäneet

 • Ei tarkin

2. Nerf Rival Prometheus MXVIII-20k

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (3)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (4)

Joskus sala-ampujaa tehdessä on parempi löytää rauhallinen paikka, josta on erinomaiset näköalat, ja odottaa yksinkertaisesti, että kohteesi vaeltavat kantaman sisällä. Kaikilla ei tietenkään ole kärsivällisyyttä sellaiseen strategiaan, jossa Prometheus MXVIII-20k tulee peliin. Kuten monet listallamme olevista parhaista nerfi-ampujista, Prometheus MXVIII-20k tulee Rival-sarjasta, mutta se on itse asiassa osa Phantom Corps -alasarjaa. Tässä sarjassa ei ole värikoodattua blasteria, vaan sen sijaan mukana tulee värilliset liput, jotka erottavat, kenen joukkueessa pelaaja on.

Helppo nakki

Olemme nähneet muutamia Nerf-blasterit, jotka ovat helpompia käyttää kuin Prometheus MXVIII-20k, mikä johtuu suurelta osin tämän blasterin täysin automatisoidusta laukaisumekanismista. Vielä parempi, Prometheus MXVIII-20k:ssa on myös suppilon syöttö pidikkeen sijaan. Tähän suppiloon mahtuu jopa 200 iskunkestävää laukausta ja ampua ne nopeudella 9 laukausta sekunnissa. Tämä tekee Prometheus MXVIII-20k:sta samanlaisen kuin konekivääri. Kuitenkin kyky ampua niin monet iskunpatsaat nopeasti ja jopa 100 tuuman etäisyydeltä tekee tästä helposti huollettavan Nerf-ampujan.

Asiat, joista pidimme

 • Toimii akulla
 • Mukana 200 iskunkestävää patruunaa
 • Tuli 9 laukausta/sek
 • Tuli 100'/sek
 • On kantohihna
 • On automaattinen Nerf-ampuja

Asiat, joista emme pitäneet

 • Suurin arvioitu Nerf-ampuja

3. Nerf Rival Phantom Corps Hades XVIII-6000

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (5)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (6)

Rival-sarjassa yleensä ja Phantom Corps -alasarjassa erityisesti, meillä on Hades XVIII-6000. Tämä Nerf-blasteri voidaan itse asiassa nähdä puolivälissä joidenkin suurempien Rival-blasterien ja joidenkin pienempien välillä. Tämä näkyy Hades XVIII-6000:n ammuskapasiteetissa sekä joissakin ampumatoiminnoissa ja mekaniikassa. Esimerkiksi tässä Nerf-blasterissa on integroitu lipas, joka on monissa muissa Rival-blastereissa. Tämä mahdollistaa ammusten helpon lataamisen sekä tasaisen paineen jousesta, kunnes kaikki laukaukset on ammuttu.

Tehdä silta aukon yli

Vaikka sillä ei olekaan suurin kapasiteetti, mitä näimme, yhteensä 60 laukausta, tämä on suurin kapasiteetti, joka ei ole myöskään moottoroitu. Muista, vaikka moottoroitu laukaisu voi olla kätevää, moottori ei anna paikkasi. Tästä johtuen moottoroiduilla Nerf-blasterilla on vaikeampi yllättää kohteita. Tämän lisäksi Hades XVIII-6000:ssa on myös taktinen kisko, joka on yhteensopiva kaikkien Nerf Modulus -modulaatioiden kanssa, jotka on tehty taktiseen kiskon asemaan. Tämä voi sisältää valot, tähtäimet ja lasertähtäimet sekä joitain muita lisävarusteita, kuten kilpi.

Asiat, joista pidimme

 • Mukana 60 kierrosta
 • On kantohihna
 • Tuli 100'/sek
 • On kaksikätinen Nerf-ampuja
 • Siinä on taktinen kisko
 • Siinä on liipaisinlukko

Asiat, joista emme pitäneet

 • Näyttävämpi Nerf-ampuja

4. Longarm Nerf Doomlands

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (7)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (8)

Nerf Doomlands Longarm on itse asiassa osa Doomlands-sarjan Impact Zone -alasarjaa. Ensisijainen ero alasarjan ja emosarjan välillä on kuitenkin kosmeettinen, eivätkä ne vaikuta blasterin suorituskykyyn. Kaikkien Nerf-ampujien ei tarvitse olla täysikokoisia, kaksikätisiä blastereita – varsinkin jos pelaat pienemmällä alueella. Tämän lisäksi, jos ensisijaisen blasterin ammukset loppuvat, on aina hyvä idea olla käytössäsi toimiva sivuase, ja Longarm on helposti paras Nerf-sniper-sivuase, jonka olemme kohdanneet.

Sneaky Sneaky

Nerf Doomlands Longarm on itse asiassa osa Doomlands-sarjan Impact Zone -alasarjaa. Ensisijainen ero alasarjan ja emosarjan välillä on kuitenkin kosmeettinen, eivätkä ne vaikuta blasterin suorituskykyyn. Kaikkien Nerf-ampujien ei tarvitse olla täysikokoisia, kaksikätisiä blastereita – varsinkin jos pelaat pienemmällä alueella. Tämän lisäksi, jos ensisijaisen blasterin ammukset loppuvat, on aina hyvä idea olla käytössäsi toimiva sivuase, ja Longarm on helposti paras Nerf-sniper-sivuase, jonka olemme kohdanneet.

Asiat, joista pidimme

 • On helpompi pitää
 • On vähemmän näkyvä
 • Käyttää Elite dartsia
 • Siinä on pyörivä rumpu
 • Sisältää käsipohjamaalin
 • On halvempi Nerf-ampuja

Asiat, joista emme pitäneet

 • Tuli vain 30'
 • Siinä on hiusliipaisin

5. Nerf N-Strike Elite SurgeFire

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (9)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (10)

SurgeFire on Nerf-blasteri, joka tulee suoraan N-Strike Elite -sarjasta ilman vastaavaa alasarjaa, mikä tekee asioista hämmentävää. Tämä tuote on toinen Nerf Blaster, joka saattaa vaikuttaa oudolta valinnalta sen suunnittelun ja laukaisutoiminnan vuoksi. Tarkemmin sanottuna SurgeFire on suunniteltu niin, että se on tarkka ampuessaan yhtä tikkaa, mutta se pystyy myös ampumaan useita tikkaa samanaikaisesti – vaikka se on huomattavasti vähemmän tarkka niin tehdessään. Tästä huolimatta N-Strike Elite SurgeFiren eri toiminnot muodostavat vankan blasterin, joka voi tehdä monia asioita – myös toimia Nerf-sniperinä.

Pitkän kantaman

Vaikka SurgeFiren kantama ei ole ehdottoman pisin näkemämme kantama, se tulee hirvittävän lähelle, maksimietäisyys on jopa 90 tuumaa. Kun ottaa huomioon, että SurgeFire pystyy toimimaan yhtä hyvin lähitaistelussa kuin etätaistelussa, tämä on helposti paras tapaamamme hybridi Nerf-ampuja. Lisäksi SurgeFiressä ei välttämättä ole sitä suppilokapasiteettia, jota näemme erityisen kilpailukykyisissä Nerf-blastereissa, mutta 15 kierrosta pyörivä rumpu tarjoaa runsaasti ammuksia yhteen tai kahteen yhteenottoon. Rumpu tunnetaan kuitenkin jumiutumisesta, joten varmista, että lataat tikat huolellisesti.

Asiat, joista pidimme

 • Siinä on pyörivä rumpu
 • Siinä on 90" kantama
 • Kestää 15 kierrosta
 • Siinä on pumpputoiminto
 • Siinä on slam-fire-toiminto
 • On kaksikätinen Nerf-ampuja

Asiat, joista emme pitäneet

 • Ei sisällä ylimääräisiä ammuksia
 • Rumpu jumiutuu

6. Nerf Rival Nemesis MXVII-10

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (11)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (12)

Viimeinen "todella" kilpailukykyisistä Nerf Blastereistamme, Nemesis MXVII-10K on nimensä mukainen ja on paras näkemämme automaattinen nerf-ampuja. Rehellisesti sanottuna luettelossamme on vain 2 automaattista Nerf-blasteria, mutta Nemesis MXVII-10K on helposti se, jota useammat ihmiset voivat käyttää tehokkaasti. Huolimatta sähkömoottorista, joka saattaa antaa sijaintisi kohteillesi, Nemesis MXVII-10K pystyy silti tarjoamaan saman tehon ja tarkkuuden kuin muut Rival-sarjan Nerf-blasterit. Lisäksi tämä automaattinen Nerf-blasteri on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin toinen malli – vaikka tämä on silti yksi raskaammista Nerf-blastereista, joita tarkastelimme.

100 MPH

Ei, Nemesis MXVII-10K ei ammu ammustaan ​​100 km/h nopeudella, mutta se ampuu silti vaikuttavalla 100'/s nopeudella, mikä on listan nopeimpia. Tämä liittyy todennäköisesti vähän siihen tosiasiaan, että Nemesis MXVII-10K on toinen moottoroitu Nerf-blasteri, jonka arvioimme. Kuten muutkin moottoroidut Nerf-blasterit, Nemesis MXVII-10K:ssa on myös suppilomuotoilu, joten sinun ei tarvitse huolehtia leikkeistä tai lehdistä. Vielä parempi, suppilossa on 100 patruunan kapasiteetti ja Nemesis MXVII-10K ampuu myös Nerfin iskunkestävät patruunat.

Asiat, joista pidimme

 • On moottoroitu Nerf-ampuja
 • Siinä on suurikapasiteettinen suppilo
 • Mukana 100 kierrosta
 • Tuli 100'/sek
 • On kaksikätinen Nerf-ampuja
 • Siinä on taktinen kisko

Asiat, joista emme pitäneet

 • Raskaampi Nerf-ampuja
 • Akut tyhjenevät nopeasti

7. Nerf Mega Twinshock

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (13)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (14)

Nerf Mega Twinshock on ainoa Nerf Blaster listallamme, joka tulee Mega-sarjasta ja tarjoaa runsaasti monipuolisuutta. Tarkemmin sanottuna Twinshock on yksi harvoista näkemistämme Nerf-blastereista, joka voi ampua joko 1 tikkaa, 2 tikkaa tai kaikki tikkansa kerralla riippuen valitsemastasi laukaisumekanismista. Yksittäinen tikka on luonnollisesti helpompi tähdätä ampujalaukaukseen, mutta muut vaihtoehdot ovat loistava varasuunnitelma siltä varalta, että jäät kiinni lähitaistelussa. Twinshock Nerf -blasterin paras laatu on kuitenkin sama, joka määrittää Mega-sarjan alun perin.

Suuri kaliiperi

Nerf Mega -sarjan koko pointti on, että näissä blastereissa käytetään Mega-sarjan tikkaa, joka on huomattavasti suurempi kuin muut Nerfin blastereihinsa käyttämät nuolet. Tämän koon ansiosta Mega Twinshock pystyy laukaisemaan tikkaansa jopa 85 tuuman etäisyydellä – mikä on yksi kauimpana arvioimistamme ampumisblasteista. Tämä näyttäisi tekevän Twinshockista erinomaisen tarkka-ampujan, mutta Mega-nuolat saa viheltää, kun ne lentävät ilmassa. Sellaisenaan pystyt todennäköisesti nousemaan vain yhden laukauksen ennen kuin kohde saa varoituksen läsnäolostasi.

Asiat, joista pidimme

 • 3 tapaa ampua
 • Kestää 10 kierrosta
 • Tuli jopa 85'
 • Voi ampua 2 tai useampia tikkaa samanaikaisesti
 • Siinä on pumpputoiminto
 • On kaksikätinen Nerf-ampuja

Asiat, joista emme pitäneet

 • Suurempi kuin useimmat
 • Sen tarkkuus on laskeva

8. Nerf N-Strike Elite Rough Cut 2X4 Blaster

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (15)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (16)

Rough Cut 2X4 on toinen Nerf-blasteri, joka on peräisin N-Strike Elite -sarjasta ja jolla ei ole alasarjaa. Tämä tarkoittaa, että Rough Cut 2X4 on suunniteltu kilpailupeliin, vaikka se ei ole yhtä tehokas kuin vastaava Rival-sarjan Nerf Blaster. Tämä on kuitenkin edelleen melko vaikuttava Nerf Blaster, jossa on useita vaihtoehtoja ja vankka valikoima teknisiä tietoja. Ottaen huomioon kuinka moni muu listallamme oleva Nerf-blasteri sopii muottiin, se kertoo jotain, että arvioimme tämän parhaaksi monilaukaisuksi Nerf-sniperiksi.

Pehmeä kuin voin

Nimestä huolimatta Rough Cut 2X4:n laukaisutoiminnassa on vain vähän karkeaa, sillä tämä blaster tarjoaa tarkimpia näkemiämme laukauksia. Tämä johtuu todennäköisesti muutamasta tekijästä, mutta Elite-sarjan tikkien käyttö vaikuttaa ehdottomasti Rough Cut 2X4:n tarkkuuteen. On kuitenkin syytä huomata, että tämä on yksi harvoista näkemistämme Nerf-blastereista, joka voi ampua useita tikkaa kerralla tarkkuudesta tinkimättä. Vaikka se ei tarjoa parasta etäisyyttä, Rough Cut 2X4:n maksimikantama on 75 tuumaa, jonka pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi taivaan taivaan aavistamiseen.

Asiat, joista pidimme

 • Ammuttaa 2 tikkaa kerralla
 • Siinä on taktinen kisko
 • Siinä on 75" kantama
 • Mukana 16 Elite kierrosta
 • On tarkempi

Asiat, joista emme pitäneet

 • Kestää vain 8 kierrosta

9. Nerf Imperial Death Trooper Deluxe Blaster

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (17)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (18)

Kaikista listallamme olevista Nerf Blastereista Imperial Death Trooper Deluxe on luultavasti ainoa, jonka voisi odottaa olevan Nerf-sniper. Tästä huolimatta tämä Nerf Blaster täyttää ehdottomasti artikkelin edellytykset, vaikka saatat tarvita joitain muutoksia. Tämä johtuu siitä, että Imperial Death Trooper Deluxe on myös ainoa arvioimamme Nerf Blaster, joka syttyy ja antaa laserääniä, kun painat liipaisinta. Vaikka tämä sopii loistavasti lapsille, jotka teeskentelevät pelaavansa Tähtien sotaa, se ei ole yhtä tehokasta, kun yritetään salaa salaa. Silti, yhden laukauksen, yhden tappon Nerf-blasterina, tämä on paras näkemämme Nighttime-sniper.

Näen sinut

Imperial Death Trooper Deluxen ylivoimaisesti paras laatu on se, että se ampuu tarkemmin kuin lähes mikään muu näkemämme Nerf Blaster, saati arvioidusta. Suuri osa tästä johtuu todennäköisesti siitä, että et voi ampua yhtä monta tikkaa kerralla tai yhtä nopeasti kuin muilla Nerf-blasterilla. Vaikka tämä saattaa olla ongelma yleiselle jalkaväelle tai ampujille, tarkka-ampujien ei tarvitse ampua nopeasti tai usein, jos he ovat hyviä. Tämä on myös yksi harvoista listallamme olevista Nerf-blastereista, joiden mukana tulee kiikarikiinnitys, vaikka taktinen kisko kiinnittää kaikki Modulus-yhteensopivat lisävarusteet, jotka on tarkoitettu taktiseen kiskoon.

Asiat, joista pidimme

 • Tarkin tarkasteltu Nerf-ampuja
 • Siinä on pumpputoiminto
 • Mukana kaukoputki
 • On irrotettava varasto
 • Sisältää valo/ääniefektit
 • Siinä on taktinen kisko

Asiat, joista emme pitäneet

 • Kestää vain 3 kierrosta

10. Nerf Zombie Strike Doominator Blaster

10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (19)10 parasta Nerf-sniperiä vuonna 2023 – perusteellinen ostoopas arvosteluineen (20)

Nerf Zombie Strike -sarja ei todellakaan tunneta parhaiden Nerf-blasterien tuottamisesta, mutta ne eivät myöskään ole huonolaatuisia. Sellaisenaan Zombie Strike Nerf -blasteri on ymmärrettävä ilmaleluaseeksi, joka on suunniteltu useisiin erilaisiin tilanteisiin – aivan kuten saatat löytää zombi-apokalypsin aikana. Sellaisenaan tällä Nerf Blasterilla on yksi suurimmista kapasiteeteista ilman kilpailevan Rival-sarjan suosimaa suppilojärjestelmää. Sen sijaan Doominator tekee jälkensä volyymilla yli tarkkuudella.

Kunnolliset speksit

Vaikka lisääntynyt ammuskapasiteetti on mukavaa, mikä voi olla hieman hankalaa, on se, että se on saatavana 4 pyörivässä piippussa, joista jokaiseen mahtuu 6 patruunaa. Tämä voi mahdollistaa todella inspiroivan kilpailun, vaikka on syytä huomata, että piiput voivat juuttua, jos yrität ampua liian nopeasti. Doominatorissa on kuitenkin myös kahva, joka voidaan asentaa Doominatorin alle tai kummallekin puolelle. Tämän lisäksi Doominator pystyy ampumaan kaikki 24 patruunaa samanaikaisesti, vaikka tämän Nerf Blasterin tarkkuus on paljon kyseenalaisempi, koska siinä on joukkohallintatoimintoja.

Asiat, joista pidimme

 • Kapasiteetti on 24 tikkaa
 • Siinä on 4 pyörivää piippua
 • Siinä on 3-asentoinen kahva
 • On vaihdettava Nerf-ampuja
 • Tuli 70'/s
 • Siinä on taktinen kisko

Asiat, joista emme pitäneet

 • Altis jumittumiseen
 • Ei tarkin

Ostajan opas

Sarja

Vaikka kaikki Nerf-aseet saattavat näyttää ulkopuolelta hieman samanlaisilta kuin muovilelu ilmaase, joka ampuu turvallisia vaahtonuolia, niiden välillä on silti melkoinen ero. Erityisesti Nerf julkaisee lelunsa niin sanotussa "sarjassa".

Tietty sarja kestää yleensä noin puoli vuosikymmentä - vuosikymmen, ja siinä on lukuisia leluilmaaseita, jotka keskittyvät tiettyyn filosofiaan. Esimerkiksi Rival-sarja on tarkoitettu kilpailullisempaan pelaamiseen, kun taas Vortex-sarja muutti täysin Nerf-tuotteiden toimintatapoja.

Sellaisenaan on tärkeää harkita, mihin sarjaan Nerf-ase kuuluu, koska se kertoo sinulle usein, mitä voit odottaa valikoimassa olevilta leluilta. Tämä ei tarkoita, että hyvä Nerf Sniper ei olisi peräisin mistään blaster-sarjasta, mutta jotkut sarjat tarjoavat paljon todennäköisemmin laadukkaan blasterin kuin toiset.

Jotkut parhaista blastereista voivat kuitenkin tulla yllättävistä sarjoista – varsinkin kun sarjan filosofia näyttää enemmän kosmeettiselta teemalta kuin mistään muusta.

N-Strike

Tämä teknisesti ensisijainen "Blaster"-sarja Nerf-kokoonpanossa, joka paljastettiin vuonna 2004, mutta siitä on pikkuhiljaa tullut Nerf-sarja, joka keskittyy heidän tikkapohjaisiin ilma-aseisiinsa. Itse asiassa, vaikka on useita sarjoja, joista kerromme yksityiskohtaisesti, on tärkeää muistaa, että suuri osa näistä myöhemmistä sarjoista katsotaan usein N-Strike-sarjan alasarjoiksi.

On myös tärkeää huomata, että monet näistä alasarjoista voivat erota merkittävästi paitsi toisistaan ​​myös N-Strike-sarjan yleisestä teemasta.
On esimerkiksi useita N-Strike-kokoonpanoja, joissa ei ole muuta kuin vaahtopohjaisia ​​lähitaisteluaseita.

Tämä voi olla mitä tahansa miekoista kirveisiin ja jopa kuluneisiin haarniskaisiin – puhumattakaan joistakin kummallisista ammusaseista, kuten Nerf-tikkapistoolista. Pelkästään N-Strike-sarjan näkeminen ei sinänsä kerro heti, minkä laatuista tai laatua olevaa lelua myydään, eikä edes sitä, millaista lelua myydään.

Laatuvertailujen kannalta N-Strike Nerf -perusaseita ei enää oikeastaan ​​valmisteta. Sen sijaan N-Strike-sarja liitetään usein alasarjaan, joka seuraa perinteisen blaster-kokoonpanon jalanjälkiä. Todettakoon, että suurin osa tarkastelemistamme eri tuotteista ja sarjoista on usein teknisesti osa Nerfin N-Strike-valikoimaa – vaikka ne eivät mainostaisi sitä.

Kilpailija

Rivalista on nopeasti tullut Nerf-yhtiön kokoonpanon johtava sarja, koska se on suunniteltu käytettäväksi joko kilpailu- tai "kevyt-kilpailukäyttöön". Rival-sarja ei kuitenkaan ole luonnostaan ​​paras Nerf-sarja, ei todellakaan välttämättä paras Nerf-sniper.

Sen sijaan useimmat näistä Nerf-aseista luottavat voimakkaisiin patruunoihin, jotka ovat vaahtopalloja tikkien sijaan. On myös syytä huomata, että Rival-sarjassa on alasarja nimeltä "Phantom Corp" -sarja, jossa on valkoinen maali ja värilliset nauhat, jotta pelaajat voivat vaihtaa joukkuetta ilman eri leluja.

Tämän lisäksi monet Rival Nerf -aseista on suunniteltu ampumaan useita laukauksia nopeasti yhden hyvin sijoitetun laukauksen sijaan. Tämä liittyy yhtä paljon siihen tosiasiaan, että monet tämän sarjan Nerf-aseista ovat automatisoituja ja niitä voidaan käyttää joko paristoilla tai akuilla. Automaattinen moottori pitää melua, joka saattaa paljastaa sijaintisi.

Toinen mahdollinen huolenaihe on se tosiasia, että automaattinen moottori merkitsee luonnostaan, että tällä lelulla on useampia tapoja jumiutua, sytytyshäiriöitä tai kokonaan epäonnistua. Silti Rival-sarja toimii edelleen yhtenä ylivoimaisimmista Nerf-sniper-aseista, koska nämä Nerf-asesarjat tarjoavat valtavan voiman.

Elite-sarjan ulkopuolella ei ole Nerf-sarjan kokoonpanoa, jota voitaisiin verrata kilpailevien Nerf-aseiden tuottamaan tehoon. Lisäksi tämä voima siirretään tehokkaasti laukauksen läpi, mikä auttaa pitämään kierroksen tarkasti, kun se lentää ilmassa kohteeseensa.

Eliitti

Kuten nimestä voi päätellä, tämän on tarkoitus olla sarja, joka sisältää joitain parhaista "spesifikaatioista", joita löydät Nerf-yhtiösarjasta. Nerf Elite- ja N-Strike Elite -tuotteiden edut määräytyvät kuitenkin vain puolet itse lelun ja puolet ammusten mukaan.

Tarkemmin sanottuna tässä Nerf-asesarjassa on mukautettu Elite-nukka, joka on suunniteltu lentämään pidemmälle ja tarkemmin kuin melkein kaikki muut tehdyt tikat. Elite-sarja on itse asiassa hieman vanhempi kuin jotkut muut, eikä sen jälkeen käytä yhtä edistyneitä ominaisuuksia.

Esimerkiksi suoraa männän toimintaa pidetään usein parempana kuin käänteinen männän toiminta. Toisaalta Elite-sarja on itse asiassa N-Strike-sarjan alasarja ja jopa esitti joitakin ominaisuuksia, joita muut alasarjat tekisivät paljon yleisempiä. Itse asiassa Elite-alasarjan oli tarkoitus olla suora seuraaja N-Strike-sarjalle, mutta N-Strike-sarja jatkuu tähän päivään asti esiintyen useissa alasarjoissa.

Hyvä esimerkki tästä on kyky lisätä erilaisia ​​lisävarusteita, kuten pidennetty piippu, lisävarasto ja jopa taktinen kisko. Vaikka uudempi sarja on omaksunut tämän filosofian ja ajanut sen mukana, Elite-sarja on edelleen yksi ensimmäisistä Nerfin, jotka tekivät siitä kokonaisen alimarkkinan. Tämä on myös yksi ensimmäisistä Nerf-sarjoista, joka tuki merkittäviä kolmannen osapuolen muutoksia ja on luultavasti vastuussa koko alayhteisöstä.

Mega

Mega on yksi uusimmista Nerfin kehittämistä sarjoista, ja kuten monet muut arvostelimme, se keskittyy enemmän suorituskykyyn kuin mihinkään muuhun. Mega-sarja kuitenkin lähestyy tätä hieman eri tavalla kuin jotkut muut sarjat ja jopa niiden myöhemmät alasarjat. Tarkemmin sanottuna Mega-sarja noudattaa periaatetta, että jos vähän on hyvää, niin paljon enemmän on paljon parempi.

Tätä varten Mega-sarja pyrkii saavuttamaan parempia tuloksia ylivoimaisella tikkalla kuin muut sarjat käyttävät. Kuten nimestä voi päätellä, Mega-nuolat ovat huomattavasti suurempia kuin useimmat muiden sarjan darts. Tikat eivät ole vain suurempia ja painavampia, vaan niissä on myös hieman muutettu muotoilu raskaammalla, melkein painotetulla kärjellä.

Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa vaahtomuovisten tikkakärkiin mahdollistaa Mega-nuolien ampumisen suoremmin – vaikka niiden paino usein lyhentää lentomatkaa enemmän kuin muilla sarjoilla.
Toinen Mega-sarjan laatu, joka ei toimi kaikille ihmisille, on todellisten Blaster-lelujen koko.

Tässä tapauksessa Mega-sarjan blaster-lelut noudattavat samaa suuntausta kuin Mega-sarjan tikkataulut ja ovat huomattavasti suurempia kuin useimmat muut näkemämme Nerf-ilmaleluaseet. Jopa Mega-sivuaseet ovat melko suuria, ja ne tulevat usein suunnilleen samankokoisina kuin eri sarjan keskikokoiset blasterit.

Tämä voi tehdä suurista Mega-blastereista aivan liian suuria nuoremmille lapsille, vaikka leluissa ei ole edistyneen käyttäjän suositeltua ikää, kuten joissakin edistyneemmissä ja kilpailukykyisemmissä sarjoissa.

Zombie Strike

Zombie Strike -sarja ei itse asiassa ole osa Nerf-ilmaleluaseiden N-Strike-perhettä, ja se ilmaisee täysin erilaisen lähestymistavan. Zombie Strike -sarja keskittyy enemmän siihen, että lapset voivat kertoa tarinan ja heidän leikkinsä keskittyy keskeiseen lähtökohtaan.

Pohjimmiltaan tämä sarja on paljon enemmän kiinnostunut leluilmaaseiden estetiikasta kuin niiden suorituskyvystä. Kuitenkin Zombie Strike -sarjalla on edelleen taipumus toimia melko hyvin, vaikka se on enemmän lelu kuin kilpaileva ilmaleluase.

On syytä huomata, että Zombie Strike -sarja, joka keskittyy narratiiviseen ja mielikuvitukselliseen leikkiin, toimii harvoin yhtä hyvin kuin monet muut saatavilla olevat uudemmat sarjat ja alasarjat. Tämä johtuu siitä, että suurin osa uudemmista sarjoista on keskittynyt tarjoamaan uusia kilpailukykyisiä Nerf-pelilaadukkaita tuotteita.

Sarjat, kuten Rival-, Mega- ja Elite-sarjat, on suunniteltu tarjoamaan parempaa suorituskykyä kuin mikään muu – vaikka ne usein lähestyvät tehtävää eri tavoin.
Silti ei ole juurikaan syytä alentaa Zombie Strike -sarjaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että siinä on usein joitain toimivampia ilmaleluaseita, jotka voivat palvella eri tarkoituksia.

Useamman kuin yhden tikkatyypin käyttäminen ei ole ollenkaan harvinaista Zombie Strike -tuotteissa. Samanaikaisesti noin neljännes tai kolmasosa Zombie Strike -kokoonpanosta ei ole edes blasteja, vaan ne tarjoavat vaahtopohjaisia ​​lähitaisteluaseita ja panssareita leikin avuksi.

Johtopäätös

Loppujen lopuksi eri pelaajat pitävät parempana erityyppisiä Nerf Blastereja, mutta mielestämme Rival-sarjan Artemis XVII-3000 tarjoaa parasta useimmille mukana oleville ihmisille. Vaikka se ei ole tarkkaan ottaen tarkin, se ampuu listan johtavalla 100 tuumaa sekunnissa.

Tämän lisäksi Artemis XVII-3000:ssa on myös 30 laukauksen kammio ja se laukaisee Rivalin korkean intensiteetin laukauksia entistä paremman tarkkuuden saavuttamiseksi. Taktisella kiskolla ja valinnaisella slam-fire-mekanismilla Artemis XVII-3000 voi toimia tarkka-ampujana sekä lähistöllä.

Jos haluat lisää äänenvoimakkuutta, valitse Prometheus MXVIII-20k, ja jos tarvitsetenemmän tarkkuutta, valitse Imperial Death Trooper Deluxe. Doomlands-sarjan Longarm on loistava vaihtoehto tarkka-ampuvalle sivuvarrelle, kun taas Hades XVIII-6000 on paras näkemämme Nerf-blasteri.

SISÄLLYSLUETTELO

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 05/01/2024

Views: 5735

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.